Péťa Odesláno 2. květen Odesláno 2. květen @Radek Hurvajz dnes slaví kulatiny. Všechno nejlepší https://www.irozhlas.cz/kultura/divadlo/100-let-od-hurvinkova-prvniho-divadelniho-vystoupi-si-pripominaji-v-plzni-na_2605021318_aru Radek Hurvajz, Medvěd, Pepito a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Medvěd Odesláno 2. květen Odesláno 2. květen (upraveno) Jsem se chytil a položil jsem se na otázku Kdo že je tu mimo? Když já jsem si přece naprosto jistej, že jsem našemu dřevjenýmu přál veselých vyskytlin vcelku nedávno Upraveno 2. květen uživatelem Medvěd Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 2. květen Odesláno 2. květen Tak to je jediný člen Peugeot klubu o kterým vím že se dožil let. Radek Hurvajz a Milan+ ohodnotil 2 Citovat
Péťa Odesláno 15. květen Odesláno 15. květen @Charlie 607 Přeji vše nejlepší a ať Ti zdraví dovolí být stále aktivní. Pepito, Milan+, radim.1008 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Péťa Odesláno 19. květen Odesláno 19. květen (upraveno) @Verýsek K dnešním narozeninám přeji hodně zdraví, štěstí a pohody. A ať Tě značka nikdy nezklame @sitler I Tobě přeji hodně zdraví a pevných nervů. Upraveno 19. květen uživatelem Péťa radim.1008, Milan+, sitler a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Pepito Odesláno 19. květen Odesláno 19. květen Také se připojuji s gratulací a přáním hlavně hóóódně zdravíčka a štěstíčka sitler, pavelu96 a Milan+ ohodnotil 3 Citovat
radim.1008 Odesláno 28. květen Odesláno 28. květen (upraveno) Vše nej k narozeninám @Printe. Hodně zdraví a ať se ti daří. Upraveno 28. květen uživatelem radim.1008 Klemoň, MJSytic, Pepito a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Péťa Odesláno 2. červen Odesláno 2. červen @Milan+ K narozeninám přeji v Tvém případě hlavně hodně zdraví, ať se vše daří a máš stále dobrou náladu radim.1008, Pepito, Milan+ a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Pepito Odesláno 2. červen Odesláno 2. červen Také se připojuji s gratulací a přáním hlavně hóóódně zdravíčka. Milan+ ohodnotil 1 Citovat
radim.1008 Odesláno 5. červen Odesláno 5. červen Dnes slaví, jak mě připomněla ksichtokniha, narozeniny @Marcel505. Tak vše nej, ať se daří a hlavně zdraví. Péťa, Pepito, pavelu96 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
radim.1008 Odesláno 7. červen Odesláno 7. červen Vše nej k narozeninám @Klemoňi, hlavně co nejpevnější zdraví, pohodu a ať jsi stále tak stejně "praštěný". Pepito, Milan+, Péťa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Klemoň Odesláno 7. červen Odesláno 7. červen Radime děkuji a také doufám, že mi to vydrží co nejdéle V sobotu odlétáme s Kůstkou na dovolenou , tak kdybychom se nevrátili vzpomínej v dobrém Milan+, Pepito a radim.1008 ohodnotil 3 Citovat
Pepito Odesláno 7. červen Odesláno 7. červen Také jsem si všimnul že má dnes @Klemoň skorokulatiny, tak všechno nejlepší, hlavně hóóódně zdravíčka, lásky a štěstíčka Vlasťo. Klemoň a Milan+ ohodnotil 2 Citovat
Klemoň Odesláno 7. červen Odesláno 7. červen Tak to mám @Pepito ty tvarůžky co mi vyzrálé doručil Skuči k narozeninám jako dárek ? Medvěd a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Klemoň Odesláno 9. červen Odesláno 9. červen No ty už dávno skončily kde měly Pepito ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 9. červen Odesláno 9. červen Jako že už jsou až v Podbabský čistírně? Klemoň a Hafity ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.