Péťa Odesláno 23. červen 2016 Odesláno 23. červen 2016 Vendi, normálně bych Ti odpověděl, že je určitě ještě mnoho důležitějších věcí k řešení, ale v tomto případě nejde jen o hranaté avatary, ale celkově o nefunkčnost editace některých uživatelských profilů. S tím souvisí např. i udělování výstrah a BANů Citovat
Medvěd Odesláno 23. červen 2016 Odesláno 23. červen 2016 Dokonce ani trvalé zrušení členství není možné.... Citovat
FrantaCV Odesláno 24. červen 2016 Odesláno 24. červen 2016 Tak se nám Member Map utěšeně rozrůstá - tedy soudě podle příspěvků za posledních 24h. Jen při pokusu o otevření vidím stále "Připravujeme". Tak nevím zda dělám něco špatně já (nějaká chyba v nastavení) nebo se čeká na kompletní transfer původních dat. Citovat
Vvitty Odesláno 24. červen 2016 Odesláno 24. červen 2016 Tak mesic nebo dva na odladeni, pak rok na to nez si lidi zvyknou a prespristi leto nove kolecko :-) Nebo zimu v ramci zrychlovani vyvojoveho cyklu :-) PS: Tak jsem si chtel zmenit profilovy obrazek na neco kulatejsiho. Clovek by rekl ze to pujde v profilu takovou tou peknou ikonkou s obrazkem co sviti pred avatarem. A houby... ale popup ktery znovu zobrazi obsah profilu bez avataru je taky dobrej, no. PPS: V profilu svitilo "povolit" navstevy profilu. Tak jsem na to kliknul. Najit jak se to zakazuje zabralo par minut a jeste jsem na to narazil nahodou kdyz jsem prejel pres "spravne" misto... Citovat
JVT Odesláno 24. červen 2016 Odesláno 24. červen 2016 Vzhledem ke svému věku toho už dost pamatuji. Občas se i našla nějaká nepochopitelná věc která se ujala. Co se ale rozhodně, podle mého názoru, nikdy nemůže ujmout jsou ty kulaté avatary. Už máte někdo kulatý monitor, tablet, telefon nebo všechny další zobrazovací přístroje? Kulatá fotka je stejná hloupost jako hranatá kola. Citovat
Veverka Odesláno 24. červen 2016 Odesláno 24. červen 2016 Proč jsem se byl přidán na member map, když jsem tam nikdy nebyl? Citovat
FrantaCV Odesláno 24. červen 2016 Odesláno 24. červen 2016 Soudě dle počtu přidaných "Nicků" z dřívějška neznámých, asi nepůjde jen o transfer z původní mapy, ale o implementaci na základě údajů uvedených v profilu. U Tebe tedy jen o lokalitu P8. Otázka zní zda také půjde "špendlík" z mapy odstranit. To u těch, kteří o značku na mapě nebudou stát. Citovat
Veverka Odesláno 24. červen 2016 Odesláno 24. červen 2016 No právě Navíc nemám oprávnění tam kouknout, kam je ta značka píchnutá Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 24. červen 2016 Odesláno 24. červen 2016 Značka je zde a s tímto popisem: Citovat Praha, okres Hlavní město Praha, Hlavní město Praha, Praha, Česko N 50° 5' 14,784'' E 14° 25' 25'' Po uvolnění pro všechny budeš mít možnost značku editovat a nebo skrýt Citovat
dzavel Odesláno 25. červen 2016 Odesláno 25. červen 2016 Taky tomu nějak nerozumím. Být na mapě automaticky, protože mám vyplněný profil? Kdybych chtěl být na mapě, tak zadám info do mapy. Citovat
Vvitty Odesláno 25. červen 2016 Odesláno 25. červen 2016 Nevyplnovat profil nebylo zas tak spatne rozhodnuti :-) Citovat
punkac Odesláno 25. červen 2016 Odesláno 25. červen 2016 hohó, Ústí vám schválím, ale do přesné adresy určené k zasílání klubové karty nikomu krom kartičkáře nic není. Takže doufám, že bydliště bude obecní úřad UL, tak jak to bylo na starých mapách, v opačném případě nestojím o zveřejnění na mapách. Děkuji za respektování Citovat
Schreek Odesláno 25. červen 2016 Odesláno 25. červen 2016 Standardně je to střed města... Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk Citovat
Veverka Odesláno 25. červen 2016 Odesláno 25. červen 2016 (upraveno) Tak to by ještě šlo... Upraveno 25. červen 2016 uživatelem Veverka Citovat
Gabriel 307 Odesláno 26. červen 2016 Odesláno 26. červen 2016 nevím kde tak se zeptám tady jaký rozměr musí mít úvodní fotografie aby byla vidět celá ? děkuji za info Citovat
Milan+ Odesláno 26. červen 2016 Odesláno 26. červen 2016 V 22. 6. 2016 at 7:57, Medvěd napsal: v práci se na forum můžu jen dívat - TO JE POKROK??? V práci máš dělat a ne koukat na forum Citovat
vendelinek Odesláno 10. srpen 2016 Odesláno 10. srpen 2016 já stihnu obojí Gabrieli,budeš muset počkat,až kolečko zvětšeji anebo budeš muset tu svojí udělat mrňavou odesláno z Lumie Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.