Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám kontakt na jednu velkou firmu (aby tu nebyla nechtěná reklama), konkrétně na majitele, co dělá sekční i otvíravá vrata a lidi na zaměření/montáž mají po republice plno, takže v Praze jistě nebude problém. Kdyžtak mi dej do SZ tvoji představu, jaká vrata chceš a já to předám dál ;) Nebo ti zjistím ten kontakt v Praze :papa

Odesláno

Ty mý montoval Lomax. Jestli je ještě pamatuješ. Žádnej zázrak, asi byly levný. V těch levných to bude stejně prašť jako uhoď. Sousedi už na nich něco vyměňovali, motor, navíjení...

Odesláno

Já mám vrata dodaný s garáží. Klasické křídla na ruční pohon. Chtěl jsem tam sekční ale ty by mi dost zasahovali do vnitř. A jsem spokojenej. Známá ma sekční s motorkem a rok po záruce se odporoučel motor tak to nechala rozpojit a má z toho ruční pohon.

Odesláno

Máme Lomax s pohonem Marantec. Zatím 8 let bez jediného problému. To mi připomíná, že by si možná už zasloužily nějaký údržbový servis :myslim

Odesláno

Trido umí vrata i bez bourání, má i atypická řešení (posun podle stěny apod.). Ty největší firmy budou (pořadí neznám): Trido, Lomax, Hörrmann, Kružík :myslim Tak si vyber ;)

Odesláno

Na výklopné vrata garáží 2x mám použité pohony Hormann,na vstupní brány taky pohony Hormann.

Vše jsem si montoval a zapojoval sám.

Vše již funguje několik let bez problému :super

Odesláno

dekuji za tipy, rozešlu rozměry do pár firem at mám z čeho vybírat. Pustil jsem se do rekonstrukce garáže,tak to vezmu se vsim vsudy.

Odesláno

Jestli to děláš komplet,tak si klidně zvětši šíři v pilířích a pokud to jde tak zvedni překlad,stejně většinou ty vrata upravují na šíři z nějakých rozměrů. Špaleta je tam myslím potřeba asi 10cm na přidělání.

Odesláno

Trido má nějaký systém "bez bourání" ale asi záleží na celkových rozměrech (vnitřních) vjezdu i garáže samotné, určitě i auta ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...