Guest minimaxa Odesláno 17. srpen 2016 Odesláno 17. srpen 2016 ano, investoval je do kapcy technikovi na STK, no investovat se holt musí Citovat
Milan+ Odesláno 17. srpen 2016 Odesláno 17. srpen 2016 před 8 hodinami, minimaxa napsal: Milane, tuhle bitvu prohraješ Lukáš má pravdu... Jirka už tam má turbovýfuk nějaký ten rok... Já vím,že to tam má dlouho a i proto mě překvapuje,že je ochoten tohle uplatit. To bych tam raději hodil origo a po stk zpět duplex. Citovat
Sawoy Odesláno 18. srpen 2016 Odesláno 18. srpen 2016 Já tomu navíc rozumím tak, že to někomu dal k vyřízení čili v tý trojce je i vlastní STK ...to je bratru nějakých 1600 aspoň tady u nás, za zastoupení si servis bere kolem pětikila (dám tam auto a vrátí mi ho olepený) .... tak ta vlastní "investice" byla litr? Popravdě řečeno když si vezmu roční provozní náklady auta tak tu ticku příště asi vypláznu taky už jen abych si ušetřil to vytáčení do omezovače při emisích. Citovat
Agrafik Odesláno 18. srpen 2016 Odesláno 18. srpen 2016 Proč se všichni bojí toho vytáčení motoru na emisích ,když je motor na provozní teplotě??? Citovat
parizov Odesláno 18. srpen 2016 Odesláno 18. srpen 2016 Vytáčení nezatíženého motoru se mi taky moc nelíbí. Je to chvilka, ale stejně trpím Citovat
RichVa Odesláno 18. srpen 2016 Odesláno 18. srpen 2016 před 2 hodinami, Agrafik napsal: Proč se všichni bojí toho vytáčení motoru na emisích ,když je motor na provozní teplotě??? Na provozní teplotě být nemusí. Přijedeš na emise v zimě, stojíš ve frontě hodinu pří mínus 10. Pak do toho sedne technik a v souladu s předpisem http://www.mdcr.cz/NR/rdonlyres/F239D8FC-58B9-4950-B3C7-4ACB4B5DF8A9/0/Priloha_1.doc koukne na budík, kde je víc jak 60st. C a jde se měřit. To mi nepřijde jako moc teplý motor. Také to může být tak, že máš STK za rohem a máš sice na budíku 80 st.C, ale to je voda a ne olej v motoru. Jasně, je to trochu i Tvůj problém, měl jsi tu hodinu čekání udržovat motor teplý případně na STK zajet oklikou (toto používám já včetně pořádného probrždění kotoučů) Pak je otázka celkového stavu motoru, především rozvodů. Mnoho dieselů nepozná za svůj provoz otáčky na omezovači nikdy - pokud "nezávodíš" tak jezdíš kolem největšího krouťáku, což je v dolní třetině otáček. A psychologicky - málokdo slyšel zvenku při otevřené kapotě svůj motor v maximálních otáčkách. Většinou sedí v odhlučnění kabině a zvukový projev je decentní. Citovat
Weri 605 Odesláno 18. srpen 2016 Odesláno 18. srpen 2016 je to hlavně celý blbost - emise... kámoš dělá protokol i bez auta.... tak k čemu ta komedie....? tahaj se z lidí akorát prachy... jinak diesl se bude točit a točit a točit až se rozpadne a je jedno jestli mladej nebo starej, studenej nebo teplej.. prostě je to zbytečný ho vytáčet... - ale moje komentáře na tohle téma vytáčí pracovníky na emisích, takže toho rači nechám... - sem ráda, že nejsou na pracáku.. Citovat
Vvitty Odesláno 19. srpen 2016 Odesláno 19. srpen 2016 před 14 hodinami, Weri 605 napsal: kámoš dělá protokol i bez auta.... Ono to po zmene systemu jeste nekde jde, resp. stoji za to? Citovat
velkybanan Odesláno 19. srpen 2016 Odesláno 19. srpen 2016 Dneska mam za sebou stk+em az na to dlouhe cekani se nic moc nezmenilo. Na em ani readiness+chyby neresil Nez udelal u mne auto jeho kolega tam mel 2 diesely a ani jeden nebyl vytocendo max. Tk za 15 min hotova jen cekani na papiry hruza Dohromady jsemtam stravil 5 hodin Citovat
MilanF1 Odesláno 19. srpen 2016 Odesláno 19. srpen 2016 Některé "nové" diesely se nemusí točit na maximální otáčky. Jako například od škodovky 103 kW dvoulitr, na volnoběh pedál na podlahu a točí to 2500 ot. a při těchto otáčkách se "počítají" emise. S těmito motory jsem měl hodnoty hodně blízko absolutní nuly. Citovat
parizov Odesláno 19. srpen 2016 Odesláno 19. srpen 2016 (upraveno) před 18 minutami, MilanF1 napsal: Některé "nové" diesely se nemusí točit na maximální otáčky... Jj, ale Francouzi to moc neřeší nebo se mýlím? Upraveno 19. srpen 2016 uživatelem parizov Citovat
oddie Odesláno 19. srpen 2016 Odesláno 19. srpen 2016 5 hodin na STK, no to by mi teda mohlo... Citovat
RichVa Odesláno 19. srpen 2016 Odesláno 19. srpen 2016 před 3 hodinami, MilanF1 napsal: Některé "nové" diesely se nemusí točit na maximální otáčky. Jako například od škodovky 103 kW dvoulitr, na volnoběh pedál na podlahu a točí to 2500 ot. a při těchto otáčkách se "počítají" emise. S těmito motory jsem měl hodnoty hodně blízko absolutní nuly. hmm když jsem byl posledně na emisích (teď v prosinci to budou 2 roky takže za pár měsíců zas) tak můj dvoulitr 100kW z Francie vytáčel až drnčely tabulky v oknech. Že by mělo fauW nějakou výjimku? Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 19. srpen 2016 Odesláno 19. srpen 2016 fauWee ma prej na vomiste otacky omezene vic jak 2500 vytocit nejde to je neco jak ten soft co meri kulovy Citovat
parizov Odesláno 19. srpen 2016 Odesláno 19. srpen 2016 Spíš je myšleno, že při přidání bez zařazení rychlosti jsou max. otáčky omezeny softwarem. Citovat
velkybanan Odesláno 19. srpen 2016 Odesláno 19. srpen 2016 před 4 hodinami, oddie napsal: 5 hodin na STK, no to by mi teda mohlo... No bylo to poprve co jsem to nedal technikovi,ma dovolenou . Priste uz to tak nebude fakt mne to nebavilo. Citovat
Roky Odesláno 22. srpen 2016 Odesláno 22. srpen 2016 Dnes STK na 405 Gutman bez závad jako za mlada. Citovat
RichVa Odesláno 23. srpen 2016 Odesláno 23. srpen 2016 Jo na starejch motorech, to se dělaj emise. Ale co my se všemožnejma kurvítkama Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.