Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

AutoKelly jsem nenašel na stránkách Total.cz jako ofiko distributora, takže ta jistota bude asi nižší... Ale čert ví... Třeba to berou právě od nich :-)

• O 3 měsíce později...
Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Taky sem tam koukal v tejdnu na Total clasic 5w40 :D sem nikdy neviděl

Odesláno

Teď jsou kouknul na to starší video ze zátahu uvedeného na začátku tématu a koukám, že tam měly i filtry... Si tak říkám, že se tomu stejně člověk neubrání. Když vidím, jak vyšuměly ty podvody s dálničními známkami, tak tyhle "fejkový" díly budou prolezlý všude možně :(

• O 1 měsíc později...
  • O 2 roky později...
Odesláno (upraveno)

Pánové vždycky jsem bral olej od Badisaka, Total 5W40 9000 5l balení. 

Teď jsem nestihl udělat objednávku, tak jsem koupil v Roudnici n. Labem v autodílech a balení je jiné, je tam několik rozdílů a celkově ten "nový" olej vypadá jako padělek.

Přidávám fotky, je tam také rozdíl v místě značení. Na tom "novém" nelze zadní stránku rozlepit, kde by měli být další jazyky. Odlepí se jen jeden papír, víc tam není...

Co si o tom myslíte? Chybí mi asi 2,5l oleje, takže musím nalít i ten "nový" ale mám z toho hrůzu 🙄😮

Vlevo od Badisaka, v pravo "nový" co vypadá jako padělek

IMG_20190113_134246.jpg

IMG_20190113_134254.jpg

Upraveno uživatelem trucker1245
Odesláno (upraveno)

Ano, to mám od badisaka také, je tam další list.

Cena u badisaka je zhruba 500KČ za 5l. Za ten druhý jsem dal 900KČ 

Mít doma ještě něco abych měl dost na výměnu, hned jim to vrátím, ale nemám dostatek.

IMG_20190113_134321.jpg

IMG_20190113_134333.jpg

Tady je to značení toho "padělku" na úplně jiném místě jiným písmem a snad i velikostí

IMG_20190113_134341.jpg

Upraveno uživatelem trucker1245
Odesláno

Dobrý nápad!

Ten "nový" alias padělek je na první pohled světlejší ale také hustší, teplotu mají stejnou, oba leží v garáži více než 24h

A teď co s tím, mám to nalít do motoru?

Odesláno

už na tom kanystru je vidět,že je to z recyklovanýho plastu aby to bylo levnější....když ho přijdeš vrátit vysmějou se ti,že tonení od nich a měl si ho vratit než si zaplatil pokud se ti to nezdálo!

Odesláno

Že je balení jiné jsem si všiml až doma, když jsem je porovnal, potřeboval jsem rychle koupit olej, proto jsem ho koupil jinde.

Navíc už jsem ho otevřel, takže vrácení můžu vypustit z hlavy...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...