Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

uz to nefotim protoze nez vytahnu telefon tak ujedou ale tusim ze Roomster nebo Yety nebo neco vetsiho  999 PRAHA

opet klasika cerny medak HUY 99999, 000 DEDA1 na Roomstru
a jeste jedna - tu si ted presne nepamatuju ale neco na zpusob LIP 1CANI (ze by kladruby a jejich sluzebak ? )

Odesláno

@Laďa To asi nebudou RZ na přání, ty se skládají z osmi znaků...

Takové se dostávají na magistrátu od známých nebo za obálku s nižší částkou než 10 tisíc :D

Odesláno

já bych řekl že mu neutkvělo v paměti pouze to číslo poslední stejné číslo :D

Odesláno
před 3 hodinami, pavelu96 napsal:

@Laďa To asi nebudou RZ na přání, ty se skládají z osmi znaků...

Takové se dostávají na magistrátu od známých nebo za obálku s nižší částkou než 10 tisíc :D

Čekal jsem takovou reakci. Je jedno jestli za tu značku dal 10 000,-kč nebo méně anebo nic, ale určitě si tu značku majitel auta přál. Nevyšla na něj řada.

Odesláno

To je možné, jel přede mnou od Domanského  Jeremiášovou na Radlickou, já pak odbočil na Strakonice a on do centra.

Odesláno

Dnes na trase Velichovky a zpět : BUS 1FK DUKLA  a MB KKK KK012 kterej si myslel že mu patří dálnice a né a né opustit levej pruh a pak ve zúžení nedokázal projet ani kolem osobáku.

Odesláno (upraveno)

Njn ... to je tak když chybí fantazie. Klidně by mu stačily 4 Káčka a doplnit 00T. Dvakrát, aby to bylo jasný i ve zpětným zrcátku.

Upraveno uživatelem Sawoy

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...