Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Dobrý den,

mám dotaz ohledně předních světlometů.
Pro Peugeot 406 jsem našel 2 modely.

Starší s "vroubkováním" 5746101E.jpg

a nový model s čirým průzorem4049961-pr-svetlo-h7-h7-cira-optika-el-o

Zajímalo vy mě, zda jsou tyto modely kompatibilní. 

Děkuji za info :)

Upraveno uživatelem Jirkakomár
Odesláno

Ty čirý světla jsou z modelu po face, aby jsi je mohl dát na model před face, rok 1995-1999, musel bys ještě vyměnit nárazník, masku a kapotu.

...chladičovku ,zámky, lanko kapoty,vyztuhu narazniku .

Odesláno

Pe.Tře, napsal jsem jen ty základní velký kusy, aby bylo jasný že to nepůjde jen tak vyměnit, každej šroubek tady vypisovat nebudu, od toho seš tady Ty :-D

Odesláno

Dobrý den,

mám dotaz ohledně předních světlometů.

Pro Peugeot 406 jsem našel 2 modely.

Starší s "vroubkováním" 5746101E.jpg

a nový model s čirým průzorem4049961-pr-svetlo-h7-h7-cira-optika-el-o

Zajímalo vy mě, zda jsou tyto modely kompatibilní. 

Děkuji za info :)

Už při pohledu na ty obrázky přeci musíš vidět, že ta světla mají jiný tvar.

Odesláno

Nebudem zakladať nové vláknk, ale spýtam sa tu. 

Rozmýšľam nad výmenou predných svetiel za nové. Keď už to majú byť nové, tak som chcel nech to sú Bosch. Lenže ako tak pozerám po obchodoch, tak Bosch už nie sú k dispozícii, príp. výroba ukončená.

Po značkách ako Depo a TYC ani nepozerám, no v ponuke je ešte Magneti Marelli. Má z vás niekto skúsenosť s týmito svetlami? 

Jedná sa o facelift 406.

Odesláno

Magneti Marelli je dlouholetá italská značka vyrábějící el. díly do aut, autobaterie atd., takže u nich bych se nakupovat nebál, ty další výrobce neznám

Odesláno

Marelli poznám a viem, že kvalitou to už bude určite lepšie ako u tých lacných. Dodáva Marelli svetlá aj nejakej inej značke ako prvovýrobu? Príp. sa nájde niekto, kto už má s tými svetlami skúsenosť?

Odesláno

A kde je budeš kupovat? Taky o tom dost přemýšlím, že bych vyměnil světla. Ptal jsem se v internetovém obchodě člena Godzily a nikdo mi neodpověděl. Vím, že tu před pár lety v jedné diskuzi nabízel světla Bosch za cenu do dvou tisíc.  

Odesláno

Ja mám na 406tke jedno zadné svetlo TYC, druhé originál. Rozoznať ich od seba nejako nejde a mám ho tam už veela rokov a spokojnosť. Samozrejme pri predných svetlách to môže byť inak...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...