Lulairin Odesláno 15. červenec 2015 Odesláno 15. červenec 2015 Dobrý večer, najdu tu někoho, kdo má zkušenosti se servisem pana Kříhy v Neplachově??? Citovat
OK406 Odesláno 16. červenec 2015 Odesláno 16. červenec 2015 Co potřebuješ vědět? Měl jsem u něho svoji 406, teta 307 a i Martin806 svoji 806. Jinak stačí zadat do Hledání Kříha a vyjedou příspěvky. Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 16. červenec 2015 Odesláno 16. červenec 2015 jednou sem za nim byl pro jeden díl na 406 a dle mě arogant a navíc drahej... Kolega k němu dává 406 a dle mě ho dost natahuje. ALe mužeš zkusit Citovat
Já bych Odesláno 5. listopad 2019 Odesláno 5. listopad 2019 Vyhněte se velkým obloukem! Pokud už tam auto máte a nechce vám ho vrátit kvůli složité opravě, nenechte si od něj dát náhradní automobil, neboli 30 let starý vrak. Koupí si vás tím a auto vám odloží zase na konec fronty. Je mi úplně jedno jak opravuje, jde o to jednání, dlouhé SMS které nejdou přečíst, odkládání a odkládání. Po 14ti dnech když už telefon zvedne ho nachytate v rozhovoru že vlastně auto vůbec nedělá. Byl jsem s ním domluven na týden, na termín jsem chvíli čekal aby tam auto nestalo. Dnes je to měsíc a půl a pan Kriha mi ani po dvou návštěvách neotevrel, zapira se, nebere telefony a reaguje až na výhrůžky policií. Největší chyba byla mu dávat na hubu zálohu 10 000kc. Do dlouhých SMS zakomponoval že auto bude stát skoro 20 000 oprava. Tlumiče, ventilátory vnitřní. ofuku, nová zásuvka na vozík, nějaký ložisko v kole. To vše si pan Kriha ocenil v SMS ke 20 000kc aniž by na autě dělal a psal to hned na začátku. Musel sem objizdet sousedy a ptát se co je to za člověka a ti spraskli ruce, že sem další co se nechal nachytat. Je to tak neduveryhodnej člověk, samé lži, celý měsíc a půl měl průjem a když už vzal telefon tak už nevěděl co komu nakecal a tvrdil mi že včera dostal průjem a úplně zapomněl že "včera dostal průjem" mi řekl už před týdnem a před 14ti dny řekl že už má druhý den průjem. Prostě lidi tohle ste nezažili!! Sem nasranej tak promiňte........... Aktualizuji po předání automobilu ; klepajici volant při brzdění klepe dal a pan Kříha chce abych zajel za týden, že to prozkouma a doděla. Tuší že už nikdy nepřijedu. Nejde radit stupeň číslo 3 (novinka) a tak jedu do jiného servisu. Ten problém se poprvé objevil na úzké cestě před servisem když jsem odjížděl. Pan kříha mé auto zvesela používal pro své účely, kilometry nevím,ale že čtvrtky nádrže je prázdná. Reflektor vnitřek levý který se utrhl a chtěl jsem ho opravit a pan kříha ho zafixoval na pevno do polohy že oslnuji protější automobily, že na mě blikaj že mám dálkový a na dvesta metrů rozsvicuji na dálnici všechny výškový ukazatele pro celou kolonu. Technickou už nikdy neudělám, i když jsem žádal o zprovoznění reflektoru. Nelze ovládat regulátorem z auta. Zkouším zásuvku na vozík, která prý není třeba měnit, že ji opravil.. Nefunguje, ani se k tomu nesehnul. Rozpis prácí a ceny mi ani po žádosti předem nedal, že mi ho udělá jindy. 19 000 Kč za opravy 4ech věcí nepodložené ničím. Odjel sem rozhasenym autem, srabacky jsem zaplatil a v autoservisu kde teď sem mi říkají že sem dopadl dobře, že lidi co znají, mají u něj auta už půl roku. Jediné co lze panu Krihovi dát k dobru je to že opravuje a nevymenuje jako ostatní. Jenže podívejte se jak!! 19 000 Kč za nové tlumiče a opravu ventilátorů?? Zadal sem tyto věci v origi servisu citroenu a jejich nabídka byla 11 000, tak sem je odmítl a šel do Neplachova. Upozorňuji, že vím že je to má chyba a že sem neměl platit!! Tuto recenzi kterou rozmístim na různá místa včetně fór na téma Peugeot a citroen stáhnu jen pokud mi pan Kříha vrátí min 10 000 uloupenych korun. On ví kde pracuji, kde bydlím, jaké mám číslo Péťa a luky30 ohodnotil 2 Citovat
radim.1008 Odesláno 5. listopad 2019 Odesláno 5. listopad 2019 To je radost takové individum potkat. Citovat
Péťa Odesláno 5. listopad 2019 Odesláno 5. listopad 2019 před 3 hodinami, Já bych napsal: Tuto recenzi kterou rozmístim na různá místa včetně fór na téma Peugeot a citroen stáhnu jen pokud... Rozhodně by byla škoda recenzi stáhnout. Chápu to spíš jako nátlak na servis a pokud recenzi stáhne, zase někdo naletí. I když @OK406 byl spokojen... Citovat
ozzy56 Odesláno 5. listopad 2019 Odesláno 5. listopad 2019 budu za chytrolína, ale pokud si dáváte opravit auto k neznámému člověku a nechcete žádný doklad (tiskopis zakázky), tak se pak nedivte--kdo chce mermomocí ušetřit, obvykle ztrácí... bez dokladu jen k dobrému známému, nebo v rodině, ale riziko je vždy i tam Péťa, Milan+ a pavelu96 ohodnotil 3 Citovat
Guest StibTo Odesláno 5. listopad 2019 Odesláno 5. listopad 2019 Bohužel je to tak no. Takhle jezdím 5 let k servismanovi na doporučení @Scratch v životě jsem od něj neviděl žádný papír pominu-li protokol z emisí a STK ale také po mě v životě nechtěl žádné prachy předem (za co taky?!) a v životě nebyl problém... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 5. listopad 2019 Odesláno 5. listopad 2019 Taky jsem jezdil k super servismanovi kde papír nebyl potřeba, pokud jsem ho chtěl tak mi ho vystavil. Nikdy nebyl problem, byl nejlepší z okolí, a všichni co tam jezdili bylí spokojení. Ted to mam opačně, jezdim do servisu kde jede vše na papíry, teda krom předání auta, to neřešej, ale faktury, učtenky, a podobný papíry dostanu vždy, cena ujde a spokojenej jsem taky, teda až na ty objednací doby, no maji toho hodně. Odrbali mně je jen jednou v jednom byvalým Peugeot servise kterej si jel potom na vlastní triko, asi zajetý manýry nebo co, a taky už mně tam vickrát neviděli Prachy předem na mně nechtěl nikdo a kdyby nahodou chtěl tak bych se cukal. Prostě to jde, tak i tak, je to jen o lidech. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Já bych Odesláno 6. listopad 2019 Odesláno 6. listopad 2019 Lidi já už normálně sháněl lidi co mi pomůžou rozrazit branku, odtahovku co mu naloží auto. Byla to zoufalost. Kdybyste viděli SMS co mi posílal??! SMS přes asi 8krat 160 znaků, bez čárek a teček. Prehazeny slova. Chlapík je tak mezi 45 až 50 let, žádný děda. V SMS bylo v jedné větě něco o penězích, nějaké částky a něco o bolavé páteři, něco o nějakým nahrivani v nemocnici, něco o průjmu. A hned žádost o deset tisíc v prvním týdnu. I když na autě měsíc a půl nedělal, tak žádal prachy. Jediné co platil byly tlumiče. Sem prostě debil. Trochu sem tu prochází diskuze a myslím že ten člověk jak ho tu v jedné větě asi dvakrát doporučuje, tak to bude on. Ok 406 je ten Nick, sem si na 80% jistý, tak čekám co se bude dít.. Rád bych se tu s ním před vámi utkal. A nebo pokud bude mít zájem tak v obcanskopravnim sporu, mám nahrané jak telefonáty tak uloženy SMS. Tak uvidíme Citovat
ozzy56 Odesláno 6. listopad 2019 Odesláno 6. listopad 2019 nejsem doktor, ale tohle bude těžká paranoia , to si piš Citovat
Guest StibTo Odesláno 6. listopad 2019 Odesláno 6. listopad 2019 Tak alespoň že máš ty SMS a další důkazy no. Citovat
MJSytic Odesláno 6. listopad 2019 Odesláno 6. listopad 2019 před 1 hodinou, Já bych napsal: Trochu sem tu prochází diskuze a myslím že ten člověk jak ho tu v jedné větě asi dvakrát doporučuje, tak to bude on. Ok 406 je ten Nick, sem si na 80% jistý, tak čekám co se bude dít.. Tak už to na Oldu prasklo, jo? Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
Já bych Odesláno 6. listopad 2019 Odesláno 6. listopad 2019 před 21 hodinami, ozzy56 napsal: budu za chytrolína, ale pokud si dáváte opravit auto k neznámému člověku a nechcete žádný doklad (tiskopis zakázky), tak se pak nedivte--kdo chce mermomocí ušetřit, obvykle ztrácí... bez dokladu jen k dobrému známému, nebo v rodině, ale riziko je vždy i tam Ano, ale já k němu byl doporučen jeho bratrem se kterým pracuji v zaměstnání. Ten je tichý člověk a nechce nic s bratrem řešit, nechce to o bratrovi prostě slyšet. U něj sem pomoc nehledal. O soupis prací a nějaké potvrzení jsem ho opakovaně předem žádal ať mi připraví při předání automobilu. Jenže já po těch hadkach a vyhruzkach policií jsem byl v situaci kdy platím výkupné a chci být od toho pomatenyho Člověka rychle pryč. A když mi řekl že nic nemá, žádnou fakturu nic, tak sem bouchl s dveřmi a ujel abych ho už neviděl, jsem srab, vím to. Tu situaci kdy sem tam třikrát čekal hodinu a on ani po domluvě neotevrel a nebral telefon už nechci zažít. On při odjezdu nabízel že cokoli doladí že mu to mám přivést na kontrolu. A jak sme. Se na sebe koukali tak bylo jasny že nepřijedu. Čekal sem opravený auto, ale odjel jsem ještě více rozbitým. Citovat
Já bych Odesláno 6. listopad 2019 Odesláno 6. listopad 2019 před 8 minutami, MJSytic napsal: Tak už to na Oldu prasklo, jo? Možná se pletu, mě přijde divné že by toho blázna někdo doporučil. Nebo nevím jak jste to myslel Citovat
MJSytic Odesláno 6. listopad 2019 Odesláno 6. listopad 2019 Pletete se určitě. OK406 je zdejší dlouholetý člen Navíc je jeho doporučení staré 4 roky. Za tu dobu se toho změní Péťa ohodnotil 1 Citovat
Já bych Odesláno 6. listopad 2019 Odesláno 6. listopad 2019 (upraveno) Pravda, asi ano, omluva. Našel sem ve více fórech tady jméno Kříha a doporučení na něj a často jeden nick, trochu si to možná pletu. To nebude tenhle Nick. Kříha opravuje pouze Peugeoty a dost často tu za něj někdo lobuje. Tak nebudu dalek pravdy, jen chyba že sem narychlo ukázal. Upraveno 6. listopad 2019 uživatelem MJSytic po sobě následující příspěvky se necitují Citovat
Péťa Odesláno 6. listopad 2019 Odesláno 6. listopad 2019 Nejen dlouholetý člen, ale mnozí ho znají osobně a další virtuálně. OK406 opravdu není Kříha Charlie 607, Hafity a krtek 2 ohodnotil 3 Citovat
Já bych Odesláno 7. listopad 2019 Odesláno 7. listopad 2019 (upraveno) Super, s Oldou bych se rád bavil. Mohl by mi sem napsat nějaké superlativa které jsem tam nepochopil a trochu mě přesvědčit, nemáte na něj někdo kontakt? . Já viděl blázna v Neplachove, který působil v té ekologické katastrofě uprostřed návsi se 120ti vraky Peugeuotů jako postava z Amerického horroru. Rozťekaný, divné pohyby, placani pátý přes devátý. Ničemu nerozumíte jen koukáte nechápete kde jste se to ocitli. Věřím vám, že jsem se zmylil s Oldou, jen jestli je mezi vámi někdo kdo točí dokumenty a záhady, nějaký YouTuber by stačil, tak vřele doporučuji Neplachov. Upraveno 7. listopad 2019 uživatelem brixtr necituj předchozí příspěvek Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.