Přejít na obsah

Lulairin

Uživatel
  • Počet příspěvků

    26
  • Registrace

Vše od uživatele Lulairin

  1. Dobrý večer, najdu tu někoho, kdo má zkušenosti se servisem pana Kříhy v Neplachově???
  2. Už jsem to tady řešila před rokem, ale problém jsme nedokázali dodnes odstranit: Když nastartuju auto, chvíli běží otáčky normálně, ale za nějakou dobu (pokaždý jinak dlouhou) prostě samovolně vyskočí otáčky na 1100 (ne míň, ne víc). Pod to prostě nejdou v neutrálu. Někdy to začne dělat ještě než vyjedeme, někdy až při jízdě. Auto pak netáhne a při tom otáčky nejdou přes 2000, takže se člověk táhne jako smrad. Občas to přestane dělat samo a pak zase jede v pohodě a všechno je normální. Občas stačí zastavit, vypnout klíček a znovu nastartovat. Ale zase se to vrátí. Na diagnostice (ne od Peugeotu) to nic neukázalo. V deníku závad se občas objeví: Závada systému regulace emisí motoru. Vyměnili mi už 3x plynovej pedál, hrabali se tam v nějakých táhlech a čidlo teploty vody, potenciometr plynu (což mi radili na fóru) to taky není. Chtěla bych se auta už zbavit (jsme z toho otrávený), ale takhle to neprodám.
  3. Kdo? Ty, nebo v Neplachově?
  4. Já už totiž nevím co budeme dělat. Upřímně.... jsme z toho tak zdrcený, že se ho chceme zbavit, ale takhle to nikdo nekoupí. Už jsme do toho vrazili tolik peněz a výsledek nikde. Jak je sakra možný, že servisy nefungujou jako normální obchody. Zaplatíš i když ti to nikdo nespravil
  5. Díky a diagnostiku na peugeoty má taky, nevíš? Myslím v tom Neplachově.....
  6. Tak já uvidím, jestli se ozve koblih a nechám si tě v záloze hm? :-)
  7. A pro mě tady nikdo žádnou radu nemá?
  8. Zdravíčko pánové, neměl by někdo možnost udělat mi na naší 807 diagnostiku? Mám už jí za sebou, ale ne od Peugeotu a bylo mi řečeno, že s diagnostikou pro Peugeot pochodím lépe. Prosím prosím...... nějaké doporučení, nebo dokonce nabídka?
  9. Tak já se zeptám, na jaký diagnostice to ten servisák měl. On totiž to měl na svojí a když mu manžel volal, jak to vypadá, tak říkal, že mu diagnostika nic zvláštního neukázala, ale že večer jede pro nějakou jinou a pak se uvidí. Pak ale za dva dny říkal, že stejně nic nenašel. Ale manžel už se neptal, jaká byla ta druhá diagnostika. Včera to v deníku závad už podruhé napsalo: Závada systému regulace emisí motoru.
  10. Já teď vůbec nevím o čem mluvíš
  11. Tak to já se dokážu víc rozhoupat, ale je to utrpení. Asi to bude něco jinýho
  12. Nojo, ale oni zkloušeli ten pedál vyměnit. Místo něj tam dali tři jiný a dělalo to pořád. Vám to dělalo i ty otáčky? Nebo to jen netáhlo?
  13. Auto se právě tváří že je všechno v pohodě. Žádná výstraha, kontrolky... nic.
  14. To čidlo vody to údajně není. To prej prověřovali na tom servise taky.
  15. Ahoj, už jsem zoufalá. Když nastartuju auto, chvíli běží otáčky normálně, ale za nějakou dobu (pokaždý jinak dlouhou) prostě samovolně vyskočí otáčky na 1100 (ne míň, ne víc). Pod to prostě nejdou ani v neutrálu, ani při normální jízdě. Někdy to začne dělat ještě než vyjedeme, někdy až při jízdě. Auto netáhne a při tom otáčky nejdou přes 2000, takže se člověk táhne jako smrad. Občas to přestane dělat samo a pak zase táhne a všechno je normální a občas stačí zastavit, vypnout klíček a znovu nastartovat. Ale pak to zase začne dělat znovu. Na diagnostice (ne od Peugeotu) to ukázalo nějakou závadu na plynovém pedálu. Ovšem to už zkoušel mechanik vyměnit, dal tam tři jiný(nevim co přesně jiný) a dělalo to pořád. Máme to nově, takže jsme teď nechali udělat nový rozvody atd a chlap to měl týden a vrátil mi to, že si s tím neví rady. Přitom tenhle chlap se nám stará o Volvo, staral se nám o Voyagery, audinu ...... a nikdy se nestalo, že by to nedokázal opravit. Prosím prosím prosím..... netuší někdo, co to může být ????
  16. Aha, tak to nevím jestli to má od Peugeotu. A 43 + 3 je na napíchnutí prostě trochu z ruky. Alespoň pro mně
  17. No najlepšie bude ak si to necháš napichnúť... No, určitě je dobrý nápad si to nechat napíchnout, ale ráda si ledacos udělám sama v domácích podmínkách
  18. Milevsko mám poněkud z ruky, ale dík za nabídku. Mám tu známého s diagnostikou, tak to nechám napíchnout. Proč myslíš, že chyba bude někde jinde?
  19. Zdravíčko pánové, dneska jsem objevila hlášení v deníku výstrah. Poradí někdo, co mi tím chce ten železný oř naznačit? Jo a ještě jedna věc, občas mi otáčky vyskočí na 1100 a samy nespadnou i když je auto v neutrálu. To se stává ale i za jízdy. Díky předem.
  20. Lulairin

    Čeština do RT3

    Jéééj díky xpetrix, ovšem bez velmi trpělivého učitele bych se v tom rochnila doteď, to je víc než jistý
  21. Lulairin

    Čeština do RT3

    Díky moc, už jsem vše vyřešila.....
  22. Lulairin

    Čeština do RT3

    moc děkuju a jak poznám co je VAN a co je CAN ???
×
×
  • Vytvořit...