Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

kdysi jsem to chtěl dělat,byl jsem tady možná víc než je zdrávo(doma,v práci na mobilu  . . . možná i víc než 10h denně),ale už nejsem řád a svůj čas jsem rozdělil i na další forum(StibTo s tím nemá nic společného  :D:papa  )

edit: a v práci jsem na jiný lince,tak to už času na moc není :(

Upraveno uživatelem Gabriel 307
Odesláno

Podle mého by měl Mod sloužit jako údržba prostředí a nikoliv ten kdo určuje to co je správné, čestné a slušné. Protože nevím kde bere ten morální kredit. Nechci se současných Modů dotknout, ale někdy to není o tom zda je tu tvrdo nebo ne, ale autoritu si člověk nezíská přidělením funkce. Takové to, omezování svobody projevu, je to co se mě tu velmi nelíbí. To že s někým nesouhlasím není důvod abych byl omezován ve svém projevu.

Odesláno

MotoMoto: uveď prosím konkrétní případ kdy a kde ti bylo zamezeno svobody projevu, díky. Pokud je to v mezích pravidel fóra, moderátoři/admin zbytečně nezasahují, za tím si stojím.

Odesláno

K anketě....

Nelíbí se mi prace některých modu,zbytečně to tady hrozí....

To byl taky jeden z důvodu ,proč jsem jen uživatel tohoto fóra a ne řádný člen....:-)

Odesláno

MotoMoto: uveď prosím konkrétní případ kdy a kde ti bylo zamezeno svobody projevu, díky. Pokud je to v mezích pravidel fóra, moderátoři/admin zbytečně nezasahují, za tím si stojím.

Mě asi ne, nebo si na to nevzpomínám, ale byl jsem svědkem, několikrát. Vyhrožování banem, a nakonec i udělením a dalších snad bych si dovolil říct i osobním útokům na některé členy klubu nebo nečleny zde na foru. Bohužel vám nedokážu hned vysypat z hlavy kdy kdo  a na koho, ale  určitě bych to pokud je to nutné nalezl. Možná to mnohdy nebylo třeba přímo chování Modů jako v rámci jejich funkce, ale já a myslím že i spousty ostatních to tak vidím.

Pokud jsem se někoho neprávem dotkl, tak se omlouvám a věřím že to promine, ale někdy to tak prostě je a nebo to tak aspoň prostě tak vnímám.

Odesláno (upraveno)

No za mě jsem tu krátce a nevšimnul jsem si že by se děli taková zvěrstva stran moderátorů že by bylo třeba na to specielně upozorňovat. To že se vedení spolu s moderátorským týmem rozhodli že svoje řady rozšíří je na nich a předseda to tady jasně vysvětlil proč přistoupili k vyhlášení konkurzu na posily moderátorského týmu. Ono to taky je o tom že pokud chce někdo dělat moda tak tomu musí věnovat spoustu času a ten čas musí někde vyšetřit aby mu nechyběl pro rodinu v práci nebo u některých jiných koníčků. Takže pokud bude o 3-5 modů navíc a svoji práci si dobře zorganizují tak jim bude stačit se tomu věnovat třeba cca 30-45 min denně kdežto teď té práci s moderací musí kluci věnovat třeba každý i hodinu a půl denně.(časy jsem si vymyslel pro názornost) A chápu to že ne pokaždé ty kluci mají náladu se " prohrabávat" těma výplodama které se tu občas dokáží vytvořit.

Medvěde Tvoje předsedování jsem nezažil, takže to nedokážu hodnotit ale myslím si že zkrátka je už taková doba že je potřeba aby když se chce aby to zde bylo funkční bylo na tu správu více lidí. Nebo to zkus vzít ještě jinak ty kluci to dělají ve svém volném čase zadarmo tak co kdyby se najal jeden člověk který by byl za vše zde odpovědný a věnoval se moderování jako profík a byl za to placený mělo by to opravdu jednu velkou výhodu ten člověk by měl přehled a nevznikali by tady situace které musí modi zákonitě řešit někdo z nich by třeba příspěvek pustil bez problémů ale jiní už k formě a obsahu mají výhrady ten profík by měřil všem stejně ale nedovedu si představit jak by jsi se na takovou situaci tvářil.

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
Odesláno

Já vůbec nepochybuji o tom, že když bude více Modů, že jim půjde práce rychleji a snadněji od ruky. Pokud tato práce bude spočívat v tom, že budou dělat údržbu fóra v rámci chyb a překlepů a ne v tom, že budou "umravňovat" něčí názory, tak jim budu k tomu tleskat a hlavně jim děkovat.

Odesláno

Myslím, že zde ještě nepadla ta hlavní myšlenka proč vlastně chceme navýšit počet moderátorů. Jedním z hlavních důvodů je oddělit moderátory od vedení, aby se lidé ve vedení mohli především soustředit na svou práci a moderování nechat někomu jinému. Samozřejmě vedení možnost moderace zůstane, ale nebude to jejich primární funkce. Je potřeba si uvědomit, že se nám sníží počet lídí ve vedení na 5 a proto je třeba jim ubrat práci v odvětvích, které lze delegovat na jiné. V současné době moderuje celé vedení + MJ, což při snížení počtu lidí ve vedení už ani nemůže fungovat... 

Odesláno

K té polemice o náladě fóra. Jsou fóra, kde se nikdo s nikým moc nemaže. Taková fóra bez offtopiců jsou mnohem přehlednější, snáze se v nich hledá. Na druhou stranu netvoří se v nich tolik komunita. Takže bychom si měli říct, jaké fórum chceme. A od toho nastavit úroveň práv a povinností moderátorů. Já osobně bych volil zlatou střední cestu. Což v zásadě znamená to, co máme dnes. S oddělením moderátorů a vedení by mohli zmizet rozpory o nestrannosti moderátora a člena.

A abych nebyl OT, já jsem pro víc moderátorů.

Odesláno

Nemyslím, že by tohle forum bylo hodně "přemoderované" moderátory. Spíš mě vadí lidi co si na moderátory hrají ač jimi nejsou a na něčí dotaz dotyčného hned "seřvou" proč si to nevyhledá sám, že už je to tu desetkrát a proč vůbec pokládá takový debilní dotaz apod. Takže prvních několik příspěvků je tohoto rázu a někdy na kloudnou odpověď ani nedojde.

Odesláno

Já bych zakázal moderátorům vše kromě mazání duplicitních příspěvků, mazání komerce a přesouvání témat do správných sekcí. Rozhodně bych jim zakázal rozhodování o něčí vině či nevině, rodávání ovoce a podobně.

Mnoho psů, zajícova smrt..

Odesláno

Jenže to potom Drivere můžeme zrušit vyhledávání, protože to pak najde plno stejných vláken a kolikrát se výsledek nedozvíš. A není to náhodou v pravidlech, že máš použít napřed hledání?

Odesláno

Stačí si položit otázku. Na srazech a nebo kdekoliv jinde, omezuje nás někdo v tom o čem a jak se spolu bavíme? Ne? Neomezuje a přesto je to funkční rozhovor, málokdy plný nenávisti co je tu občas vidět. A takové bych si fórum přál já. Moderátory proto aby vymazali, opravili a třeba i poradili co příště napsat když nemohu něco najít. Nebo nasměrovat. Ale aby tu někdo, kdokoliv dělal cenzůru nebo si hrál na toho jediného spravedlivého, mi nepřijde OK. 

A opakuji, že na vlastní triko jsem to nezažil, aby mě někdo nechytal za slovo, ale občas to tu vidím.

Odesláno

Za mě je moderování OK. Možná to občas zajede mimo meze, ale to platí pro obě strany.

Dalo by se použít spousty přísloví (na hrubý pytel..., chytrému napověz..., jak se do lesa atd.) Každý si najde to svoje. ;)

Se srazem bych to moc nesrovnával, jelikož tam se sejde jen určitá sorta lidí, kteří se chtějí buď poznat osobně nebo pokecat "naživo". Kdežto fórum jako jiné diskuze je dost anonymní a tudíž sem píší i lidé, kteří na sraz v životě nedojedou (i kdyby byl pár km od nich) a takovéhle anonymní tlachání jim vyhovuje.

Přeci je rozdíl něco sem napsat a nebo někomu to říct přímo do očí.

Odesláno

Mě osobně taky nevadí vyšší počet moderátorů, nemám problém s nikým, aspoň tady nebude bordel :D

Vadí mě tady spousta jiných věcí, než jsou moderátoři, ono rozhodnout správně v ten daný okamžik taky není vždy jednoduchý, ale to už moc lidí nevidí.

Spíše mě vadí kam zmizela ta pohodovost klubu jako před x lety, teď je to tady pomalu jako facebook, a pořád se někomu něco nelíbí, musí se do všeho kafrat.

Odesláno

To byl příměr jen proto aby bylo jasné, že jakékoliv omezování svobody slova k ničemu není a většinou ani ničemu nepomůže. Ano přes klávesnici je spousty lidí odvážnějších, ale znamená to, že jsou o to horší než ti co dokáží face to face říct i nepřijemnou věc. Nejsou, jenom mají jiné vlastnosti a třeba dobré.

Odesláno

Jinak pánové, nepamatuje na to co tu bylo před rokem 89? Hlavně aby byl pořádek a klid, aby nikdo moc si nevyskakoval. Hlavně držet hubu a krok.

A kdokoliv to nedělal tak byl potrestán.

Ono je klidně možné, že to zakazování může být právě příčina.

Odesláno

Je fakt že v dnešní době málokdo dokáže říct někomu do očí pravdu, a potom si to raději píší přes počítač kde jsou "silní" a moderátoři pochopitelně nesmějí být bohové, ale spíše takový Mirek Dušín.

Je potřeba aby dělali svoji práci, a o závažnějších "přečinech" by to měli řešit s vedením, nicméně si myslím že tohle se děje už teď, možná ne na 100% ale třeba na 95%. Proto i chci aby bylo více moderátorů, ale raději bych chtěl aby se lidi, a zvlášť kolegové klubu k sobě začali chovat tak jako dřive, bez urážek, napadání atd. Potom by možná ani více moderátorů nemuselo být.

Odesláno

Kolik bude Modů je mi celkem jedno, respektive klidně ať jich je tolik aby svoji práci zvládali ku spokojenosti všech tedy i svých rodin a volného času. Ale aby dělali skutečně pouze svoji práci a nehráli si na morální autority.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...