Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 měsíce později...
  • O 1 měsíc později...
Guest Scratch
Odesláno

Moc dekuji Pe.Tr a Verunce za azyl pri vymene brzdovych hadic na me motorce. Bylo to daleko slozitejsi nez jsem si myslel, a moc dekuji a jsem velkym dluznikem. DEKUJI!!

• O 3 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno
před 23 hodinami, Klemoň napsal:

Ten pán toto vlákno založil a já bych mu chtěl i touto formou poděkovat za půjčení vozíku na dovoz nových bytových dveří , neb to co předváděl prodejce je z jiného světa 😞  Takže díky ještě jednou @Scratch :papa

Vsak jsi si ho taky vylozil 🤣🤣🤣🤣

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak děkuju Milanoj +, který mi včera slíbil zeptat se na cenu svázání mých časopisů.

Cena 1500 Kč za ročník (prý se váže jeden ročník do dvou svazků) je pro mě při počtu minimálně 40ti ročníků poněkud vysoká, asi budu vymýšlet jiné řešení 

Odesláno (upraveno)

JJ Jiné řešení za pár korun = bedny od banánů. Já mám svázané Čtyřlístky, ale mě to dělala kamarádka z lásky. Tehdy to byla i kamarádka mojí lásky :mrk

EDIT - zapomněl jsem napsat : zdarma.

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno

Klemoňu - v banánovkách to bylo, ale jak je tam nějakých 5 ročníků po kupě, je v tom maglajz a časopisy se i ničí.  Půjdu cestou zavíratelných krabic velikosti šanonu na každý ročník zvlášť

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak podruhé v krátké době děkuji @Péťa za nezištné "vystříknutí" víček na trubky ....  :super   I když se nám dopravce snažil trochu znepříjemnit život, tak pohádka dopadla dobře. Karkulka nakonec vlka přeci jenom sežrala.... :D

A ještě jsem já husa pitomá zapomněl  poděkovat @dracekvo za též nezištné poskytnutí výkresové dokumentace.... Takže mu v podstatě děkuji dvakráte.... :papa

• O 4 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...