Klemoň Odesláno 8. červenec 2019 Odesláno 8. červenec 2019 To Scratch : slovo "Profi" bych v tomto případě nepoužil ani náhodou - větší fušeřinu jsem ještě s elektřinou nedělal . Zapojení sice bezpečné , ale netrvanlivé . Přejela to ??? No tak jsem ji trochu postrčil no - ty naděláš . . . Jediné co si opravdu zaslouží pochvalu, je to rada jak na lepidlo po foliích - zde souhlas Citovat
Klemoň Odesláno 9. červenec 2019 Odesláno 9. červenec 2019 Dnes se u mne v práci stavil @RichVa , aby si vyzvedl rezervu , kterou mi dovezl a půjčil na dovolenou Tak ještě jednou veliké díky za ochotu s jakou se toho zhostil Péťa ohodnotil 1 Citovat
RichVa Odesláno 9. červenec 2019 Odesláno 9. červenec 2019 Není zač a dík za "palivo". Péťa a Klemoň ohodnotil 2 Citovat
RichVa Odesláno 9. červenec 2019 Odesláno 9. červenec 2019 jo proto s ní zametám aby náhodou nezametla s někým nezkušeným brixtr, radim.1008, Péťa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Klemoň Odesláno 10. červenec 2019 Odesláno 10. červenec 2019 Jenže já mu nedal žádný alkohol . . . Jak jsem psal , nakonzervoval jsem mu tu pneu a dal mu ještě konzervant s sebou. Jestli se s ním nakonzervuje sám a nebo s ním odmastí špinavá okna je jeho věc. Hlavně když poslouží. RichVa ohodnotil 1 Citovat
OK406 Odesláno 19. červenec 2019 Odesláno 19. červenec 2019 Rád bych touto cestou poděkoval @Pe.Tr za pomoc ohledně šroubů+matek na moji 406 a zvláště @čakom, za objednání + zaslání šroubů + matic. Ani jsem nečekal, že by to bylo během toho týdně. Děkuji oběma za ochotu. Je vidět, jak si členové P-C umějí navzájem pomoci. A to je taky jeden z důvodů, proč jsem řádným členem P-C. V dnešní době, se k sobě lidi chovají různě, většinou se každý stará sám o sebe a druhý ho nezajímá. brixtr, čakom, Péťa a 6 další ohodnotil 9 Citovat
kovy_s Odesláno 23. červenec 2019 Odesláno 23. červenec 2019 Chci poděkovat @ChouLu za : kámošova 307 - montáž USB převodníku pro RT3 + montáž parkovacích senzorů kámošova xantie - montáž dálkového centrálu moje berlingo - montáž parkovacích senzorů, oprava nefunkční sahary mamky berlingo - montáž parkovacích senzorů Kupodivu všechna auta stále jezdí i po zásahu a montované věci fungují... Děkuji moc ! :))) OK406, ChouLu a Gabriel 307 ohodnotil 3 Citovat
Sawoy Odesláno 25. červenec 2019 Odesláno 25. červenec 2019 Tímto děkuji @Pe.Trovi za promptní vyzvednutí a dopravu kola pro @Scratche. Gabriel 307, OK406 a Pe.Tr ohodnotil 3 Citovat
Klemoň Odesláno 25. červenec 2019 Odesláno 25. červenec 2019 Tímto děkuji moc @Pe.Tr za dodání držáků "šustplechu" motoru , který už dávno není plech a plní ochraný účel leda tak proti vodě . . . OK406 a Pe.Tr ohodnotil 2 Citovat
Guest Scratch Odesláno 27. červenec 2019 Odesláno 27. červenec 2019 Diky @Pe.Tr za dovoz kola, a diky @Vena garážmistr za hevery, naradi, dilnu a podporu pri instalaci podbehu , uz mam pojizdne dva povozy ze tri Citovat
Pe.Tr Odesláno 27. červenec 2019 Odesláno 27. červenec 2019 @Scratch taky tě čeká odvoz kola Péťa ohodnotil 1 Citovat
jarokare Odesláno 13. srpen 2019 Odesláno 13. srpen 2019 Tímto děkuji členovi @skuci za sjednání povinného ručení , hlavně za ochotu a rychlost brixtr a Klemoň ohodnotil 2 Citovat
Klemoň Odesláno 16. srpen 2019 Odesláno 16. srpen 2019 Tak ještě jednou ve správné rubrice . . . Moc díky @Vena garážmistr za operativní servis Citronu mojí kolegyně. Nabídl pomoc, kterou viděl na foru , na zavolání přijel , dojel pro náhradní díl , namontoval, očistil motor od oleje , zamával a byl fuč. Fruktis, brixtr, Hafity a 1 další ohodnotil 4 Citovat
radim.1008 Odesláno 4. říjen 2019 Odesláno 4. říjen 2019 (upraveno) Chtěl bych i za kamaráda poděkovat @jarokare za výpis historie. K autu je kompletní historie, ale i tak díky. Auto už mají doma. Upraveno 4. říjen 2019 uživatelem radim.1008 jarokare, brixtr, Péťa a 2 další ohodnotil 5 Citovat
jarokare Odesláno 4. říjen 2019 Odesláno 4. říjen 2019 Není zač , hlavně ať slouží Péťa a radim.1008 ohodnotil 2 Citovat
regius Odesláno 2. listopad 2019 Odesláno 2. listopad 2019 Péťa moc dííííííííík za ten odkaz na to zadní světlo P 207 Perfektní jednání a hlavně rychlost 30.10.jsem odpoledne obědnal a 1.11. dopoledne bylo doma radim.1008 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Guest StibTo Odesláno 10. listopad 2019 Odesláno 10. listopad 2019 Velké díky patří opět panu elektrikáři @Klemoň za zprovoznění nového venkovního světla s čidlem na baráku. Podrobnosti proč to nefungovalo a trvalo celé tak dlouho může klidně napsat sám, já napíšu toliko že jsem ho vyzvedával u něj doma ve 14h a vysadil tamtéž po přesně třech (!!!) hodinách Citovat
Klemoň Odesláno 10. listopad 2019 Odesláno 10. listopad 2019 Dobrá - tak já se vyjádřím : bordel v rozvodech tj. Fáze OK , ale Nulák asi nikam nevede Takže jako zastara : dovnitř fáze a ven zemí. Ale protože jsem na to narazil u Toma už při výměně zásuvek a vypínačů, že do zásuvky vede jen fáze a ven jen zelený , tak se divím , že mne to nenapadlo hned , že ten nulák čouhá ze zdi jen proto aby mne nasrknul . . . Ale když se to tam pokoušel zapojit i domácí elektrikář , tak mne to prostě netrklo . . . Tak mi to trochu nabouralo harmonogram a k @Scratch jsem dorazil později než bylo domluveno. Ale nicméně také díky - objednané "zboží" dodal a doma byla radost u mne i u Péťa ohodnotil 1 Citovat
Guest StibTo Odesláno 10. listopad 2019 Odesláno 10. listopad 2019 (upraveno) Jen dodám, že jsem při čekání na Klemoně cca ve 14h okukoval rozleštěnou 308, nějaká špína z provozu na tom sice už zase byla ale jinak moc fajn práce jako vždy @MilanF1 Upraveno 10. listopad 2019 uživatelem StibTo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.