Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Tak už máte přezuto?

Recommended Posts

Odesláno

v pátek mi laskavě napsali z nejlevnejsipneu.cz, že prej jsou ty gumy novinka a výrobce jim je ještě nedodal, že prej budou v EVROPĚ!! až na konci listopadu!!:o:bojim

...výsledek je takovej, že jsem si je dneska osobně dovez z Novýho Jičína (pneunet.cz) a ješte o 170 Kč/ks levnější a jaxem tam tak koukal, asi jsem byl hodně daleko od Evropy:D

Odesláno

No to je nehoráznost. Já přezouval pouze náhon a za dvě gumy, výměnu ventylků a vyvážení jsem platil 220,-Kč. Čili ty by jsi platil 440,-Kč včetně vyměněných ventilků.

Odesláno
Původně zaslal: Xantik

No to je nehoráznost. Já přezouval pouze náhon a za dvě gumy, výměnu ventylků a vyvážení jsem platil 220,-Kč. Čili ty by jsi platil 440,-Kč včetně vyměněných ventilků.

No taky vím, že tam už nikdy nepůjdu a to ještě nehledě na to, že jsem tam přes hodinu čekal :(

Byl jsem ochoten tak platit do 500kč, ale tato částka mě krapek víc zaskočila

Odesláno
Původně zaslal: Jirkap

Původně zaslal: Xantik

No taky vím, že tam už nikdy nepůjdu a to ještě nehledě na to, že jsem tam přes hodinu čekal :(

Byl jsem ochoten tak platit do 500kč, ale tato částka mě krapek víc zaskočila

Proberte se, kde žijete, zinkový závaží jsou drahý jak prase a kolik si myslíte, že pneuservisy vydělají po sezóně?? Hliníkový kola by u nás vyšly na to samý a když to někdo nechá až v rádiu ohlásí sněžení není se čemu divit...

Odesláno

Taky se chystám v těchto dnech přezout.

Doma před garáží.

Jenom musím kouknout jak jsou nafoukaný zimáky. Potom umýt li?áky a uložit na další letní sezónu. :roker

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

Taky se chystám v těchto dnech přezout.

Doma před garáží.

Jenom musím kouknout jak jsou nafoukaný zimáky. Potom umýt li?áky a uložit na další letní sezónu. :roker

takhole přesně to udělám já a přezouvám zejtra:papa
Odesláno

785,-? to je jeste celkem levny... nechal jsem u Safranka obout a vyvazit jeden hlinik a na druhym sundat, opravit a opet obout gumu + vyvazit, a stalo to 500,- .... ani to nebylo v sezone., hezky v pulce prazdnin...

osobne bych si tyden pred napadutim snehu dal sezonni prirazku, nejdriv na to vsichni kaslou a pak najednou fronty pred servisem...

Odesláno

Tak už jsem dneska také přezul. Sice na plecháče a jenom 13\" ale zase se to auto tak nějak zklidnilo. Asi dobře vyvážený.

A k té ceně- obutí 4 kusů a vyvážení s ventilky 350,-Kč. Tak to docela šlo.:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Martin306

Tak už jsem dneska také přezul. Sice na plecháče a jenom 13\" ale zase se to auto tak nějak zklidnilo. Asi dobře vyvážený.

A k té ceně- obutí 4 kusů a vyvážení s ventilky 350,-Kč. Tak to docela šlo.:myslim

No co je na 13\" špatnýho? Taky je mám, na nich Savy S3.

Ventilky, vyvážení, přezutí 4 ks mě vyšlo na 300Kč bez papíru (a nestydím se za to;)).

Odesláno

Odpoledne u nás začal padat sníh, zrovna když jsem přehazoval kola :D Naštěstí mi do garáže nechumelí :D

Ale přiznávám se, že jsem se nechal tady vyhecovat a hliníkáče jsem lehce omyl :D A jaké jsou teď krásné... :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...