Přejít na obsah

Martin306

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

Vše od uživatele Martin306

  1. Martin306

    PF 2006

    Tak teda i já Vám všem přeji co možná nejhezčí a nejpohodovější rok 2006:aut Děkuji všem a? mi poradili nebo ne, a v neposlední řadě všem kdo to tady všechno udržuje v chodu. [upravil dne 1/1/06 Martin306]
  2. Tak jsem se konečně dostal do servisu na výměnu těsnění pod hlavou. Dnes odpoledne jsem ho vyzvedl a snad to bude OK. Hlava byla trochu křivá a těsnění v pr....Hlava tlakovaná, přebroušená, vyměněné gufírka, nový olej, filtr, chladící směs celkem 6000,- Kč.
  3. Dobře dobře jen do mně. Chtěl jsem vědět kde může být závada a teď už mi začíná být jasno. Děkuji všem za rady. Snad ta výměna těsnění a s tím související práce dopadne dobře. Díky ještě jednou všem.
  4. Martin306

    Zimní kola KLEBER

    A jaká by byla prosím cena?
  5. Martin306

    Tak už máte přezuto?

    Tak už jsem dneska také přezul. Sice na plecháče a jenom 13\" ale zase se to auto tak nějak zklidnilo. Asi dobře vyvážený. A k té ceně- obutí 4 kusů a vyvážení s ventilky 350,-Kč. Tak to docela šlo.
  6. Martin306

    Jako šnéééék

    Už jsem psal na Telecom ohledně kvality a rychlosti připojení a vidím že u nich asi chyba nebude.
  7. Ale proč to teda třeba nevaří nebo něco jinýho.
  8. Přátelé, kamarádi. Mám problém s motorem v Peugeotu 306, 1,8 8V, rok 1996. Mám najeto 120 000km a začal se mi objevovat olej ve vodě. Jenom trochu ve vyrovnávací nádržce u chladiče. Taková krupička nad hladinou. Ale dnes jsem zjistil i vodu v oleji. Hadice odvětrání klikovky byly skoro ucpané takovou mazlavou hmotou. Voda z chlazení se ztrácí tak půl litr na 1000km. Olej si držím na spodní rysce, protože když je ho více tak stejně zmizí. Dolévám cca půl litru na 1000km. Protože neumím jezdit pomalu, tak auto dost honím, ale žádné jiné problémy jsem nezpozoroval. Motor maže dobře, topí také dost hadice jsou i po zahřátí měkké, nic nikam netlakuje. Tak nevím odkud začít. Pokud by někdo věděl tak prosím o radu. Díky Martin:myslim [upravil dne 21/12/05 Martin306] [upravil dne 21/12/05 Martin306]
  9. Před 14 dny mne potkala závada na mé líbivé 306 1.8 8v. Vyteklý olej a postříkaná stěna v mot. prostoru. Zde jsem se dočetl pravděpodobnou závadu.A dnes jsem se dostal na opravu vystřeleného těsnění pod víkem ventilů. Důvodem byly totálně ucpané hadice odvětrávající klikovou skříň. Po vymontování jsem nevěřil vlastní očím kolik mazlavé hmoty z nich leze. Nešlo to pročistit ani proudem vařící vody. Ale už je vše umyté a namontované a teď jen zkušební jízda. Všem kdo sem přispívají děkuji.
×
×
  • Vytvořit...