Přejít na obsah

honza.chlan

Uživatel
  • Počet příspěvků

    22
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 206
  • Rok výroby
    2001

Kontakty

  • ICQ
    267669918

Profilové informace

  • Město
    Hostivice
  • Stát
    Česká republika

honza.chlan's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Co na ní říkáte - mě to příjde jako, že jim trochu zamrzlo a teď dělají všechna auta uplně stejně. Myslim si že 6tka má svůj nenapodobitelný oduševnělý styl, ale 7ma je jen menší kopie něčeho jiného. Co vy na to?
  2. honza.chlan

    Maximalka

    Kladivo: tak jo :-) ale prosimtě možná sem trubec, ale fakt nevim so to je SWsko ????
  3. honza.chlan

    chip tunnig

    izuelku ty si fakt chudinka :-)
  4. upřímně nevím proč originální, ale mám zkušenost s oběma typy. Ty originální mi doporučoval můj technik (pracuje v Peugeotu) - já ho neposlechl a pak jsem musel měnit celou tu hrazdu i se svíčkami takže teď už si tam nedovolím dát nic jiného než ty originály :-) jsou opravdu spolehlivé a vydrží vážně dlouho
  5. honza.chlan

    Maximalka

    izuel: ano izuelku čekal jsem to - jiná reakce ani nebyla možná - věřím, že jsem tě urazil, ale vulgární jsem nebyl, to bych musel použít výrazivo, které se k tobě sice hodí, ale nehodí se do této diskuse - nauč se jezdit, nauč jezdit svoje auto a pak se vyjadřuj - do té doby nemá cenu aby si se rozčiloval protože nemáš ani na to PS: a čti pozorně :-) nejel jsem 180, ale 178
  6. Pro izuel: hele ty si vážně jelito - kup si tříkolku to bude pro tebe lepší - ta 1.6 má v pohodě i na dvě kila když jí to naučíš, ale to bys nesměl bejt zaprděnej. A nechápu proč lidi urážíš když tu řeknou že jim to jede rychle, to že ty máš chcípáka auto nebo se sám bojíš a rychle jezdit neumíš neznamená, že jim by to jet rychle nemohlo. Trubko
  7. Tazíku díky, ale Jeníčka znám už si mi na něj dával kontakt před více než rokem, jezdím k němu pravidelně, ale ani s Jendou nejsme schopní to najít. Proto jsem se rozhodl zeptat tady. Naposledy jsme pod tim leželi a jezdili a zkoušeli a hledali asi tři hodiny a furt nic - předek je v podstatě celej novej všechno drží jak přibytý a nic. Prostě je to záhada. Vůbec to nechápu. A Jendovi už z toho začínaj růst šedivý vlasy jak ho pořád otravuju. :-) Fakt nevim!
  8. honza.chlan

    Maximalka

    Kladivo: no to je o tom jak to auto naučíš. Když budeš jezdit od první chvíle jako posranej a nikdy tomu nenecháš vofouknout ventily tak se to auto naučí jezdit pomalu, naopak když mu čas od času naložíš tak se naučí jezdit rychle a pak už to nezapomene :-) a pochybovat klidně můžeš - vim co řídim a vim jak to jede - nemám potřebu si připisovat rychlost - 178 je furt dost o ničem na to aby to byla rychlost :-) A u toho tvýho HDI se divi že je tak chcíplí, protože to je moc dobrej motor a moh by zvládat mnohem víc než moje 1.1, ale opakuju znovu když jezdíš jako chcípák tak nemlžeš od toho auta zázraky :-)
  9. honza.chlan

    Maximalka

    pro izuel: hele nevim teda co máš za chcípáka v tý tvý 1.6tce ale já jezdim běžně 178 i se svou 1.1čkou :-) - a opravdu k tomu není třeba dvacetiminutovka a rovina - možná bys měl, když teda chceš aby to jelo rychle, sešlápnout plynovej pedál až k podlaze. Ta 1.6tka musí letět jak do prdele střelená. Jo abych nezapomněl těch mejch 178 je změřenejch třema na sobě nezávislejma způsobama - z toho jeden je policejní radar né právě na objednávku :-)
  10. nazdar lidi - mám strašnej problém - na své 206tce mám nalítáno 179tisíc a tak jsem nechal udělat komplet celej předek, ramena, stabilizátor, tyče stabilizátoru - vše nové, ale připadá mi, že to dělá stejnej randál jako před tim. Nevíte čím by to mohlo býtr. Silentblocky motoru jsou v pohodě - pravda je že jsou tam stále původní tlumiče!!! už mi z toho tečou nervy furt mám pocit jako by mě za chvilku měla opustit celá přední náprava :-)
  11. honza.chlan

    koroze

    Já si myslim že to bylo bouchlý na zadek a ty dveře tam už nejsou origoš, protože originál nehnije je na něj dvanáct let záruka a vědí proč ji dávaj
  12. Ahoj lidi vim, že někteří si řeknete, že jsem magor a jistě jsem ale chci si do svý 206tky nacpat vzduchovej kompresor, kterej by ládoval nějakej tank a z toho by pak ten vzduch přes elektrickej ventil řízenej ovladačem troubení šel do trubky tak jako to maj kamiony - ten kompík by jel po nastartování furt tudíž by tam asi měl bejt i přetlakovej ventil aby mi to v autě nebouchlo - on se dá koupit třeba kit z ameriky, ale za příliš dlouhý prachy - takže otázka zní dokázal byste to někdo vyrobit za slušnej peníz a pokud možno tak aby to jednak vydrželo a jednak bylo bezpečný a v pořádku?????
  13. honza.chlan

    Hvizdani alterntoru

    Ano přesně myslím jako napnout klíňák - a ano i to mejdlo funguje - někdo sice tvrdí, že jakmile to jednou začne pískat tak by se měl radši vyměnit ale já to utáh a je to ok zatim - a pravda je že to může být i to ložisko ale jak si ten zvuk popisoval zvláš? když je závyslí na otáčkách tak to bude asi fakt ten klíňák.
  14. honza.chlan

    Hvizdani alterntoru

    zkus utáhnout stavěcí tyč - je tam takovej dlouhej šroub a ten nastavuje tvrdost respektive napnutí klíňáku - když to utáhneš tak to přestane na 99 procent - teď jsem měl to samý a už nic nesviští jen si hezky klidně přede tak jak má :-)
×
×
  • Vytvořit...