Přejít na obsah

Xantik

Uživatel
  • Počet příspěvků

    813
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 308
  • Rok výroby
    2010

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Olomouc
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Xantik's Achievements

Kecka

Kecka (4/6)

31

Popularita

  1. Tak odpoved je, kdyby to nekdo potreboval, 2 odvzdusnovaci vicka na vstupu topeni na prepazce motoru a termostat, klasika..... .....a v diag ale v diagboxu 7.57 byť tam 308 T9 je i motor AHX, tak tam volba neni, az v novejsi verzi diagboxu 9.xx je v opravach odplynovani chladici kapaliny, viz foto.
  2. Je to přesně na tomto autě, ale myslím, že to ten ital nedělá správně, už jak vypouští vodu na hadici na termostatu, která je dost vysoko, já vypouštěl dole na chladiči.
  3. Ahoj, jak se odvzdušňuje chladící okruh po výměně kapaliny, když je tam elektronický termostat. Údajně je nějaká volba v diagnostice, ale nenašel jsem jí, na odvzdušnění jsou tam kolonky jen při výměně nádržky (čerpadla, vedení) FAPu. Díky.
  4. Xantik

    Rozvody 308 SW 1.6 HDi 68 kW

    To jsem mel i drazkovy remen od INA made in China, zatim je v pohode po 2 letech.
  5. To jde bez, taky uz jsem resil a byla praskla pruzinka nahore i dole cca jedna otocka, po vymene sponovaku vse ok.
  6. Xantik

    Rozvody 308 SW 1.6 HDi 68 kW

    Kdyz jsem delal rozvody na nasi byvale 1.6HDi ale 66kw, byla to prvni vymena a byl jsem prekvapen ze znacek co jsem sundal z prvovyroby. Remen byl Dayco, pumpa Pierburg a kladky INA.
  7. Xantik

    EGR 307 2,0 HDi 100kW

    Pres diagnostiku maximalne smazes chybu, na deaktivaci potrebujes zmenit udaje v mapach a na to je jina ctecka. Nech si to udelat hlavne od nekoho kdo to umi, stoji to mezi 2-3 tisici, jak kde.
  8. Xantik

    Lista zadnich dveri

    Diky moc, presne tohle jsem potreboval.
  9. Kamaradovi na 508 sw ulitla za jizdy lista u okna na bocnich pravych dverich, potreboval bych jestli nekdo nema rozkres dilu zjistit orig cislo tohoto dilu. Diky
  10. Co vim tak co jde posledni Sedre sehnat tak do 2013. Cili krom motoru ,prevodovky a veci kolem toho ty ma novejsi asi pouzitelny. Nebo pak placena webova aktualni verze servicebox i s cenama dilu, atd...
  11. http://www.citroenet.org.uk/miscellaneous/hydraulics/hydraulics-13.html http://citroeny.cz/perovani-hydractive-3-plus-prvni-generace/
  12. Tak jsem to zkousel, v horni servisni po vypnuti zapalovani k odfouknuti nedoslo, zustalo to natlakovane. No za me bych to opravdu nedelal a nedelam a to mam tu C5 v uprave Carlsson, ktera je jeste o cca 1.5cm niz nez normalni a nejmladsi uz taky nejsem, holt to chce vic cvicit brisaky, pro lepsi vztyk, ale kazdy sam sveho stesti strujce. Ono kdyz to nekdo necha v servise stat pres noc v horni asi nic moc neudela, ale pokud to bude kazdodenni pravidlo, myslim, ze to z dlouhodobeho pohledu dobre nebude. Nebo koupit tu parodii na SUV.
  13. Dalsi vec je, ano kapalina je natlakovana do kouli a membrana v nich je prohla smerem do dusiku a je to pod stalym tlakem proto je to tvrde na sutr a pruzi to pouze na pneumatikach, kdyz je v jizdni poloze membrana protitlakem dusiku neni tak prohla a je ve stredove poloze koule.
  14. Jak budu mit chvili zkusim to hodit nahoru a vypnout zapalovani a pozorovat jestli se deje to stejny jako pri normalu. Za me myslim, ze ne, ale myslet znamena ......
×
×
  • Vytvořit...