Přejít na obsah

hakavcak

Člen klubu
  • Počet příspěvků

    678
  • Registrace

1 Sledující

O uživateli hakavcak

  • Datum narození 2.2.1973

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 508
  • Rok výroby
    2013

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Teplice 1
  • Stát
    Česká republika

Kontakty

  • Facebook
    Míra Hakavec

Návštěvy profilu

1 773 zobrazení profilu

hakavcak's Achievements

Kecka

Kecka (4/6)

37

Popularita

  1. Ahoj chtěl bych se zeptat jestli někdo tady nemá přehled o rozměrech podložek kol. Sehnal jsem si cca 300mm x 150mm kulatiny hliníku. Jsem mimo bydliště a dělal by mi to kamarád na CNC ale potřeboval by rozměry. Ještě pořádně kouknu na internetu jestli tam nějaký výkres nenajdu. Děkuji pěkně
  2. hakavcak

    Přibrzděné kola

    Tak jsem přijel s autem domů. A dá se říct, že díky tomu, že nebyl k sehnaní brzdový válec tak se měnil jen posilovač a už je to hotové. No mám radost. Posilovač mám v autě tak se na to v práci podívám co to bylo za příčinu
  3. hakavcak

    Přibrzděné kola

    tak snad to zítra nějak dopadne, abych věděl víc než že si nejsou jistý. A co znamená, že pokud válec povolí 2mm od posilovače tak se kola odbrzdí? To mi přijde, že válec je v pořádku? Že na něj tlačí posilovač. No jsem zvědav
  4. hakavcak

    Přibrzděné kola

    Tak já tam vůli mám sice nepatrnou tak 1cm normálně přizvednout jde. Každopádně pokud pedál sundaji a brzdy zůstanou odbržděné tak je to v tom. A to by nemohli být lepší. Než aby mi tam vyměnili posilovač, valec a Závada přetrvávala. Jak by to potom vůbec bylo, kdyby mi vyměnili víc jak za 10tis díly a zjistilo se, že to dělá pedál? Hlavně když povolili valec 2mm od posilovače brzdy se odbrzdily. Tak prostě podle mě posilovač tlačí na valec a vakec podle toho funguje.
  5. hakavcak

    Přibrzděné kola

    Tady odkaz na pedál. To by bylo úplně nejvíc, kdyby to bylo jen pedálem https://www.globaleu.sk/product/10021373799-peugeot-508-10-pedal-brzdy-automat-9666871680
  6. hakavcak

    Přibrzděné kola

    Právě myslím, že ten pedál drží to táhlo z posilovače. A tím, že ho přizvednu táhlo popotáhnu a povolí brzdu. Je pedál na konci volný cca 1cm, že má vůli, nebo je pevný bez vůle? Můj má ten 1cm vůli.
  7. hakavcak

    Přibrzděné kola

    To je pravda taky mě to teď napadlo. Zítra jedu do servisu tak uvidíme. A nemůže to být ještě úplně něco jiného? Mě jako napadá, že prostě posilovač se nevrací úplně, když 2mm povolí od něho hlavní valec a auto odbrzdi tak by valec nemusel byt rozbitý. Ale zase že by to dělal posilovač i při odpojeném podtlaku?
  8. hakavcak

    Přibrzděné kola

    Pokud pedál zvednu tak to odbrzdím, ale to nevypadá, že by to bylo proto, že svou vahou pedál brzdí. Ale, že zvednutím povytáhnu táhlo od posilovače, které se asi úplně nevrací.
  9. hakavcak

    Přibrzděné kola

    jinak tady je ten pedál
  10. hakavcak

    Přibrzděné kola

    Pokud pedál držím nohou tak to odbrzdím tak jsem jel i do servisu s nohou pod pedálem, abych to odbrzdil. Ale bral jsem to tak že tahám táhlo od posilovače a dokonce jsem ucítil i takové drhnuté povolení. Me přijde že ho posilovač nevrací tam kam by až měl cca 1-2 cm. Jinak pedál samotný je volný padá jen svou váhou 00.nic. Ale zase to dělá i s bez potlaku bez motoru. A pokud povolili hlavní valec cca 2 mm tak se to odbrzdilo.
  11. hakavcak

    Přibrzděné kola

    Pokud ho zvednu nohou a držím tak to odbrzdím. Když se to stalo poprvé tak jsem zkusil pedál přizvednout a bylo to v pořádku a chvíli vydrželo. Teď už to bylo tak, že jsem pedál musel držet za jízdy aby mi nesvítila brzdová světla. Ale jde zvednout lehce jen svoji váhou padá. A jak to má vlastně být co ho drží nahoře? Jsem měl zato že právě to táhlo od posilovače.
  12. hakavcak

    Přibrzděné kola

    Na tom pedálu toho moc není ke kontrole Teda aspoň co jsem koukal. Padá jen svoji váhou stačí lehce přizvednout a brzdové světla zhasnou ale pak jako pomoci pedálu vytáhnout táhlo odbrzdit auto, ale stejně i když na pedál nešlápnu pomalu se přibrzdí. Za jízdy do servisu jsem měl nohu pod pedálem a držel a měl jsem pocit, že jsem po chvíli ještě trochu táhlo povytáhl. Jako by drhlo a tak 1cm třeba ještě šlo. A pokud jsem jen lohtal pedál při pribrždění tak to fungovalo. Jak jsem zabrzdil zase jsem musel pak přizvedávat.
  13. hakavcak

    Přibrzděné kola

    Ano. Taky se mi stalo, že jsem nestál na brzdě a auto nastartuje.
  14. hakavcak

    Přibrzděné kola

    to opravdu nevím to asi ne o tom vůbec nebyla řeč, ale vědí, že pokud se přizvedne a tak kola na chvíli odjistí, ale za jízdy, když jsem vezl auto do servisu a měl nohu pod pedálem a snažil se ho držet nahoře už kvůli brzdovým světlům jako bych po chvíli drhavě povolil. Když jsem to měl na diagnostice tak při sešlápnutí a puštění pedálu se vracel a zůstával na 2 bar pokud jsem ho přizvedl dostal se na 0, ale po chvilce opět začal sám klesat na 2.
  15. hakavcak

    Přibrzděné kola

    Neptá spíš mi oznamuje nejistotu kvůli ceně. Že jsem žádal, abych se vešel do 10tis tak mi toto sdělil. Kotouče a destičky jsem měnil v září. Začalo to před měsícem nejdřív stačilo přizvednout brzdový pedál a byl nějaký den pokoj pak to začalo a dělá pořád. A takhle mi to popsal Pokud povolí brzdový válec o 2mm tak je to úplně v pohodě, ale samozřejmě nejde posilovač. A když odpojí podtlaky tak to furt brzdí i když není v posilovači podtlak a chce měnit obojí a cenově prý jen materiál 10tis
×
×
  • Vytvořit...