Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím chtěl bych vyměnit zadní tlumiče a jelikož v 90% jezdím do servisu Peugeot kde mi tlumíče nabízí kus 3500 jsem si raději pořídíl za třetinu ceny Sachs 314 849, které by chtěl vyměnit Service Box návodu to nevypadá nějak složitě mám bez Hybridního pohonu. A co vidím povolit nahoře šroub dole a vyndat. Teď zda to půjde lehce a pak mám tlumič budu potřebovat přehodit to horní oko to snad půjde dobře pružinu bych stáhnul těmi nenšíma kurtama a stejným způsobem bych vrátil zpět. Ale čeho se obávám je ta referenční výška při, které se mají tlumiče dotáhnout? I když si myslím, že tam přeco nebude žádná vůle? Měnil si někdo sám, že by mi k tomu mohl něco víc říct na co si dát pozor a jestli mi stačí najet nad jámu heverem přizvednout sundat kolo a dát se do práce jestli nebudu potřebovat druhý hever nejak si nastavit rameno aby šel tlumič ven a nebyl v tahu? Děkuji mnohokrát 

WhatsApp Image 2026-04-18 at 09.59.17.jpeg

Odesláno

Díky za video návod vypadáto stejně jako na 508 i to uchycení přes kufr na pravé straně. Jen jak si to přizvedne heverem povolí šroub a pak ho dá hever stejně pryč a šroub vyndá. Hever mám jen jeden a tím si chci nad jámou přizvednout auto. Tak mi uniká proč ho tam na povolené šroubu dal? 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...