Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

:) z tohoto důvodu nechci nějaké sázky o peníze....když si vezmu, že jsem se sem hlásila zcela náhodně a hned jsem skočila na tak pěkné číslo :) ...tak jsem jen zvědavá, kdo bude ten 3000cí člen...

Jinak mě při té příležitosti napadla jedna věc, jsem členem cca od března, tzn. za půl roku nárůst členů o 1000 lidiček - to je slušné...už je méně veselý je fakt, že jich je řádných ani ne desetina - z toho jsem trochu překvapená a zklamaná a myslím, že nové vedení klubu by z tohoto čísla mělo vycházet a snažit se přijít na způsob, co udělat, aby ti \"neřádi\" chtěli být řádní...:)...přeci jen nový systém na clubu už nějakou dobu jede...držím pěsti a strašně si přeju, aby lidi byli v Peugeot clubu rádi a byla tu fajn parta lidí :)

Hough....domluvila jsem.

Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

...tak co, bude to holka nebo kluk? a jaké auto?

Můj tip je kluk + 406ka :)

Teda co ty nestihas vsechno sledovat :o:roll :D

Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

...

Jinak mě při té příležitosti napadla jedna věc, jsem členem cca od března, tzn. za půl roku nárůst členů o 1000 lidiček - to je slušné...už je méně veselý je fakt, že jich je řádných ani ne desetina - z toho jsem trochu překvapená a zklamaná

Hough....domluvila jsem ...

a to jeste muzes premyslet a odhadovat, kolik z tech 1000 lidi tu bylo vic jak jednou nebo dvakrat :myslim, myslim ze tomu se neda zabranit at uz je pristup vedeni jakej chce a jak moc se budou snazit, Vzornym prikladem jsem treba ja, nebot ackoliv jsem tu registrovan uz asi treti rok a jsem na patem miste v poctu prispevku tady na foru( tim se ted snad nechci chlubit - je to jen konstatovani ;) ) tak stejne jsem neregistrovanym clenem - tak a ted do me, jaka jsem ostuda a nerad :mad:;):D

[upravil dne 21/10/05 Ferry]

Odesláno

Lidi, kteří sem přijdou jednou nebo dvakrát - tomu se zabránit nedá, prostě tu jsou jen zaregistrovaní, ale těžko je může někdo nějak oslovit, když se tu už nikdy neukážou...

Spíš mě právě zarážejí lidi jako jsi ty - A NEBER TO JAKO OSOBNÍ ÚTOK, STEJNĚ JAKO TO NENÍ MYŠLENO JAKO ÚTOK NA ČLENY VEDENÍ - kteří sem chodí, mají Pežotky rádi, jezdí na akce a spol. a přesto řádnými členy nejsou. Je třeba se pídit proč...někdo nemá peníze, někdo nevidí žádné výhody, někdo nechce z principu nebo bůhvícoještě....

Odesláno

Já taky nejsem řádným členem a klíďo se můžete pídit proč :)

A nakonec to č.3000 stejně bude někdo, kdo pažouta vůbec nemá - ala Kšanda s Renaultem, Rebik s VW nebo DD s Fordem... :D:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...