Návštěvník Odesláno 26. srpen 2021 Odesláno 26. srpen 2021 Antivir? To bych do takového telefonu nedával. Jakékoli appky co běží na pozadí bych do telefonu se 4GB RAM určitě nedával. Raději se držet zdravého rozumu, instalovat ověřené appky atd. Citovat
Návštěvník Odesláno 26. srpen 2021 Odesláno 26. srpen 2021 Přesně tak...a nejde jen o ty 4GB RAM... Citovat
Lihous Odesláno 27. srpen 2021 Odesláno 27. srpen 2021 (upraveno) @HanysR Pozvolne vyzvaneni popsal trefne kolega @Sawoy na dilne jsem rad ze me "rve" ale v 21,55 u Tv to je na infarkt @ozzy56 Ted tel. uz spis nosim sebou uz jsem to tady jinde popsal driv nebyl problem provolat 20/30hod tam i zpet tedy klidne 50/60hod mesic co mesic - dnes nekdy i 40min za celej mesic. ale me stve a to taky zaznelo proc celkem peknej mobil ma vybavu jako nejaky noname - a ze to vetsina nepotrebuje neznamena ze to nemuze byt-muze ... Predstava ze si jeste budu kupovat hodinky ktere nenosim uz nekdy od roku 98 taky spatny sen. Co me ale jeden kolega rikal to je taky asi pravda pokud jsi zvladl Redmi mas smulu u Samsungu a a obracene - ono je preklad jaky je a menu je jeste veselejsi - neni proste europske ale aijske Nic mobil se probral a ted se zase pustime do nasich oblibenych app navigace ... to je taky tema na dlouho a studnice neuveritelnych prihod. 100% dekuji za reakce - nejhorsi je na jakykoliv problem mlceni bez nazoru ikdyz je treba ne zrovna v kurzu - "znali" vedi co jsem tim chtel rici. A Mt je kupovany u MALL.CZ a dnes mu je cca 3/4 roku s plnou zarukou - o to vic to mrzi - nereknu nejaky bazar zastavarna. Upraveno 27. srpen 2021 uživatelem Lihous Citovat
Návštěvník Odesláno 27. srpen 2021 Odesláno 27. srpen 2021 S anvigací je to jako se vším ostatním. Někdo něco vyvine a jistě to dělá s nejlepším svědomím. Jenže sto lidí - sto chutí. Zrovna navigace taky stále testuju a zkouším. Momentáln se mi to zůžilo na 3. Waze, Sygic, Google mapy. Ono v podstatě pokud máš rychlý procesor v telefonu a neřekne ti za křížovatkou, že máš odbočit, tak mapové podklady jsou všude skoro stejné. Spíš se peru s nastavováním, ale to není problém vývojářů. Momentálně mi vyhovuje Sygic. Hlasový navádění používám, mám to stlumený tak akorát, abych slyšel a zase, aby to moc neřvalo. Zkoušel jsem to pouštět přes BT do rádia, ale to je opruz ze kterýho by jsi ty asi stříkal Má to zpoždění a přerušuje to rádio. Vteřinový prodlevy tam jsou. Citovat
Sawoy Odesláno 27. srpen 2021 Odesláno 27. srpen 2021 @Lihous Hele, ta navi, tam je nějakej renonc v nastavení, mě to tohle nedělá, to bych nevydržel, aby to u každý polní cesy hlásilo že mám jet rovně. Co tam máš ve volbě Hlasová navigace? Tam se to totiž liší, třeba Koko jsem "vypnul" protože fakt jako poslouchat Hohó .... brrr. Možná tohle dělá Janek, jestli ho máš jako předvolbu tak zkus zvolit čeština nebo automatické nastavení. BTW čím to video pořizuješ že je v rohu nápis MAPY.CZ ?? @kirkiz To máš napřímo z mobilu do rádia s BT nebo přes nějakej USB nebo 3,5 mm jack BT dongle? Já to mám přes BT do transmitteru (současně jako HF) a z něj přes frekvenci 88 MHz do rádia, takže nemůžu poslouchat nic jinýho (což stejně nedělám, čili neva), ale co mě žere, že to usekává věty. Prostě to tu hlášku z navigace utne. Nejdřív jsem myslel že to má nějakej časovej limit a zkracuje to ty dlouhý (kruháky apod.) ale ne, klidně to řekne Na kruhovém objezdu za 300 metrů vyjeďte třetím výjezdem na silnici 17 a pak se držte vpravo, zatímco hlášku Za 350 metrů zabočte mírně vpravo to usekne před směrem. Citovat
Lihous Odesláno 27. srpen 2021 Odesláno 27. srpen 2021 (upraveno) @Sawoy To se uz asi opravilo to bylo v dobe kdy na kazdem kruhaku hlas "Janek" hlasil vyjedte prvnim vyjezdem to jsem taky resil tady ale predevsim u nich - to to je jen jako perlicka kdyz tu a tam nekdo napsal jedu dle MAPY.CZ a vse naprosto v poradku - tady to v poradku proste nebylo tak jsem se ozval. A zensky hlas je celkem v pohode ikdyz hlasky "drzte se v ..." jsou naprosto mimo. A proc v rohu MAPY.CZ ? Abych nemusel stale psat z ceho to je a na druhou stranu je to i ochrana MAPY.CZ pokud by se to predelalo na jine app tedy dal se jiny napis Pritom grafika je vetsinou Ok tedy v pohode. Za volant patri a uz jsem to asi taky psal jen v levo v pravo rovne a pokud neni hlas.navadeni jede se po hlavni alespon takto me to ucila prvni navigace TomTom ale to je uz hodne davno. Proste jasne jednoduche zadna omacka na to neni cas Upraveno 27. srpen 2021 uživatelem Lihous Citovat
Milan+ Odesláno 27. srpen 2021 Odesláno 27. srpen 2021 Tak jsem myslel,že bude dnes klid,ale opak,ještě jsem musel do práce ,pak na antigen test,včelka ještě nejsou platné a jedeme opožděně mladší na promoci do HK. Loni to bylo kvůli covid odloženo. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Návštěvník Odesláno 27. srpen 2021 Odesláno 27. srpen 2021 před 2 hodinami, Sawoy napsal: To máš napřímo z mobilu do rádia s BT Mám to přes HF Parrot. Funguje to stejně jako příjem hovorů -> Mute radio -> hovor -> konec hovoru -> konec Mute. Čili s navigací: Mute radio -> odbočte doprava -> konec Mute. A mezi tím je vteřinky, dvě, než se vypne a zase rozjede rádio. Hodně mě to prudí třeba ve městě, kde je kruhák za kruhákem, křižovatka za křižovatkou, to se fakt nedá. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 27. srpen 2021 Odesláno 27. srpen 2021 před 2 hodinami, Sawoy napsal: Já to mám přes BT do transmitteru (současně jako HF) a z něj přes frekvenci 88 MHz do rádia, takže nemůžu poslouchat nic jinýho (což stejně nedělám, čili neva), ale co mě žere, že to usekává věty. Prostě to tu hlášku z navigace utne. Nejdřív jsem myslel že to má nějakej časovej limit a zkracuje to ty dlouhý (kruháky apod.) ale ne, klidně to řekne Na kruhovém objezdu za 300 metrů vyjeďte třetím výjezdem na silnici 17 a pak se držte vpravo, zatímco hlášku Za 350 metrů zabočte mírně vpravo to usekne před směrem. Tohle dělával Bluetooth, myslím navigace Sygic měla v nastavení dokonce nějaké zpoždění přepnutí Bluetooth Citovat
Medvěd Odesláno 27. srpen 2021 Odesláno 27. srpen 2021 Poslední Beskydské putování - tentokrát výstup na Prašivou za legendárními borůvkovými knedlíky. Sice za deště, ale došli jsme (Kotař necháme na někdy příště). ozzy56, Milan+ a Charlie 1 ohodnotil 3 Citovat
Fruktis Odesláno 27. srpen 2021 Odesláno 27. srpen 2021 (upraveno) Dnes jsem udělal dobrý skutek... Pustil jsem paní ve fobii na křižovatce i když jela z vedlejší... Paní totiž spěchala, tak jsem ji nechtěl zdržovat... A ta žlutá, modře blikající almara co hvízdala, že jede do IKEMu, po hlavní, měla co dělat, aby paní nezdržela taky... Já v tu chvíli blikal na paní jak zbesilej, aby jela, pač ta almara byť se jí kouřilo od kol, tak ne a ne zastavit. No paní to naštěstí chciplo a na zařazený kvalt poskočila o ten půl metr do mého pruhu a almara mohla tedy projet...byť by se od řidiče mohli učit kaskadeři... No a jak to milé děti dopadlo... Dostal jsem od paní pochvalu, že jsem jednička... A těma pestičkama jak lomcovala... Být v autě sám, tak jsem ji na dalším kruhači předjel a zahodil klíče... Neskutečná ****... Upraveno 27. srpen 2021 uživatelem Fruktis Milý autokorektore... Polib si prdel, paní prostě byla pitcha i když tam dáš 4x*😁 Medvěd, radim.1008, Vena garážmistr a 5 další ohodnotil 8 Citovat
Sawoy Odesláno 28. srpen 2021 Odesláno 28. srpen 2021 Tak včera všechny tři chtěly přepnout kotel na zimní provoz (venku bylo 16 doma 21). Kouknul jsem na temnej studenej krb s odkazem na vzorec že 3 x 2 ruce = 6 polen a že třísky i sirky mám a jsem ochotnej je použit. Zmizely nafrněný do patra a za chvilku byly zpátky v teplákách a ve svetrech. Tak jsem ušetřil pár bliček a sirku Poznámku že teplo vzniká taky od plotny jsem si nechal na příště. Pe.Tr, Milan+, Fruktis a 5 další ohodnotil 8 Citovat
Pe.Tr Odesláno 28. srpen 2021 Odesláno 28. srpen 2021 jo tak to je přesný , včera jsem taky dostal náznaky že by topná sezona mohla letoss přijít už včera. plynovod jsem zdárně ubránil . A to ticho! radim.1008, Milan+, Hafity a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Milan+ Odesláno 28. srpen 2021 Odesláno 28. srpen 2021 @Sawoy @Pe.Tr To se tam u vás tak ochladilo? Tady včera lilo,cesta do HK v průtrži a pak paráda. Teď je tu krásných 17 Citovat
Sawoy Odesláno 28. srpen 2021 Odesláno 28. srpen 2021 (upraveno) Aktuálně 15.7 čidlo v závětří jak má být. Noční minimalis 14.1 °C. Zlatý pruh země české ... Upraveno 28. srpen 2021 uživatelem Sawoy Citovat
Pe.Tr Odesláno 28. srpen 2021 Odesláno 28. srpen 2021 před 17 minutami, Milan+ napsal: @Sawoy @Pe.Tr To se tam u vás tak ochladilo? Tady včera lilo,cesta do HK v průtrži a pak paráda. Teď je tu krásných 17 tak my máme defakto oba domy na břehu Labe Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 28. srpen 2021 Odesláno 28. srpen 2021 No sice to s tou teplotou patří jinam ale tady u nás je taky cca 16-18°C podle toho jak foukne vítr. U našich se tepelko rozeběhlo už zkraje týdne. Já mám v obýváku 21,1°C a to je zbytečný topit ale příští týden asi budu muset jeden den věnovat přípravě kotelny a pomalu naložím kotel seřídím abych byl nachystaný protože zas jako nejsem blázen abych večer u televize seděl ve svetru já jsem zvyklej doma chodit jen v triku a trenkách takže musí bejt aspoň těch 20°C. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.