Lihous Odesláno 23. srpen 2021 Odesláno 23. srpen 2021 Nojo ale me nefunguje a muze mit baterku na 100% proste vypnu a koncim jak pise kolega @Klemoň to chapu ale nechapu ze na tuto naprosto samozrejmou vec IT vyvoj proste nepocita Vec ktera je pro mnoho z nas naprosto zasadni pro zivot je na takoveto drobnosto k nepotrebe!! A co se zmíněné N6220 ta uz ma nejaky system jmenovalo se to Symbian to uz nebyl na svou dobu naprosto hloupej mobil ale zda se ze predbehl dobu o desitky roku https://www.idnes.cz/mobil/telefony/odflaknuta-n82-recenze-nokia-6220-classic.A080726_192634_mob_nokia_vok jedna z mnoha recenzi @Péťa Dekuji az se budu dnes nudit na ceste po Broumovsku tak mrknu ale myslim ze tam podobne zadani bylo ale nefunguje - navic to bylo spojene s guglem tak ze asi ne pro tuto potrebu. Udelam fotky a vecer připadne predlozim výsledek badani Citovat
Vena garážmistr Odesláno 23. srpen 2021 Odesláno 23. srpen 2021 Tvl to je zas debata. Jako pokud jsem závislej na tom aby mě vzbudil budík a chci si na noc vypnout patlafoun tak si v hodinářství koupím klasickej budík kterej si postavím v pokoji na druhou stranu abych musel vstát z pelechu když zvoní protože pokud zazvoní a dosáhnu na něj a vypnu zvonění tak se otočím na druhý bok a spím dál. Pokud chci aby mě nikdo neotravoval tak na telefonu vypnu zvonění a telefon to umí obejít aby začal budíkovat. Jinak včera jsem světil neděli ono k tomu bylo i příhodné počasí každou chvilku přeháňka tak jsem jen dopoledne vyklidil ze SAFETY CARu věci které tam byli kvůli sobotní akci a pak už jsem nedělal nic. Dnes jsem se vykopal z pelechu a přemýšlím co budu dělat neb v plánu bylo že se budu klouzat na BUSu ale to bylo zrušeno. Fruktis a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Sawoy Odesláno 23. srpen 2021 Odesláno 23. srpen 2021 Panstvo, nejdřív si nadefinujte vypnutej mobil. Za mě to znamená totéž, co lze u většiny dnešní elektroniky dosáhnout pouze odpojením od el. sítě, na rozdíl od stand-by = zhasnutej displej mobilu. A nevěřím že existuje něco co vypnutý začne fungovat. Trouba, myčka, pračka s odloženým startem je taky "vypnutá", ale displej svítí bo je přístroj pod proudem, což vypnutej mobil není. A už vůbec nechápu, proč ho někdo, kdo ho používá jako budík, vypíná. Když nechci bejt rušenej, od toho je režim letadlo nebo x různejch nastavení co, kdy a jak se má/nemá ozývat. Já teda nemám potřebu obhajovat Samsungy, za mě jsou brutálně předražený, ale obviňovat vývojáře z nezavedení funkcí který jsou naprosto k ničemu nebo je neumím najít/nastavit ... no comment. Já být na místě @Lihous tak se na všechny matlací zařízení zvysoka vybodnu, oživím milovanou 6220, přikoupím něco na kinofilm, tranzistorák, budík a papírovej autoatlas a užívám si krásy života. Jen mi nejde do hlavy, jak se někdo evidentně ne blbej a značně zdatnej v práci s technikou (drony, PC, editace videa) může takhle potýkat s mobilem .... Pepito, Radek Hurvajz, Medvěd a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Návštěvník Odesláno 23. srpen 2021 Odesláno 23. srpen 2021 Nenapsal bych to lépe. Mobil jsem nevypnul nepamatuji. Od toho jsou mód letadlo atd pokud už opravdu nechci být rušen přijímáním čehokoli. Citovat
Návštěvník Odesláno 23. srpen 2021 Odesláno 23. srpen 2021 Jj režim letadlo, třeba i to hloupý Apple umí defaultně přímo režim "nerušit" ve 20 hodin (časy jdou libovolně nastavit)se mi vypnou všechny zvuky a ráno v 7 se zase zapnou. Samo, že jde nastavit volající v seznamu, kteří se mi dovolají kdykoliv. Vůbec si toho nemusím všimnout. Případně to jedním tapnutím deaktivuju když čekám hovor. Budík nepoužívám, ale ten je taky z toho režimu vyjmutej. před 1 hodinou, Lihous napsal: navic to bylo spojene s guglem Android je platforma Google, není divu že se vše děje přes účty. Citovat
Návštěvník Odesláno 23. srpen 2021 Odesláno 23. srpen 2021 Režim Nerušit samozřejmě nastavit lze i s určitými výjimkami, včetně toho, že když to někdo zkouší vícekrát, telefon začne zvonit i v režimu Tichý aby se někdo dovolal ve stavu nouze. No a pak má Samsung geniální apku Bixby Routines, kde lze nastavit logické operace, podmínky a tam jsou ty možnosti obrovské. Toto hodně využívám - přijdu do práce, dle polohy se mi zvýší zvonění na max, zapne wi-fi atd, sednu do auta a po připojení k Bluetooth se mi aktivuje Wi-Fi Hotspot a auto se připojí přes Wi-Fi atd. Ale pokud vím, umí to pouze Samsung. A tam se také odvíjí cena u Samsung. Není to jen o nápisu na telefonu jak si někteří myslí. Kvalitní přístroj dělá hlavně Software, Hardware dnes umí dát dohromady kde kdo protože to plive pár továren. Citovat
Sawoy Odesláno 23. srpen 2021 Odesláno 23. srpen 2021 Všechno co píšeš a asi mnohem víc umí MacroDroid. Dole namátkově ... Každá z těch položek má uvnitř jednotky až desítky voleb/nastavení ... a ty ještě mají různý hodnoty. Asi tisíce možných kombinací. Citovat
Návštěvník Odesláno 23. srpen 2021 Odesláno 23. srpen 2021 Samozřejmě vím, znám. U Samsung to máš ale z krabice a pod jednou střechou v systému. Nemusíš zkoušet a kupovat. Citovat
Návštěvník Odesláno 23. srpen 2021 Odesláno 23. srpen 2021 před 24 minutami, HanysR napsal: včetně toho, že když to někdo zkouší vícekrát Jj tohle jsem deaktivobval hned, protože debil kterej volá v 11 večer, aby se zeptal zda zboží které je v e-shopu ve statusu "skladem" je opravdu skladem. Ttak ten volá třeba pětkrát za sebou. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 23. srpen 2021 Odesláno 23. srpen 2021 panove me se ale budik normalne zapnul sem to vcera v noci - teda dnes nad ranem skousel byl samozrejme vypnuty jako ze uplne vypnuty - s vybitou baterii sem to fakt neskousel ale kdo by rano vstaval s vybitim telefonem ze Lihous ohodnotil 1 Citovat
Sawoy Odesláno 23. srpen 2021 Odesláno 23. srpen 2021 (upraveno) před 52 minutami, HanysR napsal: Samozřejmě vím, znám. U Samsung to máš ale z krabice a pod jednou střechou v systému. Nemusíš zkoušet a kupovat. No ještě abych to musel kupovat při těch jejich cenách. Nepsal jsi náhodou sám něco ve smyslu ... pokud vím, umí to jen Samsung a tam se odvíjí cena u nich? Ale v poho ... u nich je to v ceně (jakym asi podílem?), já si to musel dokoupit za brutálních 85 Kč. P.S. Trochu jsem pátral a @Havlicek.Lukas má pravdu. Některé telefony to umí. Android obecně to nepodporuje a je to tedy věci výrobců. Proto mu to funguje jen u originál budíku Realme. Dělá to málokdo, protože i v celé řadě dalších diskusi je všeobecná shoda na tom, že dnes při bateriích 5000 mAh i víc a rychlonabíjení postrádá vypínání mobilu jakýkoliv smysl a nikdo to nedělá. Upraveno 23. srpen 2021 uživatelem Sawoy Citovat
Návštěvník Odesláno 23. srpen 2021 Odesláno 23. srpen 2021 (upraveno) @Sawoy Ano psal jsem to ale bylo to myšleno rovnou pod kapotou. Ne, že to nelze. Já vím, že ty Samsung nemůžeš cítit a to je v pořádku. Každého volba. My ale víme proč to kupujeme Kvůli nápisu a že je to dražší, to fakt není Upraveno 23. srpen 2021 uživatelem Návštěvník Citovat
ozzy56 Odesláno 23. srpen 2021 Odesláno 23. srpen 2021 když jedu v sedmdesátce 80 a polský psychopat v kamionu je dva metry za mým autem a troubí a bliká dálkovýma, jako že mám přidat, mám si stěžovat na polské ambasádě, nebo ho vybrzdit ?? Citovat
Vena garážmistr Odesláno 23. srpen 2021 Odesláno 23. srpen 2021 No míň problematický bude si stěžovat. Pokud ho zkusíš vybrzdit tak se obávám že Tě s klidným svědomím smete ze silnice. Citovat
ozzy56 Odesláno 23. srpen 2021 Odesláno 23. srpen 2021 tvl., ta banda polských cypů co si u nás hrají na piloty F 1 mě už začíná kakat Citovat
PaKr Odesláno 23. srpen 2021 Odesláno 23. srpen 2021 (upraveno) @ozzy56 ty chceš zase nové auto? Jinak si myslím, že stěžování je naprosto zbytečné, max zkusit PČR, že se Ti zdá napitý/zfetovaný, to by mohlo zabrat, ale je škoda, že nemůžou pokutovat rychlost i podle tachografu.... Pokud brzdit, tak se nějak přesvědčit nebo doufat, že nemá kameru a pak tvrdit, že ti tam vběhla liška, kočka.... Dneska jsem zatím měnil žarovku na Céčkové Corse, ale hlásím neúspěch, protože po zdolání hlavolamu (demontáži světla), jsem zjistil, že žárovka je OK (vyzkoušena i v mém autě), ale patřičnou pojistku jsem nenašel...... Edit: mě nejvíc s..., ti "závodníci", co se na prázdné cestě ženou, jak velká voda a když mě dojedou, tak se mě drží, ale předjet nechce... (i na čtyřpruhu), to bych jim nejraději zahodil klíčky....... Upraveno 23. srpen 2021 uživatelem PaKr ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 23. srpen 2021 Odesláno 23. srpen 2021 (upraveno) Ráno hnusně pršelo, teď už je jen pod mrakem a tak jsme vyjeli do nedaleké ZOO. Když jsme tu byli před mnoha lety, zcela nečekaně jsme se tu potkali s NEON family. Mám pocit, že tehdy byla ZOO propojena i s Dinoparkem - letos jsem někde na bilboardu četl, že je Dinopark asi o 13 km jinde. Jen mě to udivilo - Pavla by to už asi moc nebralo. Upraveno 23. srpen 2021 uživatelem Medvěd Citovat
ozzy56 Odesláno 23. srpen 2021 Odesláno 23. srpen 2021 @PaKr s tím vybržděním jsem to myslel ve srandě--tolik odvahy v osobáku nemám, ale že to polský ču+ák nezkusí, když u kamaráda zaskakuju s T 148 ..., a s těma poblbama, co se tě drží a nepředjedou se asi roztrhl pytel @Medvěd ostravská ZOO nikdy nebyla propojena s Dinoparkem a máš pravdu, syn by se tam asi nudil--je to spíše pro menší děti, moje mají 11 a už je to v dinoparku moc nebere Medvěd ohodnotil 1 Citovat
PaKr Odesláno 23. srpen 2021 Odesláno 23. srpen 2021 @ozzy56 tak Tatra je silný argument Kdysi mi jeden říkal, že byl proti výrobě 815, že nemá kapotu (a tudíž takovou deformační zónu). Prý změnil názor když se dostal k nehodě (čelnímu střetu) 613 s Avií. Řidič ze 613 odešel po svých, ale chudáka aviatika museli vystříhat.... Citovat
Klemoň Odesláno 23. srpen 2021 Odesláno 23. srpen 2021 To si trochu protiřečí : Byl proti trambusové budce a pak změnil názor , když viděl trabusovou budku sešrotovanou ??? Medvěd a Hafity ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.