Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 12 hodinami, Klemoň napsal:

Jo v Lidlu na 498 Kč ušetřeno 111 Kč.  Tedy zaplaceno 378 Kč . Přijde ti to málo ???

Ale to jsi kupoval něco v akci ne? 99% nákupů máme slevu 00prd, protože ty výrobky nejsou v balíku "cena+" nebo "slevový kupón" :myslim

Návštěvník
Odesláno

@Fruktis V lázních hnědočeši? Tak to musí být masakr. To by mi umělo pokazit pobyt, protože to jejich chování je z 99,9% fakt šílené. Já mám zážitky jen s Rusy ve Varech a to je taky zážitek. Odnáší jídlo ve velkém na pokoje - samozřejmě s nádobím, neustálé připomínky k něčemu, arogance atd. No hrůza ale cigoši, to musí být další level. A to rasista nejsem ani omylem ale zkušenosti člověk neovlivní. Takže se drž a přeji ti pevné nervy. 

Odesláno

@HanysR mě zkazit pobyt jen tak někdo nemůže...jsou tu mnohem smutnější věci k vidění...takže nějaký kikan mě nerozhodi...

Štve mě covid...všechno tu je zavreny...ani lanovka nejezdí.. 🙄 tak asi pojedeme na výlet vlakem do trutnova...

Odesláno
před 33 minutami, Lihous napsal:

Jinak skutečně si to nečtu a překlepú je hojně navíc klavesnice po cca 5 letech začíná dělat papa ....

A malá vsuvka v práci jsem "odkojený" na tomto - a pokud by dokázal na této klavesnici psát jak se má tak hluboce smekám
Já to za léta používání nezvládl  :)

Mějte krásný den ....

IMG_20210430_132700.jpg

IMG_20210430_132712.jpg

To je masakr ta klávesnice! :D :o :papa

Odesláno

Pobyt zkazí leckdo. Před pár lety v libereckém Babylonu si Ruska cpala do kabelky snad dvě kila uzenin od snídaně ... ach ty švédský stoly ... a předloni nebo kdy mě teda vyrazila v Rakousku v penzionu  dech slovena: její děcka si na talíř rvaly hromady všeho jak pro partu dřevorubců a ona je okřikla: Nechovajte sa ako česi.

Odesláno
před 34 minutami, MJSytic napsal:

Ale to jsi kupoval něco v akci ne?

No jak se to vezme :  Téma bylo - aplikace v mobilu a zda to má smysl . A já tu slevu získal jen díky aplikaci v mobilu , kdybych přišel bez ní, tak se ta sleva nekonala. Takže pro řadového občana bez apky to akční zboží nebylo !   :papa

Odesláno

@PepitoTen portál si dej do zakázaných stránek, takovou prasárnu jsem ještě neviděl. To je strašný, co všechno se na tom netu najde, co tam kdejakej idiot pověsí. Jasně, můžeš říct, že to samý platí i pro můj zdroj, ale logika té složeniny a sedm let profese korektora ... no nic. :papa

IMG_20210501_092043.jpg

IMG_20210501_092111.jpg

Odesláno

@Sawoy, tak to se omlouvám. :mad:

Já jsem korektora nikdy nedělal, ale když jsem to psal v první reakci na @Lihous, tak jsem si to odvodil od slova chválit.:myslim

A nechceš dělat korektora tady na fóru? Od doby co tu není Stibto, tak to nikdo tak zodpovědně nedělá. Já tady tedy všechny témata nečtu, ale když na něco do očí bijícího narazím, tak se snažím na to upozornit. :papa

Odesláno

@Pepito

já se kdysi taky snažil, ale vzdal jsem to--když někoho upozorníš, aby si to po sobě aspoň přečetl než to pošle do světa , a on vzápětí udělá v odpovědi 5 chyb s ,,i'' a ,,y'', tak je to marný, je to marný..., prostě na to nemá hlavu :(, ale po tazateli chci , aby psal tak, že ostatní pochopí, vo co mu de, jinak ho ignoruju , v poslední době se s nima tady roztrhl pytel :myslim

chtěl jsem napsat ,,pitel'', bo jsme měli v práci kluka, co taky v češtině nevynikal , takže měl přezdívku Pitel, mno, už není mezi námi, byl to jinak super kluk 🤠

Odesláno (upraveno)

@PepitoV pohodě, nikdo neví všechno. Já si neumím vyměnit olej v autě ani nic jinýho  Prostě jsi narazil na špatnej zdroj - viz níže. Ad korektura: Děkuju za nabídku, ale ne. Je tady toho sice dost, ale nechci nikoho, jehož nejen odborných názorů si často dost vážím (a je jich tu dost, některých si považuji i jako lidí, byť jsem je třeba poznal jen přes zdejší příspěvky), "shazovat" opravováním pravopisu, od toho tu fakt nejsme a ne každému to musí být milé. Nebýt toho, že šlo o opravu někoho jiného, nereagoval bych ani na tvou minelu.:papa

Obrázek: mysim, že to klidně vyskloňuje i babyčku nebo kobilu.😂

IMG_20210501_093937.jpg

Upraveno uživatelem Sawoy
Odesláno (upraveno)

Tak jsem dnes zkoušel povolit ventil na vodu do garáže, který jsem 8let neotviral, protože zalévám destovkou, a měl jsem docela vítr, po vlákne co sem daval Peta, ale ventil šel bez problémů otevřít 😉 no kdyby nešel měl by jít vyměnit za jiný.. Sroubeni tam je.... 

IMG_20210501_093901.jpg

Upraveno uživatelem Charlie 1
Odesláno

No tak mám za sebou letecký den.  Byl jsem u Pepi ( skorobrášky) stavět zahradní altán nebo pregolu jak kdo chce ať si tomu říká. No domlouváme to už asi tři týdny ale nějak do toho vždy skočila důležitější práce. V pondělí jsme se usnesli že už to nesnese odkladu protože dnes byla pro mě na delší dobu volná sobota takže to dnes spácháme přizvali jsme ještě Honzu našeho dvorního klempíře domluva byla že v 9 začátek ještě včera jsem s Pepou mluvil odpoledne a říkám ať máš všechno připravený ať se tam s tím nedrbeme celý den. No příprava 0 takže asi v 9.30 první zásek Pepo kde je metr tak asi půl hodiny hledal metr pak jsme rozměřovali kotvy v 11.20 druhý zásek při vrtání druhé díry na kotvu se z kanga zakouřilo a umřelo tak jsem jel domů pro moje. No po 12 jsme měli založené kotvy včetně chemických aby to drželo a začali jsme montovat konstrukci podotýkám že ten altán Pepa sehnal před dvěma roky za odvoz někde od Kolína a ani ti lidé od kterých se získal tak ho neměli nový takže tohle byla třetí sborka toho altánu. Asi ve 14.30 jsme měli splněnou dnešní část. A proč letecký den no protože Pepa vytáhnul štafle asi tak z doby kdy Šemík byl ještě hříbě no já jsem na ně vylez šrouboval jsem tu konstrukci a najednou jen takové tupé křupnutí a už jsem se válel po zemi na zádech dvě šprušle jednou ranou. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...