Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

A za mě jediná bezva ženská v tomhle pořadu byla Bára Pražanová ... dnes tuším DVTV ...

Guest minimaxa
Odesláno

Dneska výtečný výlet ZOO Chleby, zámek Loučeň, Jičín, Malá skála a domu, konečně na čerstvém vzduchu.

Klobása na ohni na zámku Loučeň - samoobsluha u ohně :D

IMG20210424112112.jpg

Odesláno

ráno na 9 jedna výměna oleje s přezutím. Po obědě jsem konečně dal na tatíkovo Accenta poklice dofoukal jsem pneu a trochu jsem mu to tam vyluxoval. Na oběd se objevila ségra s Pepínem tak jsem zavezl jejich SX4 do dílny dofoukal jsem pneu a udělal takovou zběžnou kontrolu je pravda že ségra teď moc nejezdila protože locdown ale zase celou dobu tady nebyla takže bylo potřeba zkontrolovat provozní kapaliny atd.  Jo a jestli jsem v poslední době něco udělal na své 807 tak jelikož jsem lenivý jak to prase tak jsem minulí týden vyklepal koberečky a podíval se kolik oleje ukazuje měrka v motoru. 

Odesláno (upraveno)

U sousedů rozšiřují cestu před její opravou a tak jsem si dnes nechal půlku traktorového vleku vysypat z cesty do břehu za stáním, který postupně rovnám. Už tam byla hlína po stavbě stání, ale ještě trochu hlíny na srovnání to chtělo. Dalo mě to celé odpoledne. :D Rozhrnout zvrchu od cesty, vyhrabat kamení, vytahat kořeny a znovu to srovnat. Uklidit a vyhrabat kamení z trávníku pod břehem. :D To zase byl nápad. :roll:D

IMG_20210424_115751.jpg

Upraveno uživatelem radim.1008
Odesláno
Před hodinou, minimaxa napsal:

Dneska výtečný výlet ZOO Chleby, zámek Loučeň, Jičín, Malá skála a domu, konečně na čerstvém vzduchu.

Klobása na ohni na zámku Loučeň - samoobsluha u ohně :D

Loučeň máme taky rádi, labyrinty jsou skvělý 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...