kirkiz 758 Posted February 14 Share Posted February 14 (edited) JJ taky jsem byli na 14 km vycházce. Všude plno pěšáků i běžkařů. Podpořili jsme dvě okýnka. Edited February 15 by kirkiz Péťa, HanysR, Petr 3008 and 1 other 4 Quote Link to post Share on other sites
RichVa 910 Posted February 14 Share Posted February 14 Tak nejdřív jsem vysvobodil bazén od sněhu a pak vyrazil na vycházku do přírody zkontrolovat polní cesty v okolí. Den jak malovanej. (jo a za kopcem "kouří" Temelín aby měli elektromobilisti co do nádrže ) brixtr, Klemoň, Péťa and 3 others 6 Quote Link to post Share on other sites
ozzy56 6,577 Posted February 15 Share Posted February 15 jj, my včera obešli dvakrát Bělský les, krásné počasí , ale lidí hafo, jsem myslel, že rozdávají něco zadarmo Péťa 1 Quote Link to post Share on other sites
Péťa 10,447 Posted February 15 Share Posted February 15 My právě definitivně rozhodli, kam pošleme přihlášky. Takže jdeme vyplňovat 4 prihlášky na SŠ. Docela úleva. A druhá bude, až budou někam umístěni radim.1008, Petr 3008, Fruktis and 2 others 5 Quote Link to post Share on other sites
HanysR 1,112 Posted February 15 Share Posted February 15 Jo to jsou hrozné starosti. Ať vám to vyjde Péťa 1 Quote Link to post Share on other sites
Medvěd 1,707 Posted February 15 Share Posted February 15 Dnes z Prahy přes Žďár nad Sázavou, Moravský Budějovice a Brno do prosluněného Mikulova, teď už odpočívám před zítřejším výkonem Pepito, HanysR and Péťa 3 Quote Link to post Share on other sites
radim.1008 5,433 Posted February 15 Share Posted February 15 Dnes probíhá oživení a udržení při životě kamarádovi ovce, která přes víkend řekla dost. A dnešní ranní start v -20°C nedala. Teda ještě původní baterka. Je v tom AGM, která měla minulý týden jen 11V. Péťa 1 Quote Link to post Share on other sites
Sawoy 798 Posted February 15 Share Posted February 15 před 4 hodinami, Péťa napsal: My právě definitivně rozhodli, kam pošleme přihlášky. Takže jdeme vyplňovat 4 prihlášky na SŠ. Docela úleva. A druhá bude, až budou někam umístěni Hmm to jsem absolvoval vloni. Kdybych věděl že tam budou chodit šest neděl tak jsem se na to .... HanysR and Péťa 2 Quote Link to post Share on other sites
Pepito 3,083 Posted February 15 Share Posted February 15 @Medvěde, v Mikulově není žádný sníh? Quote Link to post Share on other sites
Péťa 10,447 Posted February 15 Share Posted February 15 @Pepito "Ilustrační foto" - to neznáš On teda sníh už i u nás mizí. Nepadá. Pepito 1 Quote Link to post Share on other sites
Medvěd 1,707 Posted February 15 Share Posted February 15 Péťo, to je dnešní skutečnost Péťa 1 Quote Link to post Share on other sites
Vena garážmistr 2,936 Posted February 16 Share Posted February 16 (edited) Tak na včera noční úplně pohodička, včera přes den nějaké vyřizování nějaké restíky okolo domu. A večer na noční v předtuše že noc bude vášnivá jsem se uklidil do odpočívárny po půl osmé někdy kolem půl jedné budíček a výjezd. Protože minulé sněžení došlo k několika karambolům v rámci celé firmy i našeho střediska tak došel přípis že se nesmí nakládat " čepice " a že smíme nakládat jen po rošty což jsou na vrchu korby rošty z kari sítě aby když se nakládá tak se nenaložila cihla nebo nějaký velký kus zkamenělé sole. Na můj okruh jsme měli vyzkoušeno že když se dá rovná korba a na to se přiloží 3 lžíce na " čepici" tak že to dokážu objet celé a nemusím se vracet nakládat. No takže dnes výjezd s malou fůrkou a za hodinku jsem se vracel protože jsem měl prázdnou korbu. Takže od 1 kdy jsem vyrazil ze dvora poprvé do 5,15 kdy jsem se vrátil na střídání jsem obrazil cca 120 km s jedním naložením z toho bylo asi 90 km pluh + posyp, 11 km úplně jalovejch a zbytek byl pluh nebo samotný posyp. A dnes je ten velký den kdy bude u našich instalováno TČ dnes by měli být topenáři a zítra elektrikáři a oživení systému. Já mám volno dnes a zítra ve čtvrtek jdu na ranní. Jo a taky se mi podařilo v minulých dnech překonat na 807 hranici 200 000 km Edited February 16 by Vena garážmistr Péťa 1 Quote Link to post Share on other sites
Péťa 10,447 Posted February 17 Share Posted February 17 (edited) V 11. 2. 2021 at 18:41, ozzy56 napsal: předem se omlouvám--vím, už jsem otravný jak sobotní šichta, ale dnes je to rovných 14. dní co jsem měl mít balík doma a zatím nic , ovšem jako rodilý optimista stále věřím, že se jedná o mimořádný případ, který Pošta nepamatuje od svého založení Včera v 10:30 objednáno na Mironetu zboží (aku flexa DeWalt), Odpoledne předáno Poště do přepravy a před chvílí telefon od řidiče, že bude za minutu u mě. V 9:40 byl balík doručen do ruky (mě). U nás to s Českou poštou jde, špatnou zkušenost mám tak maximálně s jedním balíkem z 50ti, který doručí pozdě. https://www.postaonline.cz/cs/trackandtrace/-/zasilka/cislo?parcelNumbers=DR1843664405C Edited February 17 by Péťa Quote Link to post Share on other sites
ozzy56 6,577 Posted February 17 Share Posted February 17 no já to taky nechápu, doteď jsem byl s poštou celkem spokojený, před vánoci jsem objednával večer v 19. hodin zboží z Prahy a druhý den ve 14. hodin ho měl v ruce--to jsem byl fakt v šoku Péťa 1 Quote Link to post Share on other sites
Hafity 2,018 Posted February 17 Share Posted February 17 (edited) Omluva Edited February 17 by Hafity Pepito and Petr 3008 2 Quote Link to post Share on other sites
Sawoy 798 Posted February 17 Share Posted February 17 (edited) Nás ústav se vám .... za nouzový stav, ke kterému .... jednou .... šestkrát .... ???krát za rok ....dva roky ... pětiletku ... Edited February 17 by Sawoy Quote Link to post Share on other sites
Klemoň 1,986 Posted February 17 Share Posted February 17 V 15. 2. 2021 at 17:31, radim.1008 napsal: Teda ještě původní baterka. Je v tom AGM, která měla minulý týden jen 11V. No to já každé ráno smeknu klobouk , vyšvihnu pukrle u kapoty a pak teprve otevřu auto. Každý všední den 6 km tam, 9 hodin stání a 6 km zpět. Ráno na displeji stav v autozásuvce cca 11,8 V a takto již několik let . No před těmi 9 lety měla ráno asi více. Nicméně zatím jsem po každé nastartoval. Vlastně kecám - už asi 2x jsem musel použít kabely a paradoxně to nebylo v zimě . . . Ale pořád je ta Bannerka zlatá , myslím, že Varta by to už dávno vzdala . Určitě by zatleskala konektorama , kdybych jí nabil. Ale v téhle zimě mi dřív zmrznou ruce než ji vydoluji . . . A to už to umím zvládnout za 5 minut Quote Link to post Share on other sites
radim.1008 5,433 Posted February 17 Share Posted February 17 Nebudeš věřit, ale je to Varta. Navíc jedna šestka nafta se stop/startem. Už má objednanou Boshku. Klemoň 1 Quote Link to post Share on other sites
Vena garážmistr 2,936 Posted February 17 Share Posted February 17 Asi tak před hodinou bylo našim předáno TČ. Pro mě je to úleva protože jsem s tím měl dost starostí a práce to všechno připravit a vyřídit. Jediné co mi kalí radost je že zítra od 8 do 13 je plánovaná odstávka elektriky takže ten rozběh nebude takový jako by mohl být protože to co se dnes nahřeje tak zítra přes tu odstávku zase vychladne. Quote Link to post Share on other sites
Hafity 2,018 Posted February 17 Share Posted February 17 @Vena garážmistr : předpokládám, že si postřehy z provozu TČ nenecháš pro sebe.... Určitě to bude zajímat víc lidí.... Péťa, Petr 3008 and radim.1008 3 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts