VojtouNerCZ Odesláno 24. únor 2021 Odesláno 24. únor 2021 (upraveno) před 5 hodinami, Klemoň napsal: Možná kdybys si to po sobě zkorekturoval . . . . . Proto má dost často u příspěvku upravil, protože někdy něco obratem doplním (jako teď toto) , ale někdy také opravuji dodatečně chyby v textu Jo, já příspěvky později upravuju kvůli hrubkám, kterých si všimnu až po odeslání, ale teď nebyla možnost, čučel jsem s prckem na tiskárnu xD Jinak zábava do karantény není zas takový problém Já si například stihl udělat sedačky a tlumení v autě, začal jsem blbnout s 3D tiskárnou, a skoro jsem už dodělal dílničku. Krom prvního víkendu, kdy mi bylo fakt hrozně, jsem už teda OK, v pondělí bych měl jít konečně do práce (chvála bohu, z těch čtyřech sirén mi brzo praskne cévka xD), ale trochu se bojím, že mi to prodlouží skrz přítelkyni, která je na tom furt mizerně Upraveno 24. únor 2021 uživatelem VojtouNerCZ Klemoň ohodnotil 1 Citovat
radim.1008 Odesláno 24. únor 2021 Odesláno 24. únor 2021 před 6 minutami, Fruktis napsal: @radim.1008 krtka jsi uz chytil? Ja mám prace tak na další dvě až tři epidemie Pomalu mizí sníh a objevují se výsledky krtčí činnosti. Doufám, že se ten parchant utopil při oblevě, kdy v místě jeho největší aktivity stála voda. před 1 minutou, Ajdamek napsal: A mas karantenu s covidem nebo bez? Ja to mel s covidem, tak prvni tejden neslo nic moc delat, ted uz to celkem jde, ale docela me to utahalo. Zitra mi to konci, tak se tesim v patek na pivo Já bez, teda aspoň si to myslím. V neděli jedu na testy. Od pondělí jsme doma a už mě to neba. Navíc když dnes tak krásně svítilo sluníčko. Pivo si dám zase večer. pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Fruktis Odesláno 24. únor 2021 Odesláno 24. únor 2021 @radim.1008 ne ne neutopil...skončí mu lázně a začne v další cinnosti Hafity ohodnotil 1 Citovat
jarokare Odesláno 24. únor 2021 Odesláno 24. únor 2021 před 1 hodinou, radim.1008 napsal: Taky přemýšlím, co dělat. Jen tak sedět na gauči mě nebaví. Tak si lehni Pe.Tr, Péťa, MJSytic a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Klemoň Odesláno 24. únor 2021 Odesláno 24. únor 2021 před 9 hodinami, VojtouNerCZ napsal: Dnes jsem si udělal radost Měl bych pro tebe kšeft na dlouhé večery . Jen tak předběžně pokukuji na webu po figurce řidiče do modelu náklaďáku 1:10 Existují weby kam takoví jako ty ukládají dat na tisk. Tak kdybys něco takového našel a uměl vyrobit - pošli cenu Citovat
Péťa Odesláno 24. únor 2021 Odesláno 24. únor 2021 @Klemoň Tady: https://www.thingiverse.com/ Citovat
Klemoň Odesláno 24. únor 2021 Odesláno 24. únor 2021 No já našel ještě dva jiné , ale jde spíše o to kdo by mi to případně vytiskl Citovat
Péťa Odesláno 24. únor 2021 Odesláno 24. únor 2021 To je maličkost, tady na klubu nás je hodně, kdo má 3d tiskárnu VojtouNerCZ ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 24. únor 2021 Odesláno 24. únor 2021 Jako vytisknout to není problém, ale na rovinu, ještě s tím neumím a musím nejdřív vše vychytat Ale jinak doteď když jsem potřeboval, tiskl mi ChouLu On má tuším tiskárny od Prusa3D, takže úplně jiný level. Citovat
Klemoň Odesláno 24. únor 2021 Odesláno 24. únor 2021 Aha , No Lukáše @ChouLu znám a mám ho "za rohem" , zkusím z něj něco vymáčknout Citovat
Péťa Odesláno 24. únor 2021 Odesláno 24. únor 2021 (upraveno) Hlavně potřebuješ model. Vytisknu Ti to klidně taky, pokud to není vícebarevný Tohle bylo zatím nejsložitější, co jsem tisknul, cca 18cm vysoké: Upraveno 24. únor 2021 uživatelem Péťa Citovat
Klemoň Odesláno 24. únor 2021 Odesláno 24. únor 2021 No právě - ani na jedné stránce jsem vhodného řidiče nenašel Citovat
Péťa Odesláno 24. únor 2021 Odesláno 24. únor 2021 Modelování mi nějak nejde, zápasím i s velmi základmími tvary Klemoň ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 25. únor 2021 Odesláno 25. únor 2021 (upraveno) Jo, modelování... To je španělská vesnice xD Já teď hlavně bojuju s filamentem. Ten origo co jsem k tomu měl byl parádní. Koupil jsem si ještě další 2 (černý a zlatý). Ten zlatý je fajn a tiskne bez problému, ale ten černý... Musím ho mít nastavený na 240 a navíc ta špulka je strašně široká a zasekává se xD Upraveno 25. únor 2021 uživatelem VojtouNerCZ Citovat
Péťa Odesláno 25. únor 2021 Odesláno 25. únor 2021 S filamentem od C-TECH nemám problém, mám ho docela dost. Jak PLA, tak PETG a možná i ABS. Teploty si vychytáš, to je jasný. Citovat
Klemoň Odesláno 25. únor 2021 Odesláno 25. únor 2021 A česky začnete mluvit kdy ??? No já samozřejmě vím, že mluvíte o tavném materiálu , ale to je tak vše No vypadá to , že bude Ural jezdit bez řidiče . . . Já se kvůli tomu věšet nebudu . Citovat
Milan+ Odesláno 25. únor 2021 Odesláno 25. únor 2021 Tak dnes dostává očistu Mazda,zítra možná Ulyšák a služební Kokta pojede do myčky. radim.1008 a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Péťa Odesláno 25. únor 2021 Odesláno 25. únor 2021 Ma mytí je ještě brzy, sračky zase přijdou Pepito ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 25. únor 2021 Odesláno 25. únor 2021 Možná u vás jo, tady doufam už ne Péťa ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.