Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)
před 5 hodinami, Klemoň napsal:

Možná kdybys si to po sobě zkorekturoval . . . . . 🙃

Proto má dost často u příspěvku upravil, protože někdy něco obratem doplním (jako teď toto) , ale někdy také opravuji dodatečně chyby v textu  :nevim

Jo, já příspěvky později upravuju kvůli hrubkám, kterých si všimnu až po odeslání, ale teď nebyla možnost, čučel jsem s prckem na tiskárnu xD

Jinak zábava do karantény není zas takový problém :) Já si například stihl udělat sedačky a tlumení v autě, začal jsem blbnout s 3D tiskárnou, a skoro jsem už dodělal dílničku. Krom prvního víkendu, kdy mi bylo fakt hrozně, jsem už teda OK, v pondělí bych měl jít konečně do práce (chvála bohu, z těch čtyřech sirén mi brzo praskne cévka xD), ale trochu se bojím, že mi to prodlouží skrz přítelkyni, která je na tom furt mizerně :nevim

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno
před 6 minutami, Fruktis napsal:

@radim.1008 krtka jsi uz chytil?

Ja mám prace tak na další dvě až tři epidemie:aut

Pomalu mizí sníh a objevují se výsledky krtčí činnosti. :roll Doufám, že se ten parchant utopil při oblevě, kdy v místě jeho největší aktivity stála voda. 

před 1 minutou, Ajdamek napsal:

A mas karantenu s covidem nebo bez? Ja to mel s covidem, tak prvni tejden neslo nic moc delat, ted uz to celkem jde, ale docela me to utahalo. Zitra mi to konci, tak se tesim v patek na pivo :D 

Já bez, teda aspoň si to myslím. V neděli jedu na testy. Od pondělí jsme doma a už mě to neba. Navíc když dnes tak krásně svítilo sluníčko. :roll Pivo si dám zase večer. :D

Odesláno
před 9 hodinami, VojtouNerCZ napsal:

Dnes jsem si udělal radost

Měl bych pro tebe kšeft na dlouhé večery . Jen tak předběžně pokukuji na webu po figurce řidiče do modelu náklaďáku 1:10   Existují weby kam takoví jako ty ukládají dat na tisk. Tak kdybys něco takového našel a uměl vyrobit - pošli cenu   😉

Odesláno

Jako vytisknout to není problém, ale na rovinu, ještě s tím neumím a musím nejdřív vše vychytat :) Ale jinak doteď když jsem potřeboval, tiskl mi ChouLu :) On má tuším tiskárny od Prusa3D, takže úplně jiný level.

Odesláno (upraveno)

Hlavně potřebuješ model. Vytisknu Ti to klidně taky, pokud to není vícebarevný ;)

Tohle bylo zatím nejsložitější, co jsem tisknul, cca 18cm vysoké:

obrazek.png

Upraveno uživatelem Péťa
Odesláno (upraveno)

Jo, modelování... To je španělská vesnice xD Já teď hlavně bojuju s filamentem. Ten origo co jsem k tomu měl byl parádní. Koupil jsem si ještě další 2 (černý a zlatý). Ten zlatý je fajn a tiskne bez problému, ale ten černý... Musím ho mít nastavený na 240 a navíc ta špulka je strašně široká a zasekává se xD 

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno

A česky začnete mluvit kdy ???  😂      No já samozřejmě vím, že mluvíte o tavném materiálu , ale to je tak vše 🙃             No vypadá to , že bude Ural jezdit bez řidiče . . .  Já se kvůli tomu věšet nebudu .  :roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...