Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

@KoudaK Ten je úplně plnej a nebo je naspod něco jiného? Jestli to teda není tajný 😀 Protože jako nápad je to geniální, jen me zarazilo co je na konci té hadice 🤣

Upraveno uživatelem peter23p
Odesláno

Dnesek byl hooodne cestovni.
Prisel profesionalni zaznamnik zvuku tedy diktafon - zjistil jsem ze poridit verny zaznam vodopadu je problem pro kameru mobil tak se objednal zaznamnik PCM 96/24 ? Snad bude stacit.

Dojel jsem si pro vstriky do PL - pan se divil co ze to bylo za naftu pry to bylo zalepene  ?
Nevim ale po cca 10nadrzich mozna mene .... je ale fakt ze ten jeden  vstrik umrel po cca 1500km :(

Cestou se zastavil nekde u cesty pro 6kosiku jahod cena vcetne kosiku 120zl  je asi Ok v kosiku jsou 2kg ??

Natankoval jejich naftu - u nasi oblibene benzinky opet nastalo to co pred lety ac je jeste jeden vstrik ne zrovna Ok motor je tizssi mereno ponerove mobilem o 2dB .... venku klidnejsi ale mame GO tak jdou ven jak bude cas - zitra zkusmo udelame diag
a uvidime "korekce" mame pred vymenou vstriku po vymene vstriku a ted bude po natankovani Pl nafty ... - zverejnim zitra nebo jak bude cas.

Trosku me mrzi ze nebyl zaznamnik driv nahral bych puvodni a nynejsi zvuk - opet aby bylo co porovnavat .... A pripadne "analizovat" :)

Odesláno

Chcije a chcije...tak odpoledne cesta do temneho mesta kladna do spitalu...vcera jsem se chtel se starsim podivat  a medvedy...a chrapali...tak jsme si dali zmrzlinu....

Pretocil jsem si zrcatko o stenu garaze...jeste ze ho nemam u sebe lakovany...chybel centimetr🤣

A dneska snad konecne vymenim kotouce a brzdy na zadku...👻

A poridil jsem si jeste momentovy klic...na ty moje opravy za par kacek bude stacit...zkousel jsem ho na kolech...a utahovaci moment kol mam v ruce akorat😋

Odesláno

U nas jsem v dobe karanteny nedobrovolne tankoval 1xMol v Hk 1xBenzina v Novaci a ostatni jen Dobruska Benzina vzdy vervu  a nebo to co bylo lepsi.
Pl jen CircleK drive StatOil .... opet to lepsi nez zaklad :) 
Samozrejme + nejaka aditiva od "Sunoca" dusledne a pravidelne.

Snad budeme po vymene miti klid a u nas budeme tankovat max naftu do topeni pridavneho ;)

Odesláno
Před hodinou, Charlie 1 napsal:

Ale vlek vypadá 👍 tak uvidíme kolik vydrží....

To je funglovka, nebo druhoručka? Kolik koštoval, teda jestli to není důvěrné....

Odesláno (upraveno)

Dneska Brno Revival, poznamenaný Coronou a ještě celodenním deštěm. Někteří vystavovatelé balili už ve 14:30, např. z Porsche clubu jsmě neviděli teměř nic, no snad příští rok to bude lepší.

Pár fotek z akce tady: https://radekhurvajz.rajce.idnes.cz/Brno_Revival_2020/

Talbot-Lago T26 Grand Sport Figoni Fastback Coupe z roku 1948

DSC_2027.JPG

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno

Nejlepší je stejně Závodní Velorex 350 od Julia Kubínského, jedno jeho auto stojí i v Telči v muzeu, třeba si učastníci srazu vzpomenou na bílej mrak s motorem BMW

Tady je ten Velorex

DSC_2062.JPGDSC_2063.JPG

kdo nezná tak třeba tady -

https://www.eurooldtimers.com/cze/historie-clanek/1146-navraty-julia-kubinskeho.html

https://automix.denik.cz/magazin/pribeh-auta-juliuse-kubinskeho-20171001.html

Odesláno (upraveno)

Jo to je von, ma tam i nalepky od toho. Nebo teda nevim, vloni tam byli dva, a na fotkách z Le MAns to vypadá na toho druhýho, v bilo vínové kombinaci, Ale udajně jeli dva, takže asi i tenhle. Viz druhý obrázek.

obrazek.png

obrazek.png

Odesláno

Minory startující v Le Mans musely vyhovět přísným předpisům. Dostaly síť před světlomety, startovní číslo na boku bylo osvětleno a vozy musely být nastříkány v národních barvách prvního jezdce. „Československý“ minor, který řídili František Sutnar a Otta Krattner, proto dostal navíc na kapotu příčný modrý pruh. Vůz posádky Jacques Poch a Ivan Hodač byl až ve Francii nastříkán francouzskou modří.

Odesláno (upraveno)

Jojo,pruh maji oba, predloni tam byli dva, jede zlutej a druhej zelenej. Ale nevim jestli to byli jiny, ci jen prebarveny, nijak jsem to nezkoumal

Odesláno
V 18. 6. 2020 at 22:33, peter23p napsal:

@KoudaK Ten je úplně plnej a nebo je naspod něco jiného? Jestli to teda není tajný 😀 Protože jako nápad je to geniální, jen me zarazilo co je na konci té hadice 🤣

Ne ne je vrstva kováků, štěrku, kováků, štěrku, odřezky z dílny, štěrk, kováky, štěrk a na konec zas vrstva kováků... 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...