Hafity Odesláno 18. červen 2020 Odesláno 18. červen 2020 (upraveno) Ty jo, to mně nenapadlo!!! Normálně jsi mi zlepšil náladu!!! Trauma zmizelo!!! Upraveno 18. červen 2020 uživatelem Hafity morepower, Péťa, Fruktis a 1 další ohodnotil 4 Citovat
peter23p Odesláno 18. červen 2020 Odesláno 18. červen 2020 (upraveno) @KoudaK Ten je úplně plnej a nebo je naspod něco jiného? Jestli to teda není tajný Protože jako nápad je to geniální, jen me zarazilo co je na konci té hadice Upraveno 18. červen 2020 uživatelem peter23p Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 19. červen 2020 Odesláno 19. červen 2020 Když už tu tak chválíte grily, tak tohle monstrum děláme momentálně v práci xD Celonerez, frekvenční měnič, 3 fázový motor s převodovkou. Citovat
Klemoň Odesláno 19. červen 2020 Odesláno 19. červen 2020 Založil jsem nové téma . Kdo má zájem, pište do tématu Citovat
Lihous Odesláno 19. červen 2020 Odesláno 19. červen 2020 Dnesek byl hooodne cestovni. Prisel profesionalni zaznamnik zvuku tedy diktafon - zjistil jsem ze poridit verny zaznam vodopadu je problem pro kameru mobil tak se objednal zaznamnik PCM 96/24 ? Snad bude stacit. Dojel jsem si pro vstriky do PL - pan se divil co ze to bylo za naftu pry to bylo zalepene ? Nevim ale po cca 10nadrzich mozna mene .... je ale fakt ze ten jeden vstrik umrel po cca 1500km Cestou se zastavil nekde u cesty pro 6kosiku jahod cena vcetne kosiku 120zl je asi Ok v kosiku jsou 2kg ?? Natankoval jejich naftu - u nasi oblibene benzinky opet nastalo to co pred lety ac je jeste jeden vstrik ne zrovna Ok motor je tizssi mereno ponerove mobilem o 2dB .... venku klidnejsi ale mame GO tak jdou ven jak bude cas - zitra zkusmo udelame diag a uvidime "korekce" mame pred vymenou vstriku po vymene vstriku a ted bude po natankovani Pl nafty ... - zverejnim zitra nebo jak bude cas. Trosku me mrzi ze nebyl zaznamnik driv nahral bych puvodni a nynejsi zvuk - opet aby bylo co porovnavat .... A pripadne "analizovat" Citovat
Charlie 1 Odesláno 20. červen 2020 Odesláno 20. červen 2020 Tak dnes jízda pro vlek 170km v dešti a ještě kleklo rádio.... Ale vlek vypadá tak uvidíme kolik vydrží.... čakom, radim.1008 a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Fruktis Odesláno 20. červen 2020 Odesláno 20. červen 2020 Chcije a chcije...tak odpoledne cesta do temneho mesta kladna do spitalu...vcera jsem se chtel se starsim podivat a medvedy...a chrapali...tak jsme si dali zmrzlinu.... Pretocil jsem si zrcatko o stenu garaze...jeste ze ho nemam u sebe lakovany...chybel centimetr A dneska snad konecne vymenim kotouce a brzdy na zadku... A poridil jsem si jeste momentovy klic...na ty moje opravy za par kacek bude stacit...zkousel jsem ho na kolech...a utahovaci moment kol mam v ruce akorat Citovat
Lihous Odesláno 20. červen 2020 Odesláno 20. červen 2020 U nas jsem v dobe karanteny nedobrovolne tankoval 1xMol v Hk 1xBenzina v Novaci a ostatni jen Dobruska Benzina vzdy vervu a nebo to co bylo lepsi. Pl jen CircleK drive StatOil .... opet to lepsi nez zaklad Samozrejme + nejaka aditiva od "Sunoca" dusledne a pravidelne. Snad budeme po vymene miti klid a u nas budeme tankovat max naftu do topeni pridavneho Citovat
Hafity Odesláno 20. červen 2020 Odesláno 20. červen 2020 Před hodinou, Charlie 1 napsal: Ale vlek vypadá tak uvidíme kolik vydrží.... To je funglovka, nebo druhoručka? Kolik koštoval, teda jestli to není důvěrné.... Citovat
Charlie 1 Odesláno 20. červen 2020 Odesláno 20. červen 2020 Je to takový střed mezi OBI,Hornbach vlekama a profi vlekama Sachr aspol. Je to funglovka a stal 14 900kc,podmínka byl svařovaný rám.... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 20. červen 2020 Odesláno 20. červen 2020 (upraveno) Dneska Brno Revival, poznamenaný Coronou a ještě celodenním deštěm. Někteří vystavovatelé balili už ve 14:30, např. z Porsche clubu jsmě neviděli teměř nic, no snad příští rok to bude lepší. Pár fotek z akce tady: https://radekhurvajz.rajce.idnes.cz/Brno_Revival_2020/ Talbot-Lago T26 Grand Sport Figoni Fastback Coupe z roku 1948 Upraveno 20. červen 2020 uživatelem Radek Hurvajz Pepito, radim.1008, *nohafuc* a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Pe.Tr Odesláno 20. červen 2020 Odesláno 20. červen 2020 to bile slr je bejvaly vrak po Řepkovi, Samohýl to koupilbv dražbě a dal do kupy za nesmysl balík Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 20. červen 2020 Odesláno 20. červen 2020 (upraveno) Vicemeně to tam bylo jako kontrast k tomu 300SL to bylo jejich ESO, jinak to tam nepatří. Upraveno 20. červen 2020 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 20. červen 2020 Odesláno 20. červen 2020 Nejlepší je stejně Závodní Velorex 350 od Julia Kubínského, jedno jeho auto stojí i v Telči v muzeu, třeba si učastníci srazu vzpomenou na bílej mrak s motorem BMW Tady je ten Velorex kdo nezná tak třeba tady - https://www.eurooldtimers.com/cze/historie-clanek/1146-navraty-julia-kubinskeho.html https://automix.denik.cz/magazin/pribeh-auta-juliuse-kubinskeho-20171001.html Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 20. červen 2020 Odesláno 20. červen 2020 (upraveno) Jo to je von, ma tam i nalepky od toho. Nebo teda nevim, vloni tam byli dva, a na fotkách z Le MAns to vypadá na toho druhýho, v bilo vínové kombinaci, Ale udajně jeli dva, takže asi i tenhle. Viz druhý obrázek. Upraveno 20. červen 2020 uživatelem Radek Hurvajz Hafity ohodnotil 1 Citovat
Hafity Odesláno 20. červen 2020 Odesláno 20. červen 2020 Minory startující v Le Mans musely vyhovět přísným předpisům. Dostaly síť před světlomety, startovní číslo na boku bylo osvětleno a vozy musely být nastříkány v národních barvách prvního jezdce. „Československý“ minor, který řídili František Sutnar a Otta Krattner, proto dostal navíc na kapotu příčný modrý pruh. Vůz posádky Jacques Poch a Ivan Hodač byl až ve Francii nastříkán francouzskou modří. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 20. červen 2020 Odesláno 20. červen 2020 (upraveno) Jojo,pruh maji oba, predloni tam byli dva, jede zlutej a druhej zelenej. Ale nevim jestli to byli jiny, ci jen prebarveny, nijak jsem to nezkoumal Upraveno 20. červen 2020 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
Milan+ Odesláno 20. červen 2020 Odesláno 20. červen 2020 Tak jsem trošku ve sklepě a garáži přsadil prosklené dveře z pater, aby tu bylo více světla. A na Magdu objednal nové alu. https://www.autokseft.cz/MSW-Cross-Over-Black-plus-Full-Polished-7x16-5x114,3-ET45-ak1424254?zenid=5ntinng314lnsjsukmuvlovui3 radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
KoudaK Odesláno 21. červen 2020 Odesláno 21. červen 2020 V 18. 6. 2020 at 22:33, peter23p napsal: @KoudaK Ten je úplně plnej a nebo je naspod něco jiného? Jestli to teda není tajný Protože jako nápad je to geniální, jen me zarazilo co je na konci té hadice Ne ne je vrstva kováků, štěrku, kováků, štěrku, odřezky z dílny, štěrk, kováky, štěrk a na konec zas vrstva kováků... radim.1008, Klemoň, ozzy56 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.