Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Dneska jsem přehodil kola na jednom autě. Včera jsem byl na poště a dostal jsem pořadový lístek s číslem 406:D

IMG_20191101_133913.jpg

Upraveno uživatelem PaKr
Odesláno (upraveno)

Berme to jako ilustrační foto:)pod hever jsem dal desku na pojezd. A s tímhle zvedákem neberu žádné auto za prahy. Stejně tak to zimní nebylo při zvedání opřené o auto:)

Upraveno uživatelem PaKr
Odesláno (upraveno)

taky mám pod ten zvedák 5mm plech, dělám většinou na trávě a bez podložky se zvedák zaboří tak, že nejde vyrvat ven 😂, nemluvě o tom, že tak nezvednu auto...

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

Teď jsem "vyškubl" AKU z motoru a odnesl ji domu dobít. Je už trochu stařeček a tak potřebuje větší péči. Ale kupodivu je celkem nabitá. Že by ta řídící elektronika v autě byla tak dobrá ???  :myslim

Odesláno (upraveno)

JJ jako slaboproudař vím . . .   Naštěstí je to Bannerka a ta má pod samolepkami normální zátky :papa

Voda zkontrolována a nepatrně dolita - do každého článku cca 40 ml.  🦁

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno

Dnes jsem jako správná matka samoživitelka vypral, po uschnutí pak vyžehlil 3 kalhoty a spravil asi 11 párů ponožek, protože jsem vařil včera, dnes jsem jen ohřál oběd. Chtěl jsem měnit kola na Hyundai za zimní, ale počkám ještě týden. Myslím, že sněžit nebude a jezdím teď  jen Beroun - Praha a zpět. Jde o to, že letní jsou leasingovky a zimní moje, tak ať se točí ty jejich.

Odesláno

Ty seš teda táta tos ho nemohl oblíknout a vzít ho ven aby se trošku načuchal kouře z tý blbě spálený nafty od Matýska a aby se pořádně zmáchal vodou tím spíš když byli u baráku to by pak na převlečení nemusel běžet přes celou ves.  Výš jakej by to byl zážitek? Kluci Vy vůbec nevíte co to je romantika po šoférsku. 

V úterý tady za náma byl na stavbě jeřáb T815 shodou okolností tam s ním dělal kluk co jsme spolu jezdili v penny marketu a Pepíno přiběhnul strejdiku vzal by jsi mě tam k tomu jeřábu blíž přes plot špatně vidím a co strejdík udělal zahodil práci a šel se synovcem blíž k jeřábu no skončilo to tak že Petr jeřábník po asi hodině co jsem Pepína přemlouval že by jsme měli jít domů že už to viděl a že ty panely se jeřábujou pořád stejně tak povídá strejdo di dom a vysaď ho sem ke mě do kabiny a já až pojedu domů tak Ti ho hodím za vrata. Samozřejmě že jsem dostal vyhubováno od babičky když se mladej pán za zvuku lokomotivní houkačky nechal vysadit u nich u vrat. Ale co by člověk pro ty rošťácký kukadla neudělal, večer před spaním musel děda dělat vazače Pepíno si na točící křeslo přimotal šálou dvě vařečky jako páky od jeřábu točil se na tom křesle jako v kabině jeřábu a hulákal na dědu že to váže špatně a pak že to pomalu odvazuje. Ve středu jsem musel vazače dělat já a děda mu otáčel tím křeslem samozřejmě že babička k tomu měla svoje připomínky a Pepa to rozseknul  "  babičko výš co kdo si hraje nezlobí tak si hrajeme abych nezlobil nebo mám začít zlobit? "  Jo jako ségra je vždycky nadšená co ho strejdík naučil za nový ptákoviny ale ona to bere tak že když je kluk napůl sirotek tak má aspoň toho strejdíka kterej každou chvilku konstatuje že by si ho moh nechat dopsat do občanky.  Ale řeknu Vám byl tady s dvoudenní přestávkou skoro tři týdny dnes dopoledne si ho ségra odvezla a docela jsme si s dědou a babičkou oddechli protože už to bylo dlouhý. 

A dnes byla pracovní sobota. Tři auta přeházený kola za kola a jedno kompletně. Jako všechno vcelku šlo jen kdyby ty zákazníci byli dochvilný má auto dávat na dvůr v 10 a přijede 10,25 a pak se diví že v 10,45 to ještě není hotový když kola nebyli popsaný a skládal jsem je na auto tak nějak aby to fungovalo. Hned po něm mělo jít druhý auto který on objednával a to přivez místo v 11 ve 12,10 když na 12 bylo další auto no zkombinoval jsem to udělal jsem to ale člověk se pak zbytečně stresuje. 

Odesláno (upraveno)

tak dneska jsem ráno vstal, měli jsme s manželkou konečně klidný ráno, protože děti na víkendu u babičky a už v 9:00 jsem byl v Sosnové na Setkání mistrů 2019, jako koukat na Václav Pech je nádhera, ale svézt se v Krakenu, je pecka...... ten foťák prostě nejde udržet.......

edit: natáčel jsem pouze první kolo, které bylo zahřívací pro auto, i pro pilota, druhé kolo jsem to vypnul a pořádně si to užil, protože jedna věc je záběr z kamery, a druhá věc, je ta vzpomínka a ten neskutečný úsměv na tváři, když jsem z toho lezl ven :D 

IMG_7251.JPG

IMG_7252.JPG

IMG_7274.JPG

IMG_7296.JPG

IMG_7311.JPG

IMG_7312.JPG

IMG_7313.JPG

Upraveno uživatelem Scratch
Odesláno

@Scratch   TVL - když už máš ten stařeckej třes a neudržíš kameru v ruce - to tě nenapadlo si opřít ruku o ochraný rám ???    To bych si pak nepřipadal při koukání jak na lochnesce nebo horské dráze :D

Odesláno
před 55 minutami, Vena garážmistr napsal:

Ty seš teda táta tos ho nemohl oblíknout a vzít ho ven aby se trošku načuchal kouře z tý blbě spálený nafty od Matýska a aby se pořádně zmáchal vodou tím spíš když byli u baráku to by pak na převlečení nemusel běžet přes celou ves.  Výš jakej by to byl zážitek? Kluci Vy vůbec nevíte co to je romantika po šoférsku. 

Nemohl, protože nás oba Zůza volala k obědu. :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...