Milan+ Odesláno 26. září 2019 Odesláno 26. září 2019 Před hodinou, Vena garážmistr napsal: Dnes byl tak trochu odpočinkoví den. Potřeboval jsem něco odvézt ke Standovy na Vysočinu a něco si z tama stáhnout domů. Takže jsem spojil příjemné s užitečným a vyvezl jsem máti na výlet a u Standy jsme se šli podívat do lesa za dvě hodinky jsme měli každý plný košík hub. Doma to naši očistili a máti zvážila takže to vyšlo na zhruba šest kg očištěných hub. To jsem se švagrem nasbíral v lese u dědy za cca 40 minut a druhý den se šlo nanovo, to mě bavilo i houby sbírat. Jináč dnes se položila fólie na spodní terasu. Teď ještě schody a zábradlí předělat. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 27. září 2019 Odesláno 27. září 2019 (upraveno) Milane já jsem do toho lesa šel s tím že když něco najdu tak dobře když ne tak se nic neděje chtěl jsem na chvilku vypřáhnout z kolotoče a tak nějak máti pořád jakože všude že rostou tak že by chtěla na houby no s naším tatíkem je to těžký on díky těm operovaným kyčlím nevydrží chodit dlouho po rovném a tvrdém terénu natož po lese takže jsem to udělal takhle. Máti je spokojená že byla na houbách a taky že na chvilku vypadla z baráku i jinam než na nákup nebo doktorovy no a bonus je že i ty houby jsme nějaký našli. A další věc je že tady u nás jít do lesa je dost podobné jako jít někam na náměstí po pěšinách se prohání na kolech haranti tam vřískají protože Pražácí se v lese neumějí chovat. Tam jsme byli jen kousek za vsí jestli čtvrthodinky od posledního baráku a nepotkali jsme tam živáčka. Upraveno 27. září 2019 uživatelem Vena garážmistr Milan+ a Fruktis ohodnotil 2 Citovat
Guest StibTo Odesláno 28. září 2019 Odesláno 28. září 2019 Dnes zazimovani nadzemniho bazénu, sklepani a sběr ořechů, vyluxovani Citroëna... Citovat
Guest Scratch Odesláno 28. září 2019 Odesláno 28. září 2019 Jsem mrtvej. To vse stahat z lesa, narezat na kousky, ktere unesu a trada na vozejk..... A na chalupu. Citovat
radim.1008 Odesláno 28. září 2019 Odesláno 28. září 2019 Dnes jsme byli přes poledne v Ústí nad Orlicí na autosalonu na místní Automobilové střední škole a odpoledne Vašek slavil svátek. t0m@s, Lihous a PaKr ohodnotil 3 Citovat
Péťa Odesláno 28. září 2019 Odesláno 28. září 2019 (upraveno) @Scratch Teď jsem koukal ve Zprávách, jak lidi kradou v lese dřevo ve velkém Upraveno 28. září 2019 uživatelem Péťa pavelu96 a regius ohodnotil 2 Citovat
RichVa Odesláno 28. září 2019 Odesláno 28. září 2019 Dnes jsme byli s kolegy a kolegyněmi z práce zkontrolovat našeho kolegu, zda opravdu řekne ano --- a řekl A také jsme si všimli, že nasadili "značky na přání" Citovat
Davidak79 Odesláno 28. září 2019 Odesláno 28. září 2019 Po delší době pracovní sobota a odpoledne něco nic moc příjemného Citovat
Guest StibTo Odesláno 28. září 2019 Odesláno 28. září 2019 @Davidak79 No tak když už to nakousneš čoveče tak to napiš co se stalo? Citovat
Vena garážmistr Odesláno 28. září 2019 Odesláno 28. září 2019 Tak dneska jsem měl v plánu že budu dělat venku ale přes noc pršelo a dopoledne se to honilo a sem tam přeháňka tak jsem se zavřel do gumárny a tvořil jsem v gumárně. Včera mi z Lidl shopu dorazily další dva kousky do dílny do té mojí baterkové smečky přímočarka a utahovačka na kola. Tak jsem dneska vyrobil poličku na skladování a poličku na nabíječku abych to nemusel pokaždý hledat. Pak jsem provizorně přimontoval druhé světlo na strop v gumárně. No taková jakože zlehka práce aby se člověk při sobotě neunavil. Citovat
Davidak79 Odesláno 28. září 2019 Odesláno 28. září 2019 před 12 minutami, StibTo napsal: @Davidak79 No tak když už to nakousneš čoveče tak to napiš co se stalo? musel jsem otevřít rodinný hrob a připravit ho na pondělní uložení urny s mamkou která zemřela 13.9 Citovat
radim.1008 Odesláno 28. září 2019 Odesláno 28. září 2019 Upřímnou soustrast Davidak79 ohodnotil 1 Citovat
Guest StibTo Odesláno 28. září 2019 Odesláno 28. září 2019 A sakra Upřímnou soustrast, chlape! Citovat
Charlie 1 Odesláno 28. září 2019 Odesláno 28. září 2019 Taky upřímnou soustrast,my dnes vytáhli naposledy naše moto před zimou a holka se dnes naučila jezdit na parizku...sice zatím jen na 1 ,ale paráda,na jaře naučíme řazení a bude moc u babička na vsi jezdit RichVa, radim.1008, Péťa a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Milan+ Odesláno 29. září 2019 Odesláno 29. září 2019 před 17 hodinami, StibTo napsal: Dnes zazimovani nadzemniho bazénu, sklepani a sběr ořechů, vyluxovani Citroëna... To necháš ten trubkáč přes zimu venku? Bych se docela bál. I když už jsem to párkrát zahlédl, nevím, jaké s tím jsou zkušenosti. Citovat
Lihous Odesláno 29. září 2019 Odesláno 29. září 2019 Co budu delat .... Odpocivat ikdyz to nebude taky az tak pravda neb chci letos dostrihnout casosber Velichovky. Odpoledne urcite zahalet nebudu .... A pravdu maji Lazni v cesku stovky ale jen jedny Velichovky anebo tak nejak Citovat
brixtr Odesláno 29. září 2019 Odesláno 29. září 2019 Dneska vyměněny lanovody na sedanu a ještě jsem stihl na pouť do Boleslavy tohle jsem si fakt musel vyfotit Citovat
Guest StibTo Odesláno 29. září 2019 Odesláno 29. září 2019 před 4 hodinami, Milan+ napsal: To necháš ten trubkáč přes zimu venku? Bych se docela bál. I když už jsem to párkrát zahlédl, nevím, jaké s tím jsou zkušenosti. Jo jo. Zjistili jsme si k tomu něco a letos to po 2 rozkládacích sezónách necháme venku. Ruku na srdce - ty zimy stojí poslední dobou stejně za prd. Odcerpali jsme asi půlku vody, nalili zazimovac s chlor šok a prikryli plachtou. Citovat
Pe.Tr Odesláno 29. září 2019 Odesláno 29. září 2019 @StibTo pro jistotu tam hod dve velke pet flasky do pulky naplnene fridexem Citovat
Péťa Odesláno 29. září 2019 Odesláno 29. září 2019 (upraveno) Já ty flašky plním jen vodou, i když zmrzne, má se kam rozpínat. V nejhorším praskne, ale to se nic neděje. Také jsem dnes zazimoval: https://photos.app.goo.gl/kvuf3V9nSgedWb6r8 Upraveno 29. září 2019 uživatelem Péťa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.