Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

1569524711718..thumb.jpg.68c76e1d63c6c22aa8e6802c36d63819.jpg

Před hodinou, Vena garážmistr napsal:

Dnes byl tak trochu odpočinkoví den. Potřeboval jsem něco odvézt ke Standovy na Vysočinu a něco si z tama stáhnout domů. Takže jsem spojil příjemné s užitečným a vyvezl jsem máti na výlet a u Standy jsme se šli podívat do lesa za dvě hodinky jsme měli každý plný košík hub. Doma to naši očistili a máti zvážila takže to vyšlo na zhruba šest kg očištěných hub. 

To jsem se švagrem nasbíral v lese u dědy za cca 40 minut a druhý den se šlo nanovo, to mě bavilo i houby sbírat. Jináč dnes se položila fólie na spodní terasu. Teď ještě schody a zábradlí předělat. 

Odesláno (upraveno)

Milane já jsem do toho lesa šel s tím že když něco najdu tak dobře když ne tak se nic neděje chtěl jsem na chvilku vypřáhnout z kolotoče a tak nějak máti pořád jakože všude že rostou tak že by chtěla na houby no s naším tatíkem je to těžký on díky těm operovaným kyčlím nevydrží chodit dlouho po rovném a tvrdém terénu natož po lese takže jsem to udělal takhle. Máti je spokojená že byla na houbách a taky že na chvilku vypadla z baráku i jinam než na nákup nebo doktorovy no a bonus je že i ty houby jsme nějaký našli.  A další věc je že tady u nás jít do lesa je dost podobné jako jít někam na náměstí po pěšinách se prohání na kolech haranti tam vřískají protože Pražácí se v lese neumějí chovat. Tam jsme byli jen kousek za vsí jestli čtvrthodinky od  posledního baráku a nepotkali jsme tam živáčka.

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
Odesláno

Dnes zazimovani nadzemniho bazénu, sklepani a sběr ořechů, vyluxovani Citroëna... 

Odesláno

Jsem mrtvej. To vse stahat z lesa, narezat na kousky, ktere unesu a trada na vozejk..... A na chalupu. 

IMG_20190928_175200.jpg

Odesláno

Dnes jsme byli s kolegy a kolegyněmi z práce zkontrolovat našeho kolegu, zda opravdu řekne ano  --- a řekl 🙂 

A také jsme si všimli, že nasadili "značky na přání" 🙂 :potlesk

IMG_20190928_122450.thumb.jpg.c5380d87fd4bc05f2e67076ed9ad3dcc.jpg

IMG_20190928_122422.thumb.jpg.16a718a397e7a3549004fb6d9e403e4f.jpg

Odesláno

Tak dneska jsem měl v plánu že budu dělat venku ale přes noc pršelo a dopoledne se to honilo a sem tam přeháňka tak jsem se zavřel do gumárny a tvořil jsem v gumárně. Včera mi z Lidl shopu dorazily další dva kousky do dílny do té mojí baterkové smečky přímočarka a utahovačka na kola. Tak jsem dneska vyrobil poličku na skladování a poličku na nabíječku abych to nemusel pokaždý hledat. Pak jsem provizorně přimontoval druhé světlo na strop v gumárně. No taková jakože zlehka práce aby se člověk při sobotě neunavil.

Odesláno
před 12 minutami, StibTo napsal:

@Davidak79   No tak když už to nakousneš čoveče tak to napiš co se stalo?

musel jsem otevřít rodinný hrob a připravit ho na pondělní uložení urny s mamkou která zemřela 13.9 :(

Odesláno
před 17 hodinami, StibTo napsal:

Dnes zazimovani nadzemniho bazénu, sklepani a sběr ořechů, vyluxovani Citroëna... 

To necháš ten trubkáč přes zimu venku? Bych se docela bál. I když už jsem to párkrát zahlédl, nevím, jaké s tím jsou zkušenosti. 

Odesláno

Co budu delat ....

Odpocivat :)  ikdyz to nebude taky az tak pravda neb chci letos dostrihnout casosber Velichovky.
Odpoledne urcite zahalet nebudu ....

A pravdu maji Lazni v cesku stovky ale jen jedny Velichovky anebo tak nejak :D:papa

Odesláno
před 4 hodinami, Milan+ napsal:

To necháš ten trubkáč přes zimu venku? Bych se docela bál. I když už jsem to párkrát zahlédl, nevím, jaké s tím jsou zkušenosti. 

Jo jo. Zjistili jsme si k tomu něco a letos to po 2 rozkládacích sezónách necháme venku. Ruku na srdce - ty zimy stojí poslední dobou stejně za prd. Odcerpali jsme asi půlku vody, nalili zazimovac s chlor šok a prikryli plachtou. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...