Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To vysvětluješ na těch troskách co jsi tu předváděl, že doma servisujes? Ale no tak. To nemá šéf pojištěné? U nás se u sluzebaka neřeší nic, jen kloudně sepsat. 

Odesláno

mit takove debila sefa jako ja tak s tim autem ani nevyjedes
ne resi se proste de se to skrablo co se skrablo atd
a vrazdy - no mam tranzita 2007 toho uz doma neopravuju sice to je starsi kousek ale kupodivu celkem spolehlivej - obcas nejaka drobnost ale nez s tim otravovat mechanika ktery nema vecne cast udelam si to sam

Odesláno (upraveno)

ke služebáku se chovám jako by bylo moje , i když není v mých silách to udržet čisté stejně se o to snažím , vozím tam dalších 5 chlapů v monterkách .

508 myju každý víkend , pokud mrzne musím to oželet a  je to v podstatě zbytečný každý den jezdí Prahu  :( ale i na tak jeden dva dny mám z čistého auta radost :D

Upraveno uživatelem Davidak79
Odesláno
před 8 hodinami, jarokare napsal:

Jj , mě se líbí , jak máš pěkně vykroužený díry pro zásuvky , to se dneska moc nevidí , kolikrát to musím po těch "obkladačích" půl hodiny štelovat , než ten rámeček tu díru překryje , tohle se musí dělat super :super

Děkujki. A přitom jsem to dal ručně vykružovákem na řezačce. Jde to kupodivu dobře, jako když na ručním mlýnku meleš kafe 🙂 . Být profík, tak si pořídím diamantový vykružovák.  Flexa už byla, vzhledem k stavu bytu, zakázána. Tou mi to udělal profi obkladač v koupelně a jak říkáš trochu problém dát správně strojky.  Naštěstí stačilo správně vypodložit.

Ještě mne tam čeká o dalším víkendu vyspárovat a  zapojit elektriku.  

Odesláno

JJ Franto plné porozumění - mám to za sebou už 2x    :fnuk         Jednou po 14 a jednou po 15 letech. A navíc pokaždé rukou veterináře (pro nemoc) 

Odesláno

bylo mi 30 když jsem musel jet nechat uspat 9letého dobrmana , myslel jsem si že to dám jako chlap a přitom se mi koulely slzy poctváři jak děcku :( když jsem doma na zahradě kopal jámu vzteky jsem odhodil krumpáč a ten se vrátil a rozsekl mi spodní ret. Pak jsem po ženskech hodil obojek a řekl jsem že si to přiště absolvují sami. Taky to tak bylo , loni nechaly uspat 8letého beagla , já pouze vykopal jámu.

Odesláno

JJ taky to mame za sebou ..... smutne ale je to proste tak.
Jeden odejde druhy prijde - proste zivot na tvrdo bez nejake paradicky.
Hloupe napsano ale je to tvrda realita!!

Odesláno

Taky to mám za sebou. Třikrát ... a dost. Dál už ne. Ostatně za 15 let mi bude skoro 70 a to už budu sám starej pes = dost starostí sám se sebou.

Odesláno

JJ nás tohle potkalo na jaře. Tatík se také zařekl že to byl poslední pes kterej tady byl. Já pamatuju tři " bouďáky " který tady v baráku byli všem jsem " díru " kopal sám protože nikdo jinej toho nebyl schopnej. Já bych si psisko pořídil ale mám velký problém na psisko který bych si chtěl pořídit je potřeba mít spoustu času aby to nebyl úplnej debil ten pes takže tvrdím že si hafana pořídím do důchodu to že bych na to mohl mít dost času.

Jinak z té trochu veselejší hromádky, dneska jsme byli se starouškama na vánoční besídce ve školce u Pepína.

Odesláno

ja uz 2 pohrbival 😕
jeden lednivy druhej stari

ted mam doma 3 velke - doufam ze vydrzej jeste nejaky cas - kdyz sem dnes videl toho stareho ovcaka jak tahal zadni nohy mam obavu jak dopadnou ti nasi hafani
ale zase si rikam ze stryc mel ovcaka 18 - 20 let hluchej slepej - zemrel pod traktorem (zaparkovanym - prirozenou smrti)

Odesláno

Konecne jsem se dostal na zahrade k nadrzi kterou jsem musel nejak vypustit - a konecne si poridime novou hadici tato "provizorni ze trech kousku" slouzila neuveritelnych 12roku.

201220184034[1].jpg

Odesláno
před 16 hodinami, ozzy56 napsal:

dnes jsem zaparkoval pod obchoďákem a pak zaboha nemohl najít místo, kde jsem auto nechal :mrk

Copak obchoďák , tam je to pochopitelné.    Ale to si takhle ráno opustím dům , stojím na chodníku čučím doleva ... čučím doprava ...   a nic.  :myslim     Tak stojím a vzpomínám :(   No a protože u nás před domem večer, když jezdím domů, není nikdy místo , tak pokaždé stojím někde jinde. No tak stojím a vzpomínám odkud / z jakého směru jsem večer přišel domů :mad:  No a někdy to nenaskočí a tak to tipnu a vyrazím jedním směrem. No konec konců na výběr mám 3 ulice a 500 nachozených metrů ještě nikoho nezabilo :D

Odesláno

A to ti ani nevynadaly že jsi jelito, kopyto a slonbidlo co nečumí kam šlape?:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...