Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 41 minutami, Vena garážmistr napsal:

Ve středu jsem vstal ve 2,30 na ranní ve 14 jsem se z ranní vrátil a ve 22,50 jsem jel na " služebák" ( rozvoz a svoz kolegů z a do práce) a vrátil jsem se asi v 10,00. Pak jsem byl s máti na nákupu pak oběd a po obědě jsme s tatíkem byli pomoct sousedovy usadit sloupek na plot. A spát půjdu tak kolem 19.00 protože zítra mám nástup už ve 3,45.

bych se z toho pos.al mit takhle smeny, silenost... :(

Odesláno

No takovéhle chuťovky bývali vzácné a většinou kdo si to vzal tak se mu denní výpravčí nějakým způsobem revanšoval. Bohužel denní výpravčí odešel do důchodu a jeho nástupcem se stal jak to zpívá Jarek Nohavica " mladý a dravý " který svoji funkci žere. Ono úplně špatně to nedělá ale nemá tu životní zkušenost starého barda a jak já říkám on přemýšlí jen o tom dni na který staví služby maximálně o jeden den dopředu. A tím si dělá mezi šoférstvem dost zlé krve. On zkrátka postaví s vypětím všech sil středu a čtvrtek a pátek řeší až další den jenže mu třeba chybí lidi a on začne telefonovat a každej ho pošle k šípku protože minule sem Ti vzal z volna dvě šichty za měsíc a na pásce sem nic nepoznal. A když už neví komu zavolat tak prostě losne někoho kdo má zálohu a tomu narve takovýhle hnus.  Takže dnes už se z takových směn stává vcelku rutinní záležitost. Vypadá to hrozivějc než to ve skutečnosti je. Akorát že si tím člověk zbourá ten zaběhlý rytmus. Ono toho ježdění nebylo tolik jestli jsem najezdil od těch 23 do 9 hodin 100 km tak je to moc ale poslední půlkolo se tam dělá školní spoj z Hostavic na Hloubětínskou a to je teprve záživná dvacetiminutovka s vozem přeplněným harantama.

Odesláno
před 20 hodinami, Havlicek.Lukas napsal:

o pulnoci budicek - manzelka zacala mit porodni bolesti
ve 3 rano se to narodilo - 3-ti holka zase

Gratulace veliká 

Odesláno
před 1 hodinou, Vena garážmistr napsal:

Ve středu jsem vstal ve 2,30 na ranní ve 14 jsem se z ranní vrátil a ve 22,50 jsem jel na " služebák" ( rozvoz a svoz kolegů z a do práce) a vrátil jsem se asi v 10,00. Pak jsem byl s máti na nákupu pak oběd a po obědě jsme s tatíkem byli pomoct sousedovy usadit sloupek na plot. A spát půjdu tak kolem 19.00 protože zítra mám nástup už ve 3,45.

Klobouk dolů, já se nevyspat, tak v práci nejsem k použití.

Odesláno
před 48 minutami, Vena garážmistr napsal:

No takovéhle chuťovky bývali vzácné a většinou kdo si to vzal tak se mu denní výpravčí nějakým způsobem revanšoval. Bohužel denní výpravčí odešel do důchodu a jeho nástupcem se stal jak to zpívá Jarek Nohavica " mladý a dravý " který svoji funkci žere. Ono úplně špatně to nedělá ale nemá tu životní zkušenost starého barda a jak já říkám on přemýšlí jen o tom dni na který staví služby maximálně o jeden den dopředu. A tím si dělá mezi šoférstvem dost zlé krve. On zkrátka postaví s vypětím všech sil středu a čtvrtek a pátek řeší až další den jenže mu třeba chybí lidi a on začne telefonovat a každej ho pošle k šípku protože minule sem Ti vzal z volna dvě šichty za měsíc a na pásce sem nic nepoznal. A když už neví komu zavolat tak prostě losne někoho kdo má zálohu a tomu narve takovýhle hnus.  Takže dnes už se z takových směn stává vcelku rutinní záležitost. Vypadá to hrozivějc než to ve skutečnosti je. Akorát že si tím člověk zbourá ten zaběhlý rytmus. Ono toho ježdění nebylo tolik jestli jsem najezdil od těch 23 do 9 hodin 100 km tak je to moc ale poslední půlkolo se tam dělá školní spoj z Hostavic na Hloubětínskou a to je teprve záživná dvacetiminutovka s vozem přeplněným harantama.

vim o cem mluvis, planuju praci pro revizaky, a musim myslet dost dopredu a hlavne po cele CR, takze pokud dela na den dopredu tak to je slusnej strelec :D

Odesláno

A pro kolik revizáků plánuješ práci ? Tenhle plánuje pro cca 500 lidí. Jako osobně bych tuhle práci nevzal ani za zlatý prase protože z vrchu na něj tlačí aby se vypravilo i když lidi nejsou na druhý straně mu mi moc nepomáháme když nechceme chodit z volna tak jak on potřebuje takže jako je to hodně stresová záležitost. Ale když se myslí v širších mantinelech tak se to dá zvládat jen musí najít tu tenkou hranici kdy si většina lidí myslí že to s tou prací je v pohodě že mají dost volna atd. Ale v okamžiku kdy tuhle hranici přešlápne tak se na něj každej vybodne. Jeho předchůdce Milan to zvládal přes 8 roků zkraje ( 2-3 měsíce) než se zaběhnul tak se mu občas taky něco povedlo ale jinak to víceméně šlapalo setrvačností samo tak jak si to nastavil.  A kdysi  dávno tam byl výpravčí já ho znám jen z vyprávění a to bylo v dobách kdy počítač bylo sprosté slovo a ten měl v hlavě služby na 10 dnů dopředu a když prej za nim člověk přišel a řekl mu hele Jindro příští měsíc 26-28 potřebuju dovču a pak by se ještě hodil nějaký den volna ale už nemám nárok tak mu řekl jen vyřízeno. A bylo to vyřízené.

Odesláno
Před hodinou, Zodiak napsal:

Klobouk dolů, já se nevyspat, tak v práci nejsem k použití.

No na rovinu taky to není žádná sláva, nevyspání dokážeš překonat a dokud se hýbeš funguješ tak se to dá udržet dlouho ale jak si sedneš a přestaneš myslet na to co děláš je konec. Přeci jen už jsem z vypadnul z podobného divočení. A pravda bývávalo to před téměř 50 kily a víc jak 15 lety takže dnes už jsou ty přestupky snad promlčené. Ale když jsem jezdil na Penny Marketu s návěsem tak tam jsem jezdil tak že jsem vstával ve 2 do práce okolo 3,30 jsem měl naládováno a ve 3,45 jsem nejdýl musel vypadnout z DéCéčka na prodejně jsem musel být mezi 6,30 -  6,50  a okolo poledne jsem byl zpět na DC a když jsem řekl hele dej mi něco krátkýho tak jsem dostal na vybranou krátkej Varnsdorf nebo krátkej Rumburk a to jsem měl kolem 13,30 naládované a zpátky na DC jsem byl okolo 21 než jsem obstaral auto tak bylo před 22 a já šel domů a takhle 5 dní v týdnu + sobota krátká od 4 do 10  a neděle volná a od pondělka znova většinou 8-10 týdnů v kuse pak byli dva tři týdny volnější s celýma víkendama a pak znova do zápřahu. Vydržel jsem tam přes dva roky a když jsem odevzdával tahač který jsem dostal nový ( 100 km) tak měl přes 400 tis km podotýkám jen po ČR.

Odesláno

Co ten, co tam jel včera s tím Focusem a nevšiml si houkající sanitky? Teda jednu pustil a druhou už sestřelil. V období střídání směn je pomalu životu nebezpečno a lepší počkat, až "roboti" přejedou.

Odesláno

Bohuzel vetsina PL spz a prvni strelci jsou skutecne vypatlani - druha a treti vlna je OK
No jeden z robotu jsem i ja :potlesk ale snazim se jezdit drive abych se teto vlne vyhnul ....  nekdy to proste nedopadne.

Odesláno

Věřím, že nejsou všichni stejný. Ale vždy tě upoutá ten, co jede jak hovado. S PL spz mám taky svý zkušenosti. V období jaro-podzim i s kamiony, které si zkracují cestu a jezdí nám okolo baráku.

Odesláno (upraveno)
před 19 hodinami, Vena garážmistr napsal:

A pro kolik revizáků plánuješ práci ? Tenhle plánuje pro cca 500 lidí. Jako osobně bych tuhle práci nevzal ani za zlatý prase protože z vrchu na něj tlačí aby se vypravilo i když lidi nejsou na druhý straně mu mi moc nepomáháme když nechceme chodit z volna tak jak on potřebuje takže jako je to hodně stresová záležitost. Ale když se myslí v širších mantinelech tak se to dá zvládat jen musí najít tu tenkou hranici kdy si většina lidí myslí že to s tou prací je v pohodě že mají dost volna atd. Ale v okamžiku kdy tuhle hranici přešlápne tak se na něj každej vybodne. Jeho předchůdce Milan to zvládal přes 8 roků zkraje ( 2-3 měsíce) než se zaběhnul tak se mu občas taky něco povedlo ale jinak to víceméně šlapalo setrvačností samo tak jak si to nastavil.  A kdysi  dávno tam byl výpravčí já ho znám jen z vyprávění a to bylo v dobách kdy počítač bylo sprosté slovo a ten měl v hlavě služby na 10 dnů dopředu a když prej za nim člověk přišel a řekl mu hele Jindro příští měsíc 26-28 potřebuju dovču a pak by se ještě hodil nějaký den volna ale už nemám nárok tak mu řekl jen vyřízeno. A bylo to vyřízené.

pro 150 lidi jsem drive planoval, ale mel jsem na to tak 3 dny v mesici, takze to nebylo zrovna moc. Ted planuju cca 25, ale zase mam mraky revizi mesicne, treba kolem 300 mist:D

coz se tomu samozrejme neda rovnat, ale taky na to nemam celej mesic a nezivi me jen to :D

Upraveno uživatelem Scratch

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...