BubakGS Odesláno 29. duben Odesláno 29. duben ...podepsal jsem novou karu, poslal zalohu, za cca 2 mesice budu vlastnit takovyhle Land Rover pro chude - akorat s cernou strechou..... ....dneska jsem s tim jezdil .... je to hodne zajimava zalezitost.... v EV rezimu to funguje az prekvapive casto a dlouho, na to ze ma baterka necelou 1 kWh - chlubí se, že ve meste to 60% casu pouziva EV mod ... VojtouNerCZ, Pepito, Pe.Tr a 1 další ohodnotil 4 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 29. duben Odesláno 29. duben (upraveno) 8GB je už takový minimum. Mám S24+ od doby, co vyšel a nestěžuji si. Osobně bych přidal 2k, s cashback jde koupit klasická S25 256gb oželel bych displej 6.7 vs 6.2. 128gb je za 15, ale to je za mě málo. Upraveno 29. duben uživatelem VojtouNerCZ BubakGS ohodnotil 1 Citovat
oddie Odesláno 29. duben Odesláno 29. duben S24+ mi vyhovuje velmi, ale od cesty mi ji bohužel nenechají. Teď jsem k tomu vedle pro porovnání zkoušel dávat starou S7 Edge, ta měla 5,5, a to už bych asi nezkous. Těch 6,2 nevím... Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 29. duben Odesláno 29. duben Dovezl jsem si mazlika. BubakGS a Charlie 607 ohodnotil 2 Citovat
oddie Odesláno 29. duben Odesláno 29. duben Hádejte, na co první se zeptaly děti, když jsem řekl, že jsem dal v práci výpověď? "A kolik budem mít v tarifu dat, když už nebude firemní?" Jinak firma bude místo mě shánět DVA lidi (ne že bych to nečekal). Plus je bude zaučovat možná i pár let, bezva kšeft, fakt. Péťa, Veverka, BubakGS a 2 další ohodnotil 5 Citovat
BubakGS Odesláno 29. duben Odesláno 29. duben @oddie ...protinabidka nebo tak neco neprobehlo? To si teda vydelali... Citovat
oddie Odesláno 29. duben Odesláno 29. duben Jasně že neproběhlo. Uražená ješitnost je víc než firemní peníze, manyžeři to ze své kapsy neplatí. Kdyby jo, to by byl sakra jinej tanec. Péťa a zbynek..s ohodnotil 2 Citovat
Milan+ Odesláno 30. duben Odesláno 30. duben V 29. 4. 2026 at 9:47, Roman Bazi napsal: @Milan+ jak se to mohlo stát? Přeji brzké zahojení. Byl jsem na áčko štafle, trošku tůje kopla pilu. Byl to mžik. A co stromů se s dědou v lese nadělalo. A bez problémů. ozzy56 a Pepito ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 30. duben Odesláno 30. duben právě z toho kopnutí mám vítr , proto ji držím pevně jak cigán železo , ale hezky kopnout umí všecko co rotuje, taková rozbruska je taky sfiňa a taky přiznám, že jak jdou roky tak je čověk větší kopyto Milan+, Pepito, toru a 3 další ohodnotil 6 Citovat
oddie Odesláno 30. duben Odesláno 30. duben Motorovou pilu nemusím, ale taky s ni mám už nějaké šílenosti, napr. kácení stromu odshora BubakGS, Milan+ a Pepito ohodnotil 3 Citovat
Milan+ Odesláno 30. duben Odesláno 30. duben Člověk musi mít před timto cokoliv se točí respekt, jak není to je začátek průšvihu. ozzy56 a dýzl ohodnotil 2 Citovat
sitler Odesláno 30. duben Odesláno 30. duben na tohle jsou skvely protiporezovy rukavice... kdyz uz delam s pilou, taham je vzdycky. Jednak me odhazovane vetve apod nepichaj do rukou, druhak to chrani, a pomerne dost dobre. Milan+ ohodnotil 1 Citovat
oddie Odesláno 30. duben Odesláno 30. duben Ne, je to na lanech. Nejsem šílenec. Ono stačilo už to, že jsem neměl parťáka a pilu startoval na stromě - jak říká kamarád, pravidlo dlouhověkých arboristů zní "pila se na stromě nestartuje". BubakGS a Pepito ohodnotil 2 Citovat
BubakGS Odesláno 30. duben Odesláno 30. duben (upraveno) ,,,tvl.. si člověk včera objedná auto s LPG a dneska tohle (ano jde o CNG a ne LPG, ale i tak): https://www.novinky.cz/clanek/krimi-v-centru-ostravy-vybuchl-pri-tankovani-automobil-na-plyn-40576081#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=di4vCQpwvfP-202604301118&dop_id=40576081&source=hp&seq_no=5&utm_campaign=abtest310_treti_wallpaper_varA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz ..borcovi to evidentně slušně štěklo... ...auto úplně na sr.ač.ku... Upraveno 30. duben uživatelem BubakGS Citovat
Milan+ Odesláno 30. duben Odesláno 30. duben Pravá ruka zdravá, tak koukám co další práce Pepito, Veverka, Péťa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
ozzy56 Odesláno 30. duben Odesláno 30. duben před 4 hodinami, davidse napsal: Mytí a voskování svojí 308 nic nevidím, ani moje nové brýle nepomáhají Milan+ a Pepito ohodnotil 2 Citovat
davidse Odesláno 30. duben Odesláno 30. duben není co fotit myju auto 4x ročně a 2x ho voskuji Citovat
Hafity Odesláno 30. duben Odesláno 30. duben před 6 hodinami, Milan+ napsal: Člověk musi mít před timto cokoliv se točí respekt, jak není to je začátek průšvihu. Jo jo, napřed si to tady člověk přečte, co se všechno může stát a potom udělá pár kravin po sobě jdoucích.... Naštěstí to dnes skončilo leknutím.... Ani do textilu jsem si nestříknul.... BubakGS ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.