Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

...podepsal jsem novou karu, poslal zalohu, za cca 2 mesice budu vlastnit takovyhle  Land Rover pro chude - akorat s cernou strechou.....  ....dneska jsem s tim jezdil ....  je to hodne zajimava zalezitost....  v EV rezimu to funguje az prekvapive casto a dlouho, na to ze ma baterka necelou 1 kWh - chlubí se, že ve meste to 60% casu pouziva EV mod ... 

image.png.27d49484ff49c11808e1cfb70299b890.png

Odesláno (upraveno)

8GB je už takový minimum. Mám S24+ od doby, co vyšel a nestěžuji si. Osobně bych přidal 2k, s cashback jde koupit klasická S25 256gb  oželel bych displej 6.7 vs 6.2. 128gb je za 15, ale to je za mě málo. 

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno

S24+ mi vyhovuje velmi, ale od cesty mi ji bohužel nenechají. Teď jsem k tomu vedle pro porovnání zkoušel dávat starou S7 Edge, ta měla 5,5, a to už bych asi nezkous. Těch 6,2 nevím...

Odesláno

Hádejte, na co první se zeptaly děti, když jsem řekl,  že jsem dal v práci výpověď?

"A kolik budem mít v tarifu dat, když už nebude firemní?" 🤣

Jinak firma bude místo mě shánět DVA lidi (ne že bych to nečekal). Plus je bude zaučovat možná i pár let, bezva kšeft, fakt. 

Odesláno
V 29. 4. 2026 at 9:47, Roman Bazi napsal:

@Milan+ jak se to mohlo stát?

Přeji brzké zahojení.

Byl jsem na áčko štafle, trošku tůje kopla pilu. Byl to mžik. A co stromů se s dědou v lese nadělalo. A bez problémů. 

Odesláno

na tohle jsou skvely protiporezovy rukavice... kdyz uz delam s pilou, taham je vzdycky. Jednak me odhazovane vetve apod nepichaj do rukou, druhak to chrani, a pomerne dost dobre.

Odesláno

Ne, je to na lanech. Nejsem šílenec. Ono stačilo už to, že jsem neměl parťáka a pilu startoval na stromě - jak říká kamarád, pravidlo dlouhověkých arboristů zní "pila se na stromě nestartuje".

Odesláno (upraveno)

,,,tvl.. si člověk včera objedná auto s LPG a dneska tohle (ano jde o CNG a ne LPG, ale i tak):

https://www.novinky.cz/clanek/krimi-v-centru-ostravy-vybuchl-pri-tankovani-automobil-na-plyn-40576081#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=di4vCQpwvfP-202604301118&dop_id=40576081&source=hp&seq_no=5&utm_campaign=abtest310_treti_wallpaper_varA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

image.png.fe3d6cc4602270764f113a79dce9c0c0.png

..borcovi to evidentně slušně štěklo...  ...auto úplně na sr.ač.ku...  🤪

Upraveno uživatelem BubakGS
Odesláno
před 6 hodinami, Milan+ napsal:

Člověk musi mít před timto cokoliv se točí respekt, jak není to je začátek průšvihu. 

Jo jo, napřed si to tady člověk přečte, co se všechno může stát a potom udělá pár kravin po sobě jdoucích.... :mad:  Naštěstí to dnes skončilo leknutím....  :roker Ani do textilu jsem si nestříknul....  :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...