Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

@sitler to platí pouze v případě, že tě daná činnost nějak naplňuje, že ses v ní našel. Pokud je to spíš z nouze ctnost, tak to do hlavy neleze. Ano, dá se na to říct, ať jde jinam. Jenže u nás ta věková diskriminace je opravdu velká. Ostatně i mně řada lidí řekla, že jsem blázen (a mají pravdu).

Odesláno

@oddie nejaky skill chytis, ikdyz te to nenaplnuje. Je to jen o tom to chtit umet. Jako ze nekomu nevyhovuje Home office, to se muze stat a dost bezne se deje - HO rezim fakt neni pro kazdyho. S tim se neco dela blbe, pokud fakt nejde jezdit do kanclu (tady mame u nas treba vyhodu, protoze pokud clovek neni uplne levej, tak si rezim voli sam. Pokud je levej nebo se zaucuje, je v kanclu dokud se nerekne jinak). Virtualni skoleni jsou dnes naprosto bezny, jinak to moc uz nebude. Ze se vse dela pres programy/aplikace - je nejakej firemni standard. A imho - zkusenejsich kolegu je vhodne se ptat. Ale dobre ptat. Ne "ja nevim co s tim", ale "muzes prosit poradit, myslim, ze to ma byt tak a tak, protoze xy, ale chci si overit ... " . A predtim samo zjistit, jestli odpovedn eni nekde ve FAQ, KnowledgeBase, postupech... uz sepsana. 

Jiank vekova diskriminace - opet, je to o tom, co clovek umi. Pokud ma co nabidnout, misto sezene. Pokud jsou ale stejne skilly jako o 20 let mladsi, ktery ma vetsi potencial rychlejsiho uceni apod, je to extremne tezky. 

Odesláno

Tak na 807 jsem si řikal, že prdí vejfuk a ono jak byly prasklý obě pružiny, tak jak to lehlo na zem tak byl utrženej držák hned nazačátku u vlnovce a praskly i dva šrouby v přírubě FAPu. Tak musím odřezat a vyměnit všechny šrouby na fapu a přivařit zpátky držák u vlnovce. snad ten vlnovec bude ok.

20260427_203713.jpg

Odesláno

@oddie Héle to mi přivezl kámoše na odtahovce, že to veze na ekolikvidaci, že tam praskly vepředu péra, tak to chtěj zlikvidovat. a já řikal, že takový moderní pekáče nechci, ale tak zase kvůli takový blbosti je škoda likvidovat auto no :D tak jsem koupil dvě pružiny, horní uložení a tyčky stabilizátoru a za 2 hodinky opraveno obě strany.

Jako jezdí to hezky, je to 2.0HDi 100KW RHR. nějaký mouchy to má, ale nevím jestli potřebu mít o další francouzkou starost víc :D navíc takovou moderní :D 

Motorově to jede, řadí, brzdí.... nikde to netluče, jsou tam zhnilý zvedací body za prahama a začínaj hnít prahy... chybí tam rádio, a nefunguje tam displej co je mezi budíkama. (ten ale asi je zapojen přes rádio?)

20260423_144016.thumb.jpg.6b8a487764c60692a3eb6a041fef5995.jpg

Odesláno

Patt - kdybys to třeba kvůli tý korozi měl potřebu vrakovat, tak juniorovi by se oddílovou 807 nějaký věci hodily (třeba posun levých dveří a určitě by se toho našlo i víc)

Odesláno

@Medvěd Tak koroze neni problém, vyvařit nový zvedací body je za chcilku hotový a prahy ještě chvíli vydrží.  

Spíš to chvíli pojezdím, udělám néjykou zakladní údržbu, oleje filtry atd a pak to pošlu dál, kdo to užije víc. Já zas tolik aut nepotřebuju 😂 

@oddie joo no, je to tak, ale já se bránil, ale kámoš mi to tu i tak složil na zem, ze si to dam dohromady 😂

Odesláno

jo to radio je jednotka telematiky - display bez ni nepojede 
ted tady jesna dotycna v Koline prodava C8 stribrnou 7 mistnou za dekuji :D jken prej ma korozi prahu 
jako sem bych do toho ale nejak mi chyby to dekuji :D 

Odesláno

@Havlicek.Lukas vidíš, já ani to děkuju neřekl, já jsem mu řekl, že mě štve :D Jinak to rádio, lze tam dát z jiný 807 bez nějakého spárování s jendotkou, nebo se s tim musí dělat zas nějaký čachry? :D 

Odesláno

Starej VAN mám určitě, zbylo to tehdy z 2003, i s měničem, akorát mi to překáží :) Ale RD4 jsem asi taky vyndal, když lehla 2008 RHR, akorát nevím, jestli už si to někdo neodnesl.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...