sitler Odesláno 27. duben Odesláno 27. duben @Medvěd erudice se da ziskat. Clovek se uci cely zivot. A 1,5 roku uz je docela dost dlouha doba na to chytit nejaky skill Citovat
oddie Odesláno 27. duben Odesláno 27. duben @sitler to platí pouze v případě, že tě daná činnost nějak naplňuje, že ses v ní našel. Pokud je to spíš z nouze ctnost, tak to do hlavy neleze. Ano, dá se na to říct, ať jde jinam. Jenže u nás ta věková diskriminace je opravdu velká. Ostatně i mně řada lidí řekla, že jsem blázen (a mají pravdu). Medvěd, BubakGS, Péťa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
sitler Odesláno 27. duben Odesláno 27. duben @oddie nejaky skill chytis, ikdyz te to nenaplnuje. Je to jen o tom to chtit umet. Jako ze nekomu nevyhovuje Home office, to se muze stat a dost bezne se deje - HO rezim fakt neni pro kazdyho. S tim se neco dela blbe, pokud fakt nejde jezdit do kanclu (tady mame u nas treba vyhodu, protoze pokud clovek neni uplne levej, tak si rezim voli sam. Pokud je levej nebo se zaucuje, je v kanclu dokud se nerekne jinak). Virtualni skoleni jsou dnes naprosto bezny, jinak to moc uz nebude. Ze se vse dela pres programy/aplikace - je nejakej firemni standard. A imho - zkusenejsich kolegu je vhodne se ptat. Ale dobre ptat. Ne "ja nevim co s tim", ale "muzes prosit poradit, myslim, ze to ma byt tak a tak, protoze xy, ale chci si overit ... " . A predtim samo zjistit, jestli odpovedn eni nekde ve FAQ, KnowledgeBase, postupech... uz sepsana. Jiank vekova diskriminace - opet, je to o tom, co clovek umi. Pokud ma co nabidnout, misto sezene. Pokud jsou ale stejne skilly jako o 20 let mladsi, ktery ma vetsi potencial rychlejsiho uceni apod, je to extremne tezky. Citovat
oddie Odesláno 28. duben Odesláno 28. duben Musím teda říct, takhle po ránu, že je mi hrozně. Nějak to na mě dolehlo. Snad to brzy přejde... Určitě se to musí prostě odžít, ale tvl po 26 letech a tom, co jsem tam všechno vybudoval, to je horší než rozvod Péťa, BubakGS, Pepito a 3 další ohodnotil 6 Citovat
BubakGS Odesláno 28. duben Odesláno 28. duben @oddie ..no tvl to je.. moje nejdelsi angazma bylo 15 let v kuse ... vzpamatovaval jsem se vic jak pul roku.... oddie a Pepito ohodnotil 2 Citovat
patt Odesláno 28. duben Odesláno 28. duben Tak na 807 jsem si řikal, že prdí vejfuk a ono jak byly prasklý obě pružiny, tak jak to lehlo na zem tak byl utrženej držák hned nazačátku u vlnovce a praskly i dva šrouby v přírubě FAPu. Tak musím odřezat a vyměnit všechny šrouby na fapu a přivařit zpátky držák u vlnovce. snad ten vlnovec bude ok. Pepito a BubakGS ohodnotil 2 Citovat
patt Odesláno 28. duben Odesláno 28. duben @oddie Héle to mi přivezl kámoše na odtahovce, že to veze na ekolikvidaci, že tam praskly vepředu péra, tak to chtěj zlikvidovat. a já řikal, že takový moderní pekáče nechci, ale tak zase kvůli takový blbosti je škoda likvidovat auto no tak jsem koupil dvě pružiny, horní uložení a tyčky stabilizátoru a za 2 hodinky opraveno obě strany. Jako jezdí to hezky, je to 2.0HDi 100KW RHR. nějaký mouchy to má, ale nevím jestli potřebu mít o další francouzkou starost víc navíc takovou moderní Motorově to jede, řadí, brzdí.... nikde to netluče, jsou tam zhnilý zvedací body za prahama a začínaj hnít prahy... chybí tam rádio, a nefunguje tam displej co je mezi budíkama. (ten ale asi je zapojen přes rádio?) Medvěd a Pepito ohodnotil 2 Citovat
oddie Odesláno 28. duben Odesláno 28. duben No jo, nad 806 ohrne nos, že už je moc nová a s HDI tuplem, a pak najednou bác ho 807 s FAPem VojtouNerCZ, BubakGS a Medvěd ohodnotil 3 Citovat
Medvěd Odesláno 28. duben Odesláno 28. duben Patt - kdybys to třeba kvůli tý korozi měl potřebu vrakovat, tak juniorovi by se oddílovou 807 nějaký věci hodily (třeba posun levých dveří a určitě by se toho našlo i víc) Citovat
patt Odesláno 28. duben Odesláno 28. duben @Medvěd Tak koroze neni problém, vyvařit nový zvedací body je za chcilku hotový a prahy ještě chvíli vydrží. Spíš to chvíli pojezdím, udělám néjykou zakladní údržbu, oleje filtry atd a pak to pošlu dál, kdo to užije víc. Já zas tolik aut nepotřebuju @oddie joo no, je to tak, ale já se bránil, ale kámoš mi to tu i tak složil na zem, ze si to dam dohromady BubakGS a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 28. duben Odesláno 28. duben jo to radio je jednotka telematiky - display bez ni nepojede ted tady jesna dotycna v Koline prodava C8 stribrnou 7 mistnou za dekuji jken prej ma korozi prahu jako sem bych do toho ale nejak mi chyby to dekuji Citovat
patt Odesláno 28. duben Odesláno 28. duben @Havlicek.Lukas vidíš, já ani to děkuju neřekl, já jsem mu řekl, že mě štve Jinak to rádio, lze tam dát z jiný 807 bez nějakého spárování s jendotkou, nebo se s tim musí dělat zas nějaký čachry? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. duben Odesláno 28. duben Tam je radio RD4, musi se do něj přes diagnostiku zapsat VIN jinak pípá. Citovat
oddie Odesláno 28. duben Odesláno 28. duben Já ho možná dokonce mám, podívám se večer. Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 28. duben Odesláno 28. duben Jediné co, dodržet VAN a CAN. Van rd3, can rd4. Zelené budíky VAN, oranžové CAN. Citovat
oddie Odesláno 28. duben Odesláno 28. duben Starej VAN mám určitě, zbylo to tehdy z 2003, i s měničem, akorát mi to překáží Ale RD4 jsem asi taky vyndal, když lehla 2008 RHR, akorát nevím, jestli už si to někdo neodnesl. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 28. duben Odesláno 28. duben kluci trochu fabulujete ne ?? display mezi budikama je RT3 /RT4 ne ?? u RD3/RD4 je maly display pod budikem ne ?? @patt mas 2 budiky a cernou obrazovku ?? a u radicky multifunkcni joystik ? Citovat
oddie Odesláno 28. duben Odesláno 28. duben No jo, tak prostě z 2008 s velkým displejem mezi budíky. Večer se podívám a kdyžtak vyfotím, jestli ho najdu. Citovat
patt Odesláno 28. duben Odesláno 28. duben @Havlicek.Lukas ano, mám dva budíky a mezi nimy velký černý display a u řadičky joistick, podsvícení budíků je oranžové. Je to rok tuším 2008. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.