Péťa Odesláno 7. září 2025 Odesláno 7. září 2025 U nás není vidět. Martina chodí každých 10 minut ven Vedle v Červeném Kostelci prý nádherný. Pepito ohodnotil 1 Citovat
radim.1008 Odesláno 8. září 2025 Odesláno 8. září 2025 Vylezl nad les až po půl deváté, už nebyl sice celý v zatmění, ale vypadal pěkně. Fotka se mobilem nepodařila, ale viděli jsme. Pepito ohodnotil 1 Citovat
Hafity Odesláno 8. září 2025 Odesláno 8. září 2025 před 21 hodinami, Charlie 1 napsal: mam stabilku,štěrk 4-8 a dlažbu 6cm no problem Chodníky mam 4 cm a no problem…. Taky mám 6 pojízdnou a 4 pochůznou.... Stabilku nemám, neb jsem v době realizace na nic takového nenarazil.... Pro kufr byla jáma 40 cm.... Což jsem asi trochu předimenzoval.... První vrstva byla drcený beton + "rozkangovaný" beton původních pojízdných ploch + "ňáký velký černý šutry" + co se našlo vokolo baráku a na zahradě.... Potom 160kg reverzní vibrační deska.... Teda čuměl jsem, jak je to do sebe zakousnutý.... Potom přišla vrstva takovýho jakoby "zmršenýho" kačírku, co mají ve vsi.... Má větší podíl ostrého, takže jde vyžehlit.... Potom vyžehlená vrstva 4-8 a následně 0-4.... S tou poslední vrstvou se ale dělá špatně, pokud je vlhká.... Citovat
petrinza Odesláno 9. září 2025 Odesláno 9. září 2025 (upraveno) Dneska odpočíváme v Petře, zítra jdeme na prohlídku. Dnes jsme byli na hradě Kerak, je to zbytek velmi velikého křižáckého hradu s výhledem až na Mrtvé moře. Včera jsme byli ubytování v horách na konci civilizace, bez signálu a WiFi. Adel,majitel, byl družný a byli jsme tam jediní turisté. Turismus v Jordánsku skončil 7.10.2023. Přes tohle zapadlé údolí létaly rakety a drony na Izrael. Dron z Jemenu prý letěl jen chvilku před naším příjezdem. Ty hory kolem mají až 230 m.n.m., stoupá se od hladiny Mrtvého moře, -420 m. Mrtvému moři jsme dali ještě jednu šanci v biosférické rezervaci, voda byla nádherně průzračná a trochu chladnější, odhadem 35 st., a naučili jsme plavat stylem šlape vodu. Byl to mnohem hezčí zážitek, než o den dříve. Upraveno 9. září 2025 uživatelem petrinza Klemoň, Pepito, Péťa a 6 další ohodnotil 9 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 9. září 2025 Odesláno 9. září 2025 Dnes jsem rozebral pístnici, při pokusu o demontáž hlavy jsem zlomil 3 trháky a kašlu na to, lepší nic nedělat Milan+, Hafity a radim.1008 ohodnotil 3 Citovat
radim.1008 Odesláno 9. září 2025 Odesláno 9. září 2025 Původně jsem šel odpoledne posekat trávu a s tím posbírat listí pod stromy. Nakonec jsem pojezdil za dvě a čtvrt hodinky celou sekanou část zahrady. Milan+, Hafity, ozzy56 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
ozzy56 Odesláno 10. září 2025 Odesláno 10. září 2025 (upraveno) mám to stejně , jdu posekat terasu a zvrhne se to na celou plochu ale sekám rád.... Upraveno 10. září 2025 uživatelem ozzy56 Klemoň a radim.1008 ohodnotil 2 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 10. září 2025 Odesláno 10. září 2025 Jsem to krapet neodhadl Pepito a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 10. září 2025 Odesláno 10. září 2025 tvl., deset minut hledím o co de, něž sem si všim toho nákladu na střeše regius, Milan+, Klemoň a 2 další ohodnotil 5 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 10. září 2025 Odesláno 10. září 2025 Vidíš, ani četníci si toho nevšimli Péťa, Pepito a ozzy56 ohodnotil 3 Citovat
Pepito Odesláno 10. září 2025 Odesláno 10. září 2025 (upraveno) Cca před 14 dny jsem měl nehodu s dronem, kdy jsem trochu necitelně zamanévroval vlevo, kde byla zeď o kterou jsem ulomil pravé zadní rameno s motorem. Motorek to přežil, ale já málem ne! První co jsem zjišťoval jak to opravit, tak jsem našel na netu pražskou firmu Drondoktor a zjistil jsem, že by mne oprava stála cca 8.000,- Kč! Když jsem to oznámil přítelkyni, tak říká: "A Ty neznáš někoho kdo by Ti poradil jak to opravit levněji?" No ještě ty ženský máme. Tak jsem zavolal @Péťa a ten mi ochotně a nezištně objednal raménko, které dnes přišlo, tak jsem (dle videa na YouTube) dron rozebral a raménko vyměnil. Péťa a moje přítelkyně mi ušetřili čas a hlavně peníze. A ještě jsem při tom zjistil že jsem docela šikovný. Takže dron už zase létá a já jsem šťastný, že mám nejenom zde na fóru skvělé kamarády. Upraveno 10. září 2025 uživatelem Pepito Doplňující fotografie ozzy56, MJSytic, Milan+ a 10 další ohodnotil 13 Citovat
MJSytic Odesláno 10. září 2025 Odesláno 10. září 2025 Dnes vedlejšák A trocha motivace Pepito, ozzy56, radim.1008 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
ozzy56 Odesláno 10. září 2025 Odesláno 10. září 2025 zašel jsem si vedle k novým sousedům, co začali farmařit, pro domácí vajíčka, mají je o něco levnější a už nemusím pro ně jezdit do vedlejší vesnice , vaječinu miluju @MJSytic a dojmy ? myslím tu R 5, nee trávník... , ta R 5 je můj velký favorit Pepito ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 10. září 2025 Odesláno 10. září 2025 před 27 minutami, MJSytic napsal: Dnes vedlejšák A trocha motivace Máš nějaké foto i z venku? Citovat
MJSytic Odesláno 10. září 2025 Odesláno 10. září 2025 R5 dobrý. Sice jsem si při nástupu amputoval koleno o ten koženkový výběžek, ale jinak je to moc krásně udělané auto. Překvapilo mě, že je opravdu pohodlné. Čekal jsem uskákanou motokáru, ale je to jen motokára Na 400k Teslu to sice nemá, ale i tak to frčí pěkně. Foto z venku nemám. Fotek i videí je plný internet Pepito a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
petrinza Odesláno 10. září 2025 Odesláno 10. září 2025 Dneska byl celý den vyhrazený na prohlídku Petry. Nádhera. Turistů méně, než bývá na obrázcích. Nachodili jsme asi 12 km. A večer řešení pracovních problémů. Po tom se mi tedy stýskalo. Milan+, regius, Pepito a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Péťa Odesláno 10. září 2025 Odesláno 10. září 2025 před 5 hodinami, Pepito napsal: Péťa a moje přítelkyně mi ušetřili čas a hlavně peníze. @Pepito Úspora 7800,- To by šlo, až se uvidíme, platíš dvojku vína Ale hlavně jsi dokázal, že zlaté české ručičky si poradí Pepito ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 10. září 2025 Odesláno 10. září 2025 před 1 hodinou, ozzy56 napsal: zašel jsem si vedle k novým sousedům, co začali farmařit, pro domácí vajíčka, mají je o něco levnější a už nemusím pro ně jezdit do vedlejší vesnice , vaječinu miluju @MJSytic a dojmy ? myslím tu R 5, nee trávník... , ta R 5 je můj velký favorit Ja na ni koukal tady v jc,je to hroznej prcek. Ale nádherné ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 11. září 2025 Odesláno 11. září 2025 (upraveno) před 18 hodinami, petrinza napsal: Dneska byl celý den vyhrazený na prohlídku Petry. Nádhera. Turistů méně, než bývá na obrázcích. Nachodili jsme asi 12 km. A večer řešení pracovních problémů. Po tom se mi tedy stýskalo. jednou bych tam chtel taky snad se mi do smrti podari - kdyz si vezmu ze mimo sousedni staty sem se dal do ciziny podival v 28 , do afriky- potazmo egypta az ve 37 tak snad to do smrti stihnu Upraveno 11. září 2025 uživatelem Havlicek.Lukas Pepito ohodnotil 1 Citovat
petrinza Odesláno 11. září 2025 Odesláno 11. září 2025 Do Egypta jsem se dneska podíval poprvé - jen očima z Akaby přes Akabský záliv . A víc cestovat jsem začal v 41, když jsme se poznali se současnou manželkou. Cestujeme tedy 15 let a většinou když si řekneme, že něco chceme vidět, do roka až dvou tam jsme. Pepito, Péťa, Dave_k a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.