Medvěd Odesláno 28. listopad 2023 Odesláno 28. listopad 2023 (upraveno) Sitlere - A kdyby takoví byli všichni, tak by Lukáš neměl nejen do čeho píchnout, ale ani co pod nos. Ale je fakt, že já bych asi měl koule takovou neděli - vzhledem k nevyspání - odmítnout. Upraveno 28. listopad 2023 uživatelem Medvěd Citovat
sitler Odesláno 28. listopad 2023 Odesláno 28. listopad 2023 Ja to chapu, ale rikam, ja jsem malo punk ale taxalama jsem se najezdil dost v brne, kdyz mi prijel vlak pozde a nestihal jsem rozjezdy. Ale proste zrovna na trase Kolin-Praha Vaclavak bych vzal vlak, protoze me vyklopi kousek od vaclavaku tak jako tak Citovat
Medvěd Odesláno 29. listopad 2023 Odesláno 29. listopad 2023 (upraveno) Dnes ráno jsem - kdybych nebyl povahou takovej kliďas - skoro mluvil hodně nahlas a rychle. Mířil jsem v 6 ráno z Prahy do Mostu. Celou cestu sněžilo, dálnice byla mokrá a teplota -2 C nabádala k opatrné jízdě. Jel jsem plynule na pohodu rychlosti řádově 100 - 110 km/h a i tak jsem patřil k těm rychlejším. Na konci dálnice u Slaného je od odbočky 90ka a zákaz předjíždění. Za sebou jsem si všiml blížících se světel a předpokládal jsem, že se řidič zařadí za mě, tak 300 - 500 m přede mnou stejně byla vidět koncová světla kolony. No - nestalo se tak a pán v Kokodáku mě donutil šoupnout se vpravo až na čáru a ostřeji přibrzdit, jinak by vletěl do tabulí na konci zúžení. Pokračovali jsme spolu za sebou v koloně co se sunula mezi 40 - 70 km/h až k Lotouši. Za Lotouší je dvojitá plná, která ale vůbec nevzrušovala řidiče stříbrné (nebo šedé) Octavie III. Nejdříve předjel mě a nacpal se do díry mezi mě a Kodiak, po projetí auta v protisměru opět přes dvojitou plnou předjel i jeho a následně tak na 4 pokusy celou kolonu, vždy za ohrožení řidičů jedoucích na Prahu. Nechápu kam a proč tak letěl, jen jsem si řekl, že těch pár km ke kousku dálnice u Panenskýho Týnce mohl v koloně vydržet a naložit tomu až tam. Jako jo - za ty roky na silnici už jsem leccos viděl, ale blba předjíždějícího v chumelenici kolonu aspoň deseti aut celou přes dvojitou plnou tak, že řidiči v protisměru blikali dálkama jak maják, to se zas tak často nevidí Upraveno 29. listopad 2023 uživatelem Medvěd radim.1008, BubakGS a Pepito ohodnotil 3 Citovat
Fruktis Odesláno 30. listopad 2023 Odesláno 30. listopad 2023 Včera jsem stál u alzaboxu, predemnou pan z český pošty..dodávka narvana až po střechu balikama...a neuměl a nebo ho alzabox trápil a nechtěl mu otevřít větší dvířka po půl hodině marného snažení mě beze slova pustil... A v ten okamžik jsem si vzpomněl na @ozzy56 a že mu nedojel balík...bodejd by dojel...když zápasí postaci jinde Klemoň, Medvěd, Péťa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Medvěd Odesláno 30. listopad 2023 Odesláno 30. listopad 2023 (upraveno) Zase dobrý vědět, že jsi skutečně bájného pána od poČty viděl. Budeme-li Ti věřit, pak se můžeme snáze opájet pocitem, že někdo takový skutečně existuje Upraveno 30. listopad 2023 uživatelem Medvěd Citovat
Fruktis Odesláno 30. listopad 2023 Odesláno 30. listopad 2023 příště tu záhadnou bytost vyfotím v jednu chvilku mi ho bylo i líto....to nemohl stihnout rozvést ani do neděle Citovat
ozzy56 Odesláno 30. listopad 2023 Odesláno 30. listopad 2023 balík se furt řeší, ani odesilatel, ani Pošta zatím na reklamaci nereaguje Citovat
Péťa Odesláno 30. listopad 2023 Odesláno 30. listopad 2023 @Fruktis To jsem zažil na vlastní kůži včera. Chtěl jsem odeslat z Alzaboxu balíček. Naskenoval jsem kód, otevřely se maličká dvířka. Tak jsem na to koukal a říkal si, že si snad dělají srandu. Jenže na display Alzaboxu svítila volba "Otevřít větší schránku" a takhgle asi 3x než se otevřela ta správná Ale šlo to, žádný problém, jen jsem furt zavíral malé schránky Citovat
Fruktis Odesláno 30. listopad 2023 Odesláno 30. listopad 2023 @Péťa tak to asi nějaká systémová chyba Citovat
Zodiak Odesláno 30. listopad 2023 Odesláno 30. listopad 2023 Přivezl jsem Vraníka z lakovny. Leskne se jako psí kulky. RichVa, Fruktis, Péťa a 5 další ohodnotil 8 Citovat
Klemoň Odesláno 2. prosinec 2023 Odesláno 2. prosinec 2023 V 30. 11. 2023 at 10:03, Medvěd napsal: Zase dobrý vědět, že jsi skutečně bájného pána od poČty viděl. Budeme-li Ti věřit, pak se můžeme snáze opájet pocitem, že někdo takový skutečně existuje JJ existujou, já je potkávám denně. Citovat
radim.1008 Odesláno 2. prosinec 2023 Odesláno 2. prosinec 2023 Včera jsme společně se sousedy rozsvítili vánoční strom u kaple. regius, pavelu96, Pepito a 1 další ohodnotil 4 Citovat
dýzl Odesláno 2. prosinec 2023 Odesláno 2. prosinec 2023 (upraveno) dnes 1x prohrnul chodník a jedenkrát zametl. Včera jsem vyzvedl opravený klíč z DO od "klíčníka", pak jej spároval s autem-cca 4 roky nebyl funkční chyběla v něm dvě tlačítka+ baterie v něm KO oprava za 50kč. To poté co se kluk nedostal do auta a půjčoval si do práce moje.Už jsem myslel že pomůže kladivo a rozbití jednoho skal nek destrukce zámku. NE, pomohla rada mého mechanika-prostříkat zámek důkladně horký WD40 PO chvíli povolil a chdí zase bezchybně!! Zajímavé, že ráno když jsem přeparkovával, tak rozmrazovač pomohl a odpo když měl jet do práce pak již ne. Nyní jdu připaravit makrely od přátel co je dovezli vlastnoručně nalovené na pruty v Norsku Upraveno 2. prosinec 2023 uživatelem dýzl oprava chyby Hafity ohodnotil 1 Citovat
dýzl Odesláno 2. prosinec 2023 Odesláno 2. prosinec 2023 (upraveno) Radiátor v kuchyni naplno a WD položil na žebra ! A cca 30 minut nechat být! Upraveno 2. prosinec 2023 uživatelem dýzl Hafity ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 2. prosinec 2023 Odesláno 2. prosinec 2023 Dnes jsem byl na Pražském rallysprintu. Tolik sněhu v Praze už dlouho nepamatuju. Super. Před chvílí jsem se prošel Prahou. Z Malostranského náměstí přes Karlův most, Staroměstské náměstí, Václavák a teď už jsem na Hl. nádraží a čekám na vlak. Jsem spokojený, ale nožičky mě bolí až u samé prdelky. Už to není co to bývalo. Všude milióny lidí a většinou cizinci. Hafity, Péťa, pavelu96 a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Klemoň Odesláno 2. prosinec 2023 Odesláno 2. prosinec 2023 @Pepito a nezavolá, nenapíše . . . ku... jeden Pepito ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 2. prosinec 2023 Odesláno 2. prosinec 2023 @Klemoň vždyť jsme se viděli minulý víkend, to Ti nestačilo? Citovat
Klemoň Odesláno 2. prosinec 2023 Odesláno 2. prosinec 2023 No moc jsme nepokecali, to jsme ted mohli napravit . . . Citovat
radim.1008 Odesláno 2. prosinec 2023 Odesláno 2. prosinec 2023 Dnes navečer rozsvícen i vánoční strom v centru obce. Dětmi ze školky, školy a hasičského kroužku. Klemoň, Charlie 1, Pepito a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.