Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Sitlere - A kdyby takoví byli všichni, tak by Lukáš neměl nejen do čeho píchnout, ale ani co pod nos. 😀

Ale je fakt, že já bych asi měl koule takovou neděli - vzhledem k nevyspání - odmítnout.

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Ja to chapu, ale rikam, ja jsem malo punk :D ale taxalama jsem se najezdil dost v brne, kdyz mi prijel vlak pozde a nestihal jsem rozjezdy. Ale proste zrovna na trase Kolin-Praha Vaclavak bych vzal vlak, protoze me vyklopi kousek od vaclavaku tak jako tak :D 

Odesláno (upraveno)

Dnes ráno jsem - kdybych nebyl povahou takovej kliďas - skoro mluvil hodně nahlas a rychle.

Mířil jsem v 6 ráno z Prahy do Mostu. Celou cestu sněžilo, dálnice byla mokrá a teplota -2 C nabádala k opatrné jízdě. Jel jsem plynule na pohodu rychlosti řádově 100 - 110 km/h a i tak jsem patřil k těm rychlejším. Na konci dálnice u Slaného je od odbočky 90ka a zákaz předjíždění. Za sebou jsem si všiml blížících se světel a předpokládal jsem, že se řidič zařadí za mě, tak 300 - 500 m přede mnou stejně byla vidět koncová světla kolony. No - nestalo se tak a pán v Kokodáku mě donutil šoupnout se vpravo až na čáru a ostřeji přibrzdit, jinak by vletěl do tabulí na konci zúžení.

Pokračovali jsme spolu za sebou v koloně co se sunula mezi 40 - 70 km/h až k Lotouši. Za Lotouší je dvojitá plná, která ale vůbec nevzrušovala řidiče stříbrné (nebo šedé) Octavie III. Nejdříve předjel mě a nacpal se do díry mezi mě a Kodiak, po projetí auta v protisměru opět přes dvojitou plnou předjel i jeho a následně tak na 4 pokusy celou kolonu, vždy za ohrožení řidičů jedoucích na Prahu.

Nechápu kam a proč tak letěl, jen jsem si řekl, že těch pár km ke kousku dálnice u Panenskýho Týnce mohl v koloně vydržet a naložit tomu až tam.

Jako jo - za ty roky na silnici už jsem leccos viděl, ale blba předjíždějícího v chumelenici kolonu aspoň deseti aut celou přes dvojitou plnou tak, že řidiči v protisměru blikali dálkama jak maják, to se zas tak často nevidí 

Odesláno

Včera jsem stál u alzaboxu, predemnou pan z český pošty..dodávka narvana až po střechu balikama...a neuměl a nebo ho alzabox trápil a nechtěl mu otevřít větší dvířka😁 po půl hodině marného snažení mě beze slova pustil... A v ten okamžik jsem si vzpomněl na @ozzy56 a že mu nedojel balík...bodejd by dojel...když zápasí postaci jinde 😁

Odesláno (upraveno)

Zase dobrý vědět, že jsi skutečně bájného pána od poČty viděl. Budeme-li Ti věřit, pak se můžeme snáze opájet pocitem, že někdo takový skutečně existuje

Odesláno

@Fruktis To jsem zažil na vlastní kůži včera. Chtěl jsem odeslat z Alzaboxu balíček. Naskenoval jsem kód, otevřely se maličká dvířka. Tak jsem na to koukal a říkal si, že si snad dělají srandu. Jenže na display Alzaboxu svítila volba "Otevřít větší schránku" a takhgle asi 3x než se otevřela ta správná :D Ale šlo to, žádný problém, jen jsem furt zavíral malé schránky :D

Odesláno
V 30. 11. 2023 at 10:03, Medvěd napsal:

Zase dobrý vědět, že jsi skutečně bájného pána od poČty viděl. Budeme-li Ti věřit, pak se můžeme snáze opájet pocitem, že někdo takový skutečně existuje

JJ existujou, já je potkávám denně.

Odesláno (upraveno)

dnes 1x prohrnul chodník a jedenkrát zametl. Včera jsem vyzvedl opravený klíč z DO od "klíčníka", pak jej spároval s autem-cca 4 roky nebyl funkční chyběla v něm dvě tlačítka+ baterie v něm KO oprava za  50kč. To poté co se kluk nedostal do auta a půjčoval si do práce moje.Už jsem myslel že pomůže kladivo a rozbití jednoho skal nek destrukce zámku. NE, pomohla rada mého mechanika-prostříkat zámek důkladně horký WD40 PO chvíli povolil a chdí zase bezchybně!! Zajímavé, že ráno když jsem přeparkovával, tak rozmrazovač pomohl a odpo když měl jet do práce pak již ne. Nyní jdu připaravit makrely od přátel co je dovezli vlastnoručně nalovené na pruty v Norsku

Upraveno uživatelem dýzl
oprava chyby
Odesláno

Dnes jsem byl na Pražském rallysprintu. Tolik sněhu v Praze už dlouho nepamatuju. Super. Před chvílí jsem se prošel Prahou. Z Malostranského náměstí přes Karlův most, Staroměstské náměstí,  Václavák a teď už jsem na Hl. nádraží a čekám na vlak. Jsem spokojený, ale nožičky mě bolí až u samé prdelky. Už to není co to bývalo. Všude milióny lidí a většinou cizinci. :papa

IMG_20231202_100521.jpg

IMG_20231202_151338.jpg

IMG_20231202_151443.jpg

IMG_20231202_154207.jpg

IMG_20231202_160424.jpg

IMG_20231202_160431.jpg

IMG_20231202_162848.jpg

IMG_20231202_162914.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...