Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Dnes dopoledne na chvíli pod autem, po obědě na hřbitově tátovi a dědovi škrtnout svíčku, kde jsem potkal pěknou 3008. :mrk Co to je za barvu? :myslim

IMG20230928133947.jpg

Odpoledne jsem posekal, no spíš posbíral listí a uklidil suché větve. :D

IMG20230928173703.jpg

Upraveno uživatelem radim.1008
Odesláno (upraveno)

Ta US verze 115ky je peckoidní

A u tý kávový škůdky mě udivily kliky ven a přitom už nalévání nádrže za dvířky (původně to bylo jako u MB 1000 v ozdobné liště na blatníku)...

Osmerka je taky nádherná...

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno
před 3 minutami, Pe.Tr napsal:

ta 107 bude podle množství chromu taky us verze nebo can

Těch se sem zpoza louže natahalo celkem dost, takže souhlasím 

Odesláno (upraveno)

Ty MB to je určitě zámoří,tam byly tyhle velké nárazníky,to kazí i GB veterány. A na tom červeném ty lemy na blatnikach taky nejsou dobové,to přišlo o dost déle.Osma je suprová,až na ty přídavné světla.

Na ty škůdce je to cajk,co bylo u nás doma od nova,r.72,tak víčko a kliky ven,bomoro kliky přišly o rok déle.

Upraveno uživatelem Milan+
Odesláno

@ozzy56 však v návodu je napsáno, že když se ti něco nezdá, tak to máš hned opravit ;):D

Jo ty MB mají tacho v mílích ;)

U té škodovky jsem si říkal, že podobný odstín měl snad jenom pan doktor ve "Vesničce"

Jo a ještě americký motůrek ( Packard)

IMG_20230928_154755.jpg

Odesláno
před 21 minutami, PaKr napsal:

U té škodovky jsem si říkal, že podobný odstín měl snad jenom pan doktor ve "Vesničce"

A můj bratranec (jako fakt, ale právě ten měl to hrdlo nádrže jako MBčko

Ilustrační foto blatníku
image.png.61704247b8dbdc3038d620f54e1e27ff.png

Odesláno

Původní kryt hrdla palivové nádrže po vzoru „embéčka" mělo opravdu jen prvních pár kusů a je to docela vzácnost tyhle modely měly navíc i výklopné trojůhelníky oken i v zadních dveřích a pro změnu neměli větrací mřížku na C sloupku. Další modely již měli klasické odklápěcí víko nádrže ale pozor to se v průběhu výroby dále stěhovalo z nižší polohy o pár centimetrů výše. Protože škodováci ho původně daly zřejmě kvůli designu nepochopitelně nízko kousek nad nárazník a při plné nádrži se v zatáčkách vyléval benzín na silnici protože samotné víčko moc netesnilo. 4757898.jpg?v=0&st=kAWjohowF0XXDFGFMRdLy800px-Skoda_S100_Greensted.jpg

Odesláno

Hmm
Bratránek to auto kupoval někdy těsně před pádem socíku (řekněme po roce 1985) za pár tisíc jako první auto na naučení se řídit a měl ho tak 5 let, pak ho nechal sešrotit, páč už byla tak shnilá, že nemělo smysl s ní cokoli vymýšlet.
Každopádně byla kávově hnědá, kliky ven a plnění nádrže jako MBčko. Možná vzácnost, ale tehdy šlo o to, aby ho auto chvíli povozilo a těch 5 let bylo víc než kdo čekal.

Odesláno

Prodloužený víkend v Harrachově mě opět utvrdil v tom, že české hory jsou pro příště tabu. Tenhle zlodějskej cash-only skanzen už nikdy podporovat nebudu. Zlatý Alpy, Zlatý Polsko... **** off český hory. 🤮

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...