VojtouNerCZ Odesláno 10. srpen 2022 Odesláno 10. srpen 2022 Soudě podle děr v policích bude digestoř vyvedena do toho otvoru ve zdi? Citovat
Charlie 1 Odesláno 10. srpen 2022 Odesláno 10. srpen 2022 O velikosti digestor není, to mi věř Lihous ohodnotil 1 Citovat
Lihous Odesláno 10. srpen 2022 Odesláno 10. srpen 2022 (upraveno) Odsavac par je spis o tom jak je vedene a jak je dlouhe odsavani / trubka. Hluk netreba resit dnes bych uz volil klidne i za cenu predelani - motor mimo mistnost - proklamace ze jde o tichej model obstoji jen do doby nez se poprve zapne Pak je jasna volba vypina se radio ci Tv. Jinak bila je uzasna ale je neprakticka do kuchyne kde se vari. Pokud je jen jako doplnek otevreneho obyvaku proc ne - jen muj nazor Upraveno 10. srpen 2022 uživatelem Lihous Citovat
Pe.Tr Odesláno 10. srpen 2022 Odesláno 10. srpen 2022 Před hodinou, Charlie 1 napsal: O velikosti digestor není, to mi věř tomu rozumím , ale silná malá digestoř = hlučná Citovat
Charlie 1 Odesláno 10. srpen 2022 Odesláno 10. srpen 2022 Tahle bude přímo napojena na rekuperaci… tiché digestoře začínají na 30000+ Lihous ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 10. srpen 2022 Odesláno 10. srpen 2022 (upraveno) V neděli návrat z dovolené = s tím přímo související hromady bordelu. Včera ráno telefon spolubojovníka z vojny (tč. Uherské Hradiště), jestli jsem doma a jestli by ve středu dopoledne nemohl přijet s Ukrajinkou, jejíž rodině už od března pomáhá, která by právě ve středu a ve čtvrtek měla dělat nějaké zkoušky na Karlově univerzitě a že by u nás tedy z dneška na zítřek přespali. Hela nebyla proti a tak jsem se včera pustil do úklidu své trucovny, páč ta slouží jako případné nocoviště pro návštěvy a vůbec do úklidu celého brdlohu. Do toho mi včera odpoledne psala kamarádka z Teplic, co že děláme v pátek večer, že přes Slevomat sehnala pro ní a děti jednodenní zájezd do Rakouska. Ale má problém, že autobus vyjíždí z Prahy v sobotu ve 2,30 a tak by se jí hodilo kdyby s dětma mohla dorazit v pátek večer k nám a pak se nějak dostane já ten bus (zpátky do Teplic už jí po návratu z Rakouska někdo odveze). Když už "prošla" návštěva z UH, Hela návštěvu z Teplic akceptovala bez problémů a i Pavel se na oba kluky těší. Ráno dorazil kamarád z Hradišťa (po té, co Ukrajinku vysadil u školy) a společně jsme čekali, až se Táňa ozve, že půjdeme na oběd. No a u oběda jsem se dozvěděl, že zítřejší zkouška se nekoná a tak děkují za možnost přenocování, ale že pojedou domů. Aspoň že tedy v pátek přijede kámoška z Teplic, jinak by ten úklid byl zcela zbytečný Upraveno 10. srpen 2022 uživatelem Medvěd Péťa ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 10. srpen 2022 Odesláno 10. srpen 2022 Lehce jsem si máknul, z hromady 8 prms kterou mi tu vysypali pěkně převozit a vyrovnat. Uff, ještě mě čeka 6 prms v říjnu. A kachláky pojedou jak divý zbynek..s, *nohafuc*, Fruktis a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Lihous Odesláno 10. srpen 2022 Odesláno 10. srpen 2022 Ja si odpoledne vysrihl cisteni dvou 1000L nadrzi - pravda snad 3roky necistene. Ale snad bude zase klid jen pro ilustraci objemem cca 50l vytazeno vysavacem Karcher3 nova rada a prijemne prekvapila vykonem vysavani - uz jde o modifikovanou radu snizenym vykonem. Zato kalove cerpadlo z Lidlu ano to zlute po rekneme 6tem pouziti se zaseklo - povolene kolo ... Samojistici maticka a ono se to povolilo Ale stacila chvilka a zase uz jede Citovat
ozzy56 Odesláno 10. srpen 2022 Odesláno 10. srpen 2022 dnes Karlova Studánka, stál jsem v zákazu stání--plnil flašky minerálkou u pitného pramene, pak pohovor s Policií co jela kolem (prostě pech kuwa), vyřešeno bez pokuty a slibem, že to už nikdy neudělám radim.1008, zbynek..s, Klemoň a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Lihous Odesláno 10. srpen 2022 Odesláno 10. srpen 2022 @ozzy56 Je to jen a jen o lidech - mam podobne zkusenosti i bez slibu - proste delaji si jen a jen svou praci. zbynek..s, ozzy56, Péťa a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Charlie 1 Odesláno 10. srpen 2022 Odesláno 10. srpen 2022 Před hodinou, Radek Hurvajz napsal: Lehce jsem si máknul, z hromady 8 prms kterou mi tu vysypali pěkně převozit a vyrovnat. Uff, ještě mě čeka 6 prms v říjnu. A kachláky pojedou jak divý Pekny to mas co ta tvrdý? Kolik jsi z těch 8prms narovnal odhadem m3 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 10. srpen 2022 Odesláno 10. srpen 2022 Jo tvrdý, převažně dub, ale je tam habr a nějaký další dřevo. Kolik jsem narovnal, musel bych to změřit no. Odhadem to bude asi 5 prmr Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 11. srpen 2022 Odesláno 11. srpen 2022 To si tak člověk jede s dětma na 4 dny k rodičům ns Moravu xD Moje máma, já a všichni 4 smradi. Citovat
zbynek..s Odesláno 11. srpen 2022 Odesláno 11. srpen 2022 @VojtouNerCZ u nás v práci se to taky objevilo. Jedna byla bezpříznaková, tak byla doma. Nyní to má kolega a byl i na oficiálním PCR-testu a tam mu to taky potvrdili (ale ten měl i horečku a slabost). Obhajoval to že o víkendu lítal po horách a přetížil tělo. Tak aby jste to měli v pohodě průběh Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 11. srpen 2022 Odesláno 11. srpen 2022 Já jsem v klidu, jen mě bolí kůže a mám rýmu, děcka už běhaj. Horší máma s tátou, ten to prý už má taky. Nejspíš to na nás plivl zmrzlinář, byl takovej nakřáplej a očividně měl horečku když prodával. Co člověk nadělá. Citovat
Lihous Odesláno 11. srpen 2022 Odesláno 11. srpen 2022 Ono je to tezke - ja ted lital po horach spocenej nekde ofouknu zase se spotim ... alergie tak ze pokud mame neco kde ty lidi potkavam test si udelam - mam jich hodne. U me je pokaslavani kychani paleni oci ryma naprosto bezna vec uz z doby kdy o Covidu vedeli mozna "netopiri" A zatim nic jako na jare o velikonocich - stale nic suchej dusivej kasel a az po tydnu tam byl bracha stejne priznaky a o dva dny dele byl pozitivni no a vsude kde jsem byl na navsteve diky bohu nikdo nic nechytl. Tak ze tato nemoc je skutecne jen a jen o nejake rozumne prevenci. Zitra jdu do prace tak ze si testik rano pro jistotu udelam - protoze ... nicmene uz min 5lidi ho ma ( v praci ) Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 11. srpen 2022 Odesláno 11. srpen 2022 Jo, rýmu nevím jestli připsat covidu nebo prostě tomu, že jsem alergickej pomalu i na vzduch xD To nějak neřeším, smrkám celoročně. Jen už mě dost bolí od kapesníku nos Citovat
ozzy56 Odesláno 11. srpen 2022 Odesláno 11. srpen 2022 před 15 hodinami, Lihous napsal: @ozzy56 Je to jen a jen o lidech - mam podobne zkusenosti i bez slibu - proste delaji si jen a jen svou praci. jasně , já se taky nikdy nehádám a srazím paty--policista má vždycky pravdu a já navíc hned přiznám barvu, protože moc dobře vím, že jsem přestoupil zákon , já vlastně za 50 let na cestě nepotkal arogantního policistu, protože jsem se choval slušně i v době, kdy jsem byl mladý pták proto, když se dočtu o nějaké stížnosti na Policii, tak apriori dávám částečnou vinu dotyčnému--když si dneska všechno nahrávají, chovají se přehlíživě k policistovi ve službě, tak si to zaslouží, já bych je zastřelil hned Pepito, Péťa, Vena garážmistr a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 11. srpen 2022 Odesláno 11. srpen 2022 No kdysi dávno pro ty mladší už je to pravěk když jsem dělal papíry ještě na fichtla tak nás v AŠ učil jak se budeš k četníkovy chovat od začátku co tě zastaví nebo osloví tak se on bude chovat od začátku k tobě. A musím napsat že měl svatou pravdu. Ještě nás teda potom když jsem dělal "trojku" učil že když mě zastaví tak nemám čekat až mě vyzve ale okamžitě vylézt z auta což dnes teda už nedělám protože vím z druhé strany že u četníků se tohle považuje za náznak " neposlušnosti " takže dnes pokud mě zastaví tak čekám až mě vyzve abych vystoupil. Ale zásadně se nehádám a nedělám ramena protože to se nevyplácí. A dá se říct že kdykoli jsem se dostal do kontaktu s policií a měl jsem máslo na hlavě tak to že jsem se nehádal a byl jsem slušný tak to mi zachránilo dost peněz. Jednou jedinkrát jsem si myslel že to ta četnice vezme tak jsem to zkusil a bylo to za 2000 místo 500. Jel jsem v létě s kamionem po I/3 směrem na jih a druhej nebo třetí kopec za Benešovem na horizontu bus zastávka a za boudou schovaná policejní felicie a vedle ní četnice s kukrem no a jak jsem nabral do toho kopce tak šup plácačka a ke straně a první co bylo jestli si sem vědom toho že nemám pás a já jel bez trika protože to bylo v létě a byl hic tak jsem jí řekl že bych nerad měl na břiše neopálenej štráfek a ona jestli to myslím vážně a já no se podívejte a řekněte že by to nebylo hezký ale nějak to nepochopila vzala si doklady a odešla a když se vrátila tak rovnou bez diskuze že za 2000 a jestli mám peníze nebo jestli chci složenku tak jsem si řekl o složenku odešla a pak mi tu složenku přines její kolega a říká kdybys nebyl hubatej tak to mohlo bejt 500 ale ona nemá dnes náladu. Jo jinak dneska jsem si dovolil udělat si volno na dílně, potřeboval jsem si něco udělat doma a na dílně stejně teď není práce všichni jsou na dovolených takže je to takové mrtvolné. Péťa, Medvěd, dýzl a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Medvěd Odesláno 11. srpen 2022 Odesláno 11. srpen 2022 Véno - v podstatě souhlas. Jen já teda z auta v případě zastavení cajtama vystupuju a nevšiml jsem si, že by jim to vadilo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.