Medvěd Odesláno 25. duben 2022 Odesláno 25. duben 2022 (upraveno) před 2 hodinami, Sawoy napsal: Klasická hotovka typu guláš 150 max. Souhlas - hotovku za 150,- Kč si užívám celkem často (i v Praze), ale jídlo včetně polévky za 110 Kč na náměstí mě holt překvapilo. Jinak včera jsme se cestou domů zastavili v Pivovarské restauraci ve Cvikově (https://www.pivovarcvikov.cz/jidelni-a-napojovy-listek ) a ač tam nebyla jídla úplně z lacinova, tak jsme si sedali k jedinému volnému stolu (zbytek buď rezervace nebo plno). Během té hodiny našeho oběda (mmch vaří tam opravdu dobře, i protilehlá pekárna stojí za návštěvu) se všechny stoly stihly protočit - podle mě docela cvrkot. Holt je vidět, že když se umí dobře vařit, tak si to lidi mezi sebou řeknou (i my tam jeli na doporučení), vyndají i dost kaček a přesto jsou spokojeni. Upraveno 25. duben 2022 uživatelem Medvěd Pepito a Sawoy ohodnotil 2 Citovat
Péťa Odesláno 25. duben 2022 Odesláno 25. duben 2022 Já Ti nevím, jsem v Praze na Evropské v Cube. Na oběd chodíme vedle (může tam každý) a dnes jsem měl hovězí guláš s karlovarským knedlíkem a polévkou za 150,- A to bylo nejdražší jídlo Takže to jde i v Praze. Sawoy ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 25. duben 2022 Odesláno 25. duben 2022 před 1 hodinou, Fruktis napsal: k sousedům na nějaký výlet... Nějaký tip někdo? Přejet Pomezní boudy do Karpače, tam je super aqapark: https://www.golebiewski.pl/karpacz/dla-dzieci/tropikana V Kowarech jsou pěkné miniatury: http://www.park-miniatur.com/cs/ A celkově to jsou moc pěkná městečka. Fruktis ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 25. duben 2022 Odesláno 25. duben 2022 před 49 minutami, Péťa napsal: Já Ti nevím, jsem v Praze na Evropské v Cube. Na oběd chodíme vedle (může tam každý) a dnes jsem měl hovězí guláš s karlovarským knedlíkem a polévkou za 150,- A to bylo nejdražší jídlo Takže to jde i v Praze. Však říkám, že za 150 jím i v Praze i jinde celkem běžně. Ale za 110 včetně polévky mě holt překvapilo Citovat
RichVa Odesláno 25. duben 2022 Odesláno 25. duben 2022 A tak v "Praze" jíme i po nedávném zdražení, za které se majitel omlouval, menu za 120 Porce, že za nimi nejsi vidět a kvalita jak od maminky. Pro upřesnění - je to "Hostinec u města Prahy" u nás v okresní vsi https://www.strakonak.cz/provozovna-675-hostinec-u-mesta-prahy/ ozzy56 a Klemoň ohodnotil 2 Citovat
Klemoň Odesláno 26. duben 2022 Odesláno 26. duben 2022 Ahoj všem z Prahy a blízkého okolí. Vzhledem k tomu, že je to nevýdělečná akce , tak to sem snad mohu dát. Já se sice z důvodu pobytu v lázních nezúčastním a ostatní klubáci budou určitě na našem srazu v Choceradech , přesto si třeba někdo čas najde . 28. května pořádá moje mateřské modelářské letiště Běchovice dětský letecký den. K vidění modely na stojánce i ve vzduchu a vzhledem k tomu, že někteří moji kolegové jsou mistři republiky i Evropy v letecké akrobacii , tak určitě bude na co koukat. Součástí programu bude i seskok parašutistů a další překvapení - viz přiložený plakátek / pozvánka Péťa, Pepito, Fruktis a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Fruktis Odesláno 26. duben 2022 Odesláno 26. duben 2022 Tak naplánován výlet pro malyho šotouše do muzea vlaku v polsku je to celkem kousek https://muzeumkolejnictwa.pl Citovat
Medvěd Odesláno 26. duben 2022 Odesláno 26. duben 2022 (upraveno) Fruktis Nevím jak moc je to pro Tebe z ruky, ale pokud by ses uměl dostat do Liberce, tak se dá (teda před pár lety dala) koupit tuším za 300 peněz přeshraniční jízdenka a vypravit se z LBC vlakem do Žitavy. Tam se přesedne na páru a jede se do Oybinu. Uprostřed tratě se dá přesednout na druhý parní vlak do Jonsdorfu - dá se ale taky dojít z Oybinu do Jonsdorfu pěšky a následně se vrátit párou do Žitavy. Ta přeshraniční jízdenka platí i na páru. Bližší informace pohledej na webu, my to absolvovali před několika lety a synátor byl hodně spokojenej Upraveno 26. duben 2022 uživatelem Medvěd Fruktis ohodnotil 1 Citovat
Fruktis Odesláno 26. duben 2022 Odesláno 26. duben 2022 @Medvěd díky za tip, to možná využijeme když se udělá trochu tepleji. Zas tak daleko to neni:) V neděli tedy zatím vyhrává železniční muzeum. V Jaroměři to máme už okoukane, byly jsme tam každý rok:) A jinak tedy lázně bez rusky mluvících osob jsou opravdu lázně. Ticho a klid. Lázně se dokonce vyprdly na kupceni s přístupem na WiFi, týden zařízení stal 100, teď to mají mesic a dvě zařízení v rámci pobytu gratis. Hned je na 16 porci točené zmrzliny A teda tři měsíce s loganem, a zatím spokojen. Teda cesta do lázní přes bolku Mělník novou paku byla ke konci už trochu nekomfortni, ale to byla i 307. Ale po výměně oleje celkem ožil. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 29. duben 2022 Odesláno 29. duben 2022 (upraveno) Cože jsem to dnes udělal ??? No tak dnes jsem obdržel v práci výpověď. Tedy takto. K 31.5. - takže se vrátím z lázní 1.6. a jsem nezaměstnaný (jupí aneb co na to říci - přeci se z toho nepos...) No tedy trochu mne to zaskočilo, ale tak nějak z 5 % jsem to trochu čekal. Přeci vidím co se kolem mne děje a jak se práce rozdává kolem mne a já nic . . . Takže pro nadbytečnost, jak jinak . . . Za měsíc je mi 55 let , za práci kloudně vzít s těmi bolavými zady nemohu, no uvidím co se vyvrbí . . . Ale když budu rychlý, tak snad na mne něco na trhu práce zbyde, UK přeci všechno nerozeberou . . . Upraveno 29. duben 2022 uživatelem Klemoň Citovat
Péťa Odesláno 29. duben 2022 Odesláno 29. duben 2022 Téměř k narozeninám To mě je líto V tomhle věku se už člověk hůř přesazuje. Klemoň, Medvěd a Charlie 1 ohodnotil 3 Citovat
Milan+ Odesláno 29. duben 2022 Odesláno 29. duben 2022 (upraveno) @Klemoň Špatná to zpráva,ale byl tu Jirka @Scratch s Intrudrem,tak mi to říkal. Snad něco se naskytne,jako taky se klepeme v základech,Jc hlavní sídlo firmy rozdalo ke včerejšku 60 výpovědi. Vše co se motá kolem automotiv je v kelu. A ještě větší průšvih je ,že soukromý sektor živý státní a tam chtějí stávkovat,že mají moc práce za málo peněz. Upraveno 29. duben 2022 uživatelem Milan+ Charlie 1 a Klemoň ohodnotil 2 Citovat
pavelu96 Odesláno 29. duben 2022 Odesláno 29. duben 2022 @Klemoň nepříjemná situace ,ale všechno zlé je k něčemu dobré. Nakonec zjistíš, že Tě tam byla škoda a najdeš si něco lepšího a třeba lépe placeného radim.1008 a Klemoň ohodnotil 2 Citovat
radim.1008 Odesláno 29. duben 2022 Odesláno 29. duben 2022 @Klemoň držím palce, aby jsi našel, co nejdřív zaměstnání, které ti bude vyhovovat. Dnes jsem oživil novou sekačku a posekal polovinu zahrady, kde už byla tráva vyrostlá. Přiznám se, že jsem měl z toho sekání radost. Nová je hold nová. Klemoň a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
Fruktis Odesláno 29. duben 2022 Odesláno 29. duben 2022 @Klemoň tak ať brzy najdeš uplatnění jinde... U nás též propoušteli a mladý capek to bral podle věku...pěkně se vybarvil JUDr pudr. No naštěstí šéf nad ním intervenoval a skoro důchodce převedl na jinou práci...ale mladýmu to vůbec nebylo blbý rok před důchodem dávat výpověď...hlavně že si tam nechal mladý slípky co půl dne prodebatujou nad 3,14covinama A co jsem udělal? Konečně se mi podařilo sehnat čističe kanalizace... Tak zitra dorazí a musel jsem se vrátit z lázní... Tři hodiny na cestě.. Ale cesta po d11 super... Zpět ale pojedu jako první cestu.. Byla zazivnejsi cesta... Než jen čára, čára, polda, polda... Čára čára.. Polda polda...a tolik to nezralo... Přeci jen na ty dalnici to svádí na těžkou nohu a vír v nádrži Doma jsem rovnou z auta prelezl za sekačku a posekal džungli. Klemoň ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 29. duben 2022 Odesláno 29. duben 2022 Klemoňu - to mě mrzí. Zkusím popřemýšlet jestli by někde kolem mě něco pro Tebe vbhodnýho nebylo a to all Pavel byl dnes přijat na obě školy, tedy si může vybrat kam půjde (a já se asi s Helou prdnu nějakým vícevoltovým pitivem) pajik999, RichVa, Klemoň a 6 další ohodnotil 9 Citovat
radim.1008 Odesláno 29. duben 2022 Odesláno 29. duben 2022 Gratulace od Žamberka. Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 29. duben 2022 Odesláno 29. duben 2022 @Medvěd Pavlovi moc gratulujeme Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 29. duben 2022 Odesláno 29. duben 2022 @Klemoň, to mě mrzí, ale všechno špatné je k něčemu dobré. Třeba najdeš něco lepšího kde si Tě budou vážit. @Medvěd gratuluji Pavlovi. Citovat
Klemoň Odesláno 29. duben 2022 Odesláno 29. duben 2022 No momentálně se vlastně sbírám do lázní a pak si dám měsíc "neplacené" rehabilitace doma a budu hledat . . . Děkuji všem za podporu Medvěd, Schreek a Pepito ohodnotil 3 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.