ozzy56 Odesláno 20. duben 2022 Odesláno 20. duben 2022 v pondělí při návratu z chaty jsem měl spotřebu 4.4 litru při třech děckách vzadu a narvaném kufru, ano, jel jsem podle předpisů, bo s děckama tak jezdím a navíc v telce vyhrožovali policejníma kontrolama -- samozřejmě jsem neviděl v uniformě ani nohu..., jinak z objemu 1.6 benz. to není špatné číslo Citovat
jarokare Odesláno 20. duben 2022 Odesláno 20. duben 2022 @ozzy56 takovou spotřebu mám běžně ( ale na 50 km ) ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 20. duben 2022 Odesláno 20. duben 2022 jezdím běžně do 6 litrů, ale v to sváteční velikonoční pondělí jeli všichni tak nějak v klidu, asi se báli těch oznámených policejních kontrol... Citovat
Medvěd Odesláno 20. duben 2022 Odesláno 20. duben 2022 Ozzy - já teda během Velikonoc těch cajtů viděl relativně dost. Docela smutný to musel mít u Příbrami řidič "medvěda SLK" v modré metle s polepy nějakýho medvědího salonu - akorát jsme odjížděli od MOLky, když si ho za sebou na parkoviště za pumpou dovedl rozblikanej Superb -odhaduju, že kdyby jel do 150 km/h, tak by ho nebrali Citovat
Pepito Odesláno 20. duben 2022 Odesláno 20. duben 2022 (upraveno) @Medvěd, mě se třeba seriál Most líbil. Dycky Most. Upraveno 20. duben 2022 uživatelem Pepito Klemoň ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 20. duben 2022 Odesláno 20. duben 2022 Pepito - já tomu po rozpacích z prvního dílu dal šanci ještě v druhém, ten jsem ale v polovině vypnul. Holt mám radši Cimrmana, Š&G nebo W&V než prvoplánové rádobyhumorné hlášky, kde jde hlavně o prolomení limitů ve smyslu čím sprostši, tím lepší. Citovat
ozzy56 Odesláno 20. duben 2022 Odesláno 20. duben 2022 Před hodinou, Medvěd napsal: Ozzy - já teda během Velikonoc těch cajtů viděl relativně dost. Docela smutný to musel mít u Příbrami řidič "medvěda SLK" v modré metle s polepy nějakýho medvědího salonu - akorát jsme odjížděli od MOLky, když si ho za sebou na parkoviště za pumpou dovedl rozblikanej Superb -odhaduju, že kdyby jel do 150 km/h, tak by ho nebrali jako nee že bych Policii k jízdě autem nějak potřeboval, ale celkem nechápu to ,,strašení'' v televizi, když pak na trase cca 150 km nepotkáš jediného policistu , stává se z toho pak fraška Citovat
Medvěd Odesláno 20. duben 2022 Odesláno 20. duben 2022 (upraveno) No já na trase Lipno - Krumlov - Kaplice - Budějovice - Písek - Praha viděl asi 8 hlídek. Netvrdím, že je to moc, ale vidět prostě o Velikonočním pondělí byli (a byli i ve čtvrtek, ale už si nepamatuju kolikrát). WAZE hlásila jak pominutá - a ve většině případů oprávněně Největší zrada byly 2 hlídky asi 500 m od sebe v Krumlově a obě s radarem (naštěstí proti mě) Upraveno 20. duben 2022 uživatelem Medvěd Citovat
ozzy56 Odesláno 20. duben 2022 Odesláno 20. duben 2022 @Medvěd takže potom mi vychází, že Policie asi ví, KDE má kontrolovat... , míněno ve srandě... Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Lihous Odesláno 20. duben 2022 Odesláno 20. duben 2022 Ja potkal jednu hlidku v sobotu a to na hodne zapadle trojce. Tam bych je necekal. Noo a odedneska uz mam taky "routr" a domaci wifi Dopolene jsem si nechal predelat net z 25/5 za 365 na 200/30 za 499 Na ty nase vetsi baliky dat to asi pojede lepe tedy ne lepe ale rychleji - uvidime pokud to bude zbytecne snizime na 120/20 za asi 399 ?? Citovat
Milan+ Odesláno 20. duben 2022 Odesláno 20. duben 2022 Tak jelikož občas někdo poptával matky z nerezu, nedělal jsem je, jen ocel a dural,tak jsem to dnes zkusil a vypadá to taky k světu. Pro škodovkáře na kola přezdívané kopretiny či otvíráky. Péťa, Hafity, Lihous a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Klemoň Odesláno 20. duben 2022 Odesláno 20. duben 2022 Jen ze zvědavosti - na kolik vyjde jeden kousek ??? Samozřejmě matroš, práce, marže . . . Citovat
Sawoy Odesláno 20. duben 2022 Odesláno 20. duben 2022 před 4 hodinami, Medvěd napsal: Pepito - já tomu po rozpacích z prvního dílu dal šanci ještě v druhém, ten jsem ale v polovině vypnul. Jen jestli tak trochu neke ... že ty jsi měl problém skousnout postavu teta Pavel? Pepito ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 20. duben 2022 Odesláno 20. duben 2022 (upraveno) Před hodinou, Klemoň napsal: Jen ze zvědavosti - na kolik vyjde jeden kousek ??? Samozřejmě matroš, práce, marže . . . Až to trošku sčítnu,tak Ti to i sdělím,tohle bylo narychlo, že byl trošku čas,co vím jistě,tak strojní čas na výrobu 1ks je cca 2'50" a to jsem moc neladil program. A hlavně strašně nerad dělám nerez.Prodejka za sadu tak cca 17 _18 stovek, když to vše dobře vyjde. Minulý týden jsem byl pro hlazenou automatovku 11109,26 průměr,3m délka,před covid cca 395 Kč,nyní 810kc. Více jak 100%. Upraveno 20. duben 2022 uživatelem Milan+ Lihous, radim.1008, Péťa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Medvěd Odesláno 20. duben 2022 Odesláno 20. duben 2022 před 3 hodinami, Sawoy napsal: Jen jestli tak trochu neke ... že ty jsi měl problém skousnout postavu teta Pavel? Na to neodpovím, páč si takovou postavu nevybavím (už je to mnoho let zpátky, kdy ten seriál šel v TV). Šlo mi spíš o to, že se tam mluvilo tak, že by i zdejšofórnímu autocenzorovi rudly uši. Já jsem spíš zastáncem tezí pánů Wericha nebo Svěráka, kteří ve svých skečích ctili zásadu, že pokud ve hře má být užito sprosté slovo, pak jen jako třešnička na dortu a musí tam sedět jak *** na hrnec. Citovat
Pe.Tr Odesláno 20. duben 2022 Odesláno 20. duben 2022 Medo , pak radim vyhnout se Filmu a věcí kde je v názvu Tři tygři Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 21. duben 2022 Odesláno 21. duben 2022 A kolečka se točila a točila, až se dotočila Německá kvalita Citovat
Medvěd Odesláno 21. duben 2022 Odesláno 21. duben 2022 (upraveno) před 13 hodinami, Pe.Tr napsal: Medo , pak radim vyhnout se Filmu a věcí kde je v názvu Tři tygři Před lety jsem s Pavlem odešel z kina z animáku, který mi ale opravdu nepřišel vhodný pro cca 8mi letého kluka. Už si asi nevzpomenu jak se to jmenovalo, snad něco jako Párek a buchty, ale tehdy jsem byl opravdu rád, že se Pavel zvedl bez zbytečných keců. Ani animák není holt vždy jistota a člověk nemá jít do kina nepřipraven Upraveno 21. duben 2022 uživatelem Medvěd Citovat
Medvěd Odesláno 21. duben 2022 Odesláno 21. duben 2022 Dneska jsem pracovně v DžánoGoldinkově Pepito ohodnotil 1 Citovat
pavelu96 Odesláno 21. duben 2022 Odesláno 21. duben 2022 @Medvěd docela odvážný krok, vzít na Buchty a klobásy 8mi levého kluka... https://ct24.ceskatelevize.cz/kultura/1874585-animovane-buchty-a-klobasy-nejsou-pro-deti A kdyby jste vydrželi až do finále (kde všichni se všemi pořádají grupáč), tak by jsi mu měl co vysvětlovat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.