Péťa Odesláno 19. duben Odesláno 19. duben @Charlie 1 To v novém baráku už musíš předělávat podlahu? Co se stalo? Citovat
Charlie 1 Odesláno 19. duben Odesláno 19. duben v novém bydlíme 22 let a chceme si to udělat pěkný tenhle rok podlahy, dveře příští rok kuchyň a koupelna a oak uz o ničem nechci slyšet , ne ze by to dosloužilo ale uz je to dost retro jak provedením tak materiálově Péťa a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
Klemoň Odesláno 19. duben Odesláno 19. duben No tak tedy také výměna v ložnici . Retro lustr za digi světlo s dálkou . . . . radim.1008, BubakGS, Péťa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
BubakGS Odesláno 19. duben Odesláno 19. duben (upraveno) ...trikrat jsem se otocil v Honrnbachu, po vertikutaci jsem rozhrabal pul tuny pisku po zahrade, pristi tyden doseju travu..... ...ale co mi hlava nebere, lidi dojedou autama do Hornbachu (nebo jakehokoli nakupaku), cestou celkem dodrzujou pravidla, ale jak popadnou vozik a vthnou dovnitr.... stavaji se z nich totalni c.u.ra.ci a p.i.ce - tahnu 12 pytlu s piskem (kazdy 25 kilo), vozik jsem malem rozlamal cestou .... a lidi - necumi, prekazi, zahodi voziky ostatnim do cesty, necumi kolem sebe - kua tu ctvrtunu, co tlacim, nezastavim na fleku.... ..ko.ko.t me vidi, ale stejne mi jebne svuj vozik do cesty a mr.da.m ho, jde pro neco pryc... ... a pak jeste picujou, kreteni..... ..kurwa drat... ... liskal bych to po drzkach zleva, zprava, mlady, stary, zensky i chlapy.... ..akorat deti za to nemuzou a ty jediny nemely problem mi uhnout.... Upraveno 19. duben uživatelem BubakGS Péťa a Klemoň ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 19. duben Odesláno 19. duben je to stejné všude a ve všech superhyperhobby--chodí vlevo vpravo, potkají známé a kecají ve vchodě--no Češi Citovat
Klemoň Odesláno 19. duben Odesláno 19. duben Tak to mi připomíná konflikt s ostrahou v jednom obchoďáku v Budějkách. Prý tam jezdím rychle jak magor s elektrickým paleťákem a ohrožuji ostatní. A hele veškerá argumentace, že elektrický paleťák jede maximálně rychlostí chůze, ale před ručním můžu klidně běžet prostě nechápal. Že prý je velký , těžký a tak je nebezpečný. Nedokázal jsem to následně vysvětlit ani jejich šéfovi, který na mne machroval školama, protože si myslí , že řidič nemůže být študovaný a možná chytřejší než on. Bylo prostě nad jejich sebestřednost uznat / pochopit, že když na ručním paleťáku vezu 600 kg a vyběhne někdo z obchodu, že ho prostě srazím, protože nezastavím, kdežto elektrický zastaví téměř na fleku . . . BubakGS a Péťa ohodnotil 2 Citovat
sitler Odesláno 19. duben Odesláno 19. duben Ochranka v supermarketu? Samej raketovej inzenyr zpravidla... malokdy to ma dochozenou zakladku. BubakGS a Milan+ ohodnotil 2 Citovat
BubakGS Odesláno 19. duben Odesláno 19. duben (upraveno) ....mno a teď mi celou zahradu s tou 3/4 tunou rozhrabaného písku, hnojiva a osevu spláchla průtrž jak prase... ...že já se na to nevy.s.ral a nešel rovnou na pivo..... Upraveno 19. duben uživatelem BubakGS Pepito a Klemoň ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 20. duben Odesláno 20. duben před 13 hodinami, sitler napsal: Ochranka v supermarketu? Samej raketovej inzenyr zpravidla... malokdy to ma dochozenou zakladku. nemám ten dojem, podpořený celoživotní zkušeností, že by počet vystudovaných vysokých škol nějak vypovídal o vyšší přirozené inteligenci--ano, ve vystudovaném oboru MOHOU být na výši, ale opravdu jenom mohou..., i mezi vysokoškoláky roste procento těch, co prolezli s odřenýma ušima a v oboru jsou lopaty nakonec nemusíme jít daleko--stačí sledovat vysokoškolsky vzdělané tzv. celebrity, politiky atd., nebo mám ještě v paměti osobní zkušenost z práce atd., kde se vyskytovali a vyskytují opravdu zářné příklady lidských tupců... chtěl jsem tím říct, že procento imbecilů je tak nějak stejné v každé skupině lidí, jako např. u Policie, vojsko, dělnictvo, administrativa, nebo i v tomto klubu (bez urážky) Hafity, toru, Pepito a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Pepito Odesláno 20. duben Odesláno 20. duben @ozzy56 s tím jsem se v životě také setkal. Třeba když jsem pracoval v RD Rýmařov jako výpočtář s maturitou, tak nám tam přidělili čerstvého vysokoškoláka, který nám měl ukázat jak se to má dělat. Vydrželi to s ním měsíc a půl než ho propustili. Za tu dobu nadělal víc škody než užitku. Prostě bez praxe a zkušeností ve stavebnictví se to nedá dělat. Jako jeden z jeho přehmatů bylo, když na stavbu domu v Německu poslal místo 9ti stropních panelů jen 8 a celá stavba se musela na týden zastavit, než se vyrobil ten devátý a na stavbu se dovezl. Kdo ty prostoje a náklady kolem tenkrát uhradil už jsme se nedozvěděli. Zametlo se to pod stůl aby vedení nebylo za hlupáky že šlápli vedle. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
BubakGS Odesláno 20. duben Odesláno 20. duben (upraveno) @Pepito ...to je proto, ze se kasle na klasickej onboarding, jak rikame my lingvisti-bohemisti, ja zatim kde jsem nastoupil... tak me pokazde cekalo klasicke kolecko po firme (kdysi driv i ve vyrobe a skladu), mel jsem prideleneho starsiho kolegu (i kdyz byl mladsi) jako dozor a az tak po pul roce me vypustili ven ... az kdyz jsem jakz takz vedel a byla mala sance ze neco poseru kardinalne... Upraveno 20. duben uživatelem BubakGS Pepito, Klemoň a Péťa ohodnotil 3 Citovat
sitler Odesláno 20. duben Odesláno 20. duben @ozzy56 tohle neni o poctu skolm, tohle je o tom, ze urcita "povolani" tahnou urcite lidi. A tahle marketova security je uplne klasickej prijlad, kam chodi (a berou) S-Bcka jak na bezicim pasu... a oni tam maj ocit, ze jsou "neco". Maj "uniformu" maj baterku a klice a jsou "panove" dýzl a BubakGS ohodnotil 2 Citovat
radim.1008 Odesláno 20. duben Odesláno 20. duben před 12 hodinami, BubakGS napsal: ....mno a teď mi celou zahradu s tou 3/4 tunou rozhrabaného písku, hnojiva a osevu spláchla průtrž jak prase... ...že já se na to nevy.s.ral a nešel rovnou na pivo..... Mě povídej, málem jsme utopil gumáky, když jsem čistil ucpaný propustek u baráku po tom podvečerním slejváku. Doufám, že dnes během dne obecní pohunci vyberou svodnici a žlabovky. pavelu96, Milan+ a BubakGS ohodnotil 3 Citovat
oddie Odesláno 20. duben Odesláno 20. duben Před hodinou, BubakGS napsal: @Pepito ...to je proto, ze se kasle na klasickej onboarding, jak rikame my lingvisti-bohemisti, ja zatim kde jsem nastoupil... tak me pokazde cekalo klasicke kolecko po firme (kdysi driv i ve vyrobe a skladu), mel jsem prideleneho starsiho kolegu (i kdyz byl mladsi) jako dozor a az tak po pul roce me vypustili ven ... az kdyz jsem jakz takz vedel a byla mala sance ze neco poseru kardinalne... Ono je to je jak kde a jak co. Jeden extrém je nedělat "klasickej onboarding", druhej extrém je zabedněnost starších kolegů typu "to se tak vždycky dělalo" bez sebemenší schopnosti se zamyslet, jestli je to tak ještě v dnešní době OK a dává to ještě smysl, či zda už se to jinde dělá úplně jinak. Nevím, co je horší, ale to druhé je minimálně bohužel o dost častější. Zrovna mám za sebou oborovou konferenci, kde bylo k vidění a probrání spousta úžasných věcí a možností, ale řešilo se tam hodně i přesně toto - a já na to s oblibou všem říkávám, to je hlavně generační problém, až vám většina těch starých odejde do důchodu, vyřeší se to v podstatě samo. Jen je důležité ty mladé s aktuálními nápady neudusit a dát jim prostor. Péťa, BubakGS a pavelu96 ohodnotil 3 Citovat
Pepito Odesláno 20. duben Odesláno 20. duben před 2 hodinami, BubakGS napsal: @Pepito ...to je proto, ze se kasle na klasickej onboarding, jak rikame my lingvisti-bohemisti, ja zatim kde jsem nastoupil... tak me pokazde cekalo klasicke kolecko po firme Také jsem hned nenastoupil na pozici výpočtáře do kanceláře, ale začal jsem na montážích v Německu (1993 - 1995) pak následně do výroby (1995 - 1998) a až poté jsem byl vybrán jako výpočtář a samozřejmě že na zkušební dobu a nakonec jsem tam byl 9 let než mě uchvátila rakovina. Ale určitě bych časem odešel - nevydržím dlouho na jednom místě, potřebuji změny. pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
oddie Odesláno 20. duben Odesláno 20. duben Hm, já bohužel změny moc nepotřebuju, viz má 806 koupená před 15 lety tak už tu straším čtvrt století. Ale každého od toho aspoň odrazuju, aby tak dlouho na jednom místě nezůstával Ještě si vzpomínám, že kdysi dávno nové kolegy chodili představovat po firmě, tomu se říkalo "vodit medvěda". To už se dávno nedělá a pak člověk akorát kouká, co se to tu vylouplo za nové ksichty. Pepito, BubakGS a Péťa ohodnotil 3 Citovat
BubakGS Odesláno 20. duben Odesláno 20. duben (upraveno) ...sedim zase v KGM Kačmáček a mění se na Rifteru AdBlue vstřikovač. A lomcuje se mnou šílenej nápad. Právě jsem zjistil, že moc potřebuju tohle... ...nechám pixlu na protiúčet dokud má málo najeto a je ještě 2 roky v záruce ..... ....tvl . .. kdybych sem najednou přestal psát, tak mě žena zabila... .... amerika py.čo.... EDIT: ..nevim co tam davaji do kafe, ale uz me to zase trochu pustilo. S timhle se u nas v ulici ani neotocim.. I s Rifterem musim na dvakrát... ... ale Musso jsem si prolezl, vubec to neni spatne auto. Upraveno 20. duben uživatelem BubakGS Pepito ohodnotil 1 Citovat
sitler Odesláno 20. duben Odesláno 20. duben @BubakGS paradoxne je to docela bytelne auto a dobre udelane, holt korejec no. Akorat, pokud clovek jezdi vic prazdnym, chce to tu drazsi verzi s petiprvkovou zadni napravou, ta levnejsi ma jen tuhou, takze vic "pracovni" BubakGS ohodnotil 1 Citovat
oddie Odesláno 20. duben Odesláno 20. duben Tyhle auta mě nechávaj chladným, ale maně jsem si vzpomněl na souseda na Šumavě s Hiluxem. To se takhle brodím polňačkou a vidím ho zaparkovanýho u lesa, říkám si, co tam hledá, všude půl metru sněhu... tak se pak ptám doma, co tam XY dělá, a prej - nic, tam zapad, tak to tam nechal a šel domů pěšky BubakGS a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.