Milan+ Odesláno 8. březen Odesláno 8. březen Zítra kámoši přijedou dodělat, spíše dořezat dlažbu a já si tu hraji s konstrukcí zastřešení. pavelu96, radim.1008, Péťa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
MJSytic Odesláno 8. březen Odesláno 8. březen VID-20260308-WA0010.mp4 BubakGS, Péťa, pavelu96 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Fruktis Odesláno 10. březen Odesláno 10. březen Po dlouhy době v práci. A asi mě změřili PaCh s trojnožkou na úseku 70,50,70. Posílají pokuty nebo tohle se řeší jen na místě? Citovat
PaKr Odesláno 10. březen Odesláno 10. březen Pokud se nic nezměnilo, tak posílají pozvánku, že se máš dostavit. A pokud je to firemní nebo leasing, tak první šel na firmu, kdo řídil a pak mi přišel dopis. Ale to je asi patnáct roků zpátky. V neděli takhle stáli v Praze na Průmyslové, tak doufám.... Citovat
Fruktis Odesláno 10. březen Odesláno 10. březen Tak já měl na tahu pod 60...,tak uvidíme BubakGS ohodnotil 1 Citovat
BubakGS Odesláno 10. březen Odesláno 10. březen @Fruktis ...mno nejspíš se stane následující (pokud jsi tam na tutovku valil víc a neslovili Tě hned): Policie změří rychlost, pořídí záznam (SPZ, rychlost, čas, místo). Protože řidič nebyl zastaven, policie identifikuje provozovatele vozidla (podle registru vozidel). Provozovatel (majitel) vozidla obdrží poštou (nebo do datové schránky) "Výzvu k uhrazení určené částky" nebo "Výzvu k podání vysvětlení". V dopise je obvykle fotodokumentace a výzva, aby se provozovatel vyjádřil, kdo vozidlo řídil. No a Ty můžeš: Zaplatit "určenou částku" (pokutu): Pokud provozovatel souhlasí a zaplatí, případ se odkládá a neudělují se body. Sdělil totožnost řidiče: Provozovatel uvede osobu, která skutečně řídila (pokud to nebyl on sám). Správní řízení se pak vede s tímto řidičem. Závěr - prachy z Tebe dostanou vždycky, ale obvykle bez bodů řidiči. Mě obvykle chodí výzva na výpalné do datovky... Pepito a dýzl ohodnotil 2 Citovat
Péťa Odesláno 10. březen Odesláno 10. březen před 17 minutami, Fruktis napsal: Tak já měl na tahu pod 60...,tak uvidíme Jestli jsi měl pod 60, tak Ti pravděpodobně nic nepřijde. BubakGS ohodnotil 1 Citovat
Fruktis Odesláno 10. březen Odesláno 10. březen Myslím že pod 60. Hrozná past nejdřív 70 pak 50 a za křižovatkou 70 nikde nic...uprostřed polí...tak se nechám překvapit. Když to přijde tak to přijde když ne tak budu šťastnější. BubakGS ohodnotil 1 Citovat
oddie Odesláno 10. březen Odesláno 10. březen Taky se mi povedlo ještě před vánoci, cestou na hory, nějak jsem nedával pozor, a přitom vím, že tam ty radary jsou. Tak před Linzem to zpomalení na stovku, najednou červené blesky, ale jelo nás zrovna víc kolem sebe (3 pruhy) a doteď nic nepřišlo. Tak jsem se buď těsně vešel, nebo jsme na fotce byli všichni Citovat
PaKr Odesláno 10. březen Odesláno 10. březen Taky si myslím, že pod 60 by to mělo být v klidu V mém případě stáli u křížení s Českobrodskou ( směrem z Hloubětína ) a stáli přímo pod mostem. Když jsem viděl auto na výstražných ( zastavené), tak jsem stejně ještě automaticky ubral @BubakGS od PČR jde přímo "podání vysvětlení ", ti neposílají žádost o výpalné BubakGS ohodnotil 1 Citovat
BubakGS Odesláno 10. březen Odesláno 10. březen (upraveno) @PaKr ...tam prijdes, oni Te musi prvne poucit, pak odmitnes podat vysvetleni a protoze je casto ridic rovnou i provozovatel .. zaplati ve finale vypalne a tim to hasne... ...v podstate jde o to to uhrat bez bodu. Upraveno 10. březen uživatelem BubakGS dýzl ohodnotil 1 Citovat
dýzl Odesláno 10. březen Odesláno 10. březen Syna takhle před 2 nebo 3 roky změřila někde u Benešova PČR, nikoliv MP nebo OP, a v dopise bylo pozvání k podání vysvětlení nebo k zaplacení nějaké pokuty. Pokuta se zaplatila a v poho-body nepřidělili a ani záznam do karty řidiče na evidenci řidičů! BubakGS ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 10. březen Odesláno 10. březen (upraveno) Dnes bylo pár bloků od Medvědího brdlohu takovýhle pozdvižení Něco takovýho bych teda opravdu zažít nechtěl https://www.novinky.cz/clanek/krimi-pozar-plynoveho-potrubi-u-ministerstva-v-praze-hasici-evakuuji-okoli-40566969 Upraveno 10. březen uživatelem Medvěd BubakGS ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 10. březen Odesláno 10. březen Koukal jsem. A hned na mapu, jak daleko to je od brlohu Citovat
Fruktis Odesláno 10. březen Odesláno 10. březen Tohle je lepší varianta jen to hoří...horší je když se to nahromadí v nějaký kapse a pak to udělá rach.. dýzl ohodnotil 1 Citovat
Fruktis Odesláno 13. březen Odesláno 13. březen Dnes nákup v jednom nejmenovaném Lidlu na kladně u oazy...jako vzal jsem do ruky balíček se sýrem...a zjistil že to je zelený jak irskej trpaslík..tak jsem se zkusil zda třeba druhý blocek sýra bude bez plísně...světe div se...nebyl . Opět zelená. A pak jsem nadzvedl celou krabici a málem jsem tam vrhnul. Všechny sýry kam oko dohledlo totálně zelené. To asi někdo skladoval nějak jinak než měl. Poté mi natahlo a málem jsem BubakGS a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
Péťa Odesláno 13. březen Odesláno 13. březen (upraveno) Dnes ráno STK bez jakékoliv známosti: Nechce někdo Mercedes? Od srpna (co mám Netopýra) stojí v garáži Upraveno 13. březen uživatelem Péťa BubakGS, pavelu96, radim.1008 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Fruktis Odesláno 14. březen Odesláno 14. březen @ozzy56 pak to bylo špatně označený ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 14. březen Odesláno 14. březen před 12 hodinami, Fruktis napsal: Dnes nákup v jednom nejmenovaném Lidlu na kladně u oazy...jako vzal jsem do ruky balíček se sýrem...a zjistil že to je zelený jak irskej trpaslík..tak jsem se zkusil zda třeba druhý blocek sýra bude bez plísně...světe div se...nebyl . Opět zelená. A pak jsem nadzvedl celou krabici a málem jsem tam vrhnul. Všechny sýry kam oko dohledlo totálně zelené. To asi někdo skladoval nějak jinak než měl. Poté mi natahlo a málem jsem Doufám, žes upozornil někoho z perzonálu, aby ten sajrajt někam odstranil Já bych při tom asi mluvil trochu hlasitějc a rychlejc než obvykle Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.