Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Po dlouhy době v práci. A asi mě změřili PaCh s trojnožkou na úseku 70,50,70. Posílají pokuty nebo tohle se řeší jen na místě?:myslim

Odesláno

Pokud se nic nezměnilo,  tak posílají pozvánku,  že se máš dostavit.  A pokud je to firemní nebo leasing, tak první šel na firmu,  kdo řídil a pak mi přišel dopis.  Ale to je asi patnáct roků zpátky.  

V neděli takhle stáli v Praze na Průmyslové,  tak doufám....:D

Odesláno

@Fruktis  ...mno nejspíš se stane následující (pokud jsi tam na tutovku valil víc a neslovili Tě hned):

• Policie změří rychlost, pořídí záznam (SPZ, rychlost, čas, místo).
  • Protože řidič nebyl zastaven, policie identifikuje provozovatele vozidla (podle registru vozidel).
  • Provozovatel (majitel) vozidla obdrží poštou (nebo do datové schránky) "Výzvu k uhrazení určené částky" nebo "Výzvu k podání vysvětlení". V dopise je obvykle fotodokumentace a výzva, aby se provozovatel vyjádřil, kdo vozidlo řídil.

No a Ty můžeš:

• Zaplatit "určenou částku" (pokutu): Pokud provozovatel souhlasí a zaplatí, případ se odkládá a neudělují se body.
  • Sdělil totožnost řidiče: Provozovatel uvede osobu, která skutečně řídila (pokud to nebyl on sám). Správní řízení se pak vede s tímto řidičem.

Závěr - prachy z Tebe dostanou vždycky, ale obvykle bez bodů řidiči. Mě obvykle chodí výzva na výpalné do datovky...  :D 

Odesláno

Myslím že pod 60. Hrozná past nejdřív 70 pak 50 a za křižovatkou 70 nikde nic...uprostřed polí...tak se nechám překvapit. Když to přijde tak to přijde když ne tak budu šťastnější.

Odesláno

Taky se mi povedlo ještě před vánoci, cestou na hory, nějak jsem nedával pozor, a přitom vím, že tam ty radary jsou. Tak před Linzem to zpomalení na stovku, najednou červené blesky, ale jelo nás zrovna víc kolem sebe (3 pruhy) a doteď nic nepřišlo. Tak jsem se buď těsně vešel, nebo jsme na fotce byli všichni :D

Odesláno

Taky si myslím, že pod 60 by to mělo být v klidu :roker

V mém případě stáli u křížení s Českobrodskou ( směrem z Hloubětína ) a stáli přímo pod mostem.  Když jsem viděl auto na výstražných ( zastavené), tak jsem stejně ještě automaticky ubral ;)

@BubakGS od PČR jde přímo "podání vysvětlení ", ti neposílají žádost o výpalné :myslim

Odesláno (upraveno)

@PaKr ...tam prijdes, oni Te musi prvne poucit, pak odmitnes podat vysvetleni a protoze je casto ridic rovnou i provozovatel .. zaplati ve finale vypalne a tim to hasne...  ...v podstate jde o to to uhrat bez bodu.

Upraveno uživatelem BubakGS
Odesláno

Syna takhle před 2 nebo 3 roky změřila někde u Benešova PČR, nikoliv MP nebo OP, a  v dopise bylo  pozvání k podání vysvětlení nebo k zaplacení nějaké pokuty. Pokuta se zaplatila a v poho-body nepřidělili  a ani záznam do karty řidiče na evidenci řidičů!

Odesláno

Dnes nákup v jednom nejmenovaném Lidlu na kladně u oazy...jako vzal jsem  do ruky balíček se sýrem...a zjistil že to je zelený jak irskej trpaslík..tak jsem se zkusil zda třeba druhý blocek sýra bude bez plísně...světe div se...nebyl . Opět zelená. A pak jsem nadzvedl celou krabici a málem jsem tam vrhnul. Všechny  sýry kam oko dohledlo totálně zelené. To asi někdo skladoval nějak jinak než měl. Poté mi natahlo a málem jsem :blicismajlik

Odesláno
před 12 hodinami, Fruktis napsal:

Dnes nákup v jednom nejmenovaném Lidlu na kladně u oazy...jako vzal jsem  do ruky balíček se sýrem...a zjistil že to je zelený jak irskej trpaslík..tak jsem se zkusil zda třeba druhý blocek sýra bude bez plísně...světe div se...nebyl . Opět zelená. A pak jsem nadzvedl celou krabici a málem jsem tam vrhnul. Všechny  sýry kam oko dohledlo totálně zelené. To asi někdo skladoval nějak jinak než měl. Poté mi natahlo a málem jsem :blicismajlik

Doufám, žes upozornil někoho z perzonálu, aby ten sajrajt někam odstranil
Já bych při tom asi mluvil trochu hlasitějc a rychlejc než obvykle

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...