ozzy56 Odesláno 15. červenec 2025 Odesláno 15. červenec 2025 (upraveno) před 10 hodinami, sitler napsal: @ozzy56 uprimne, ja jsem docela rad, ze vyjezd nahoru stoji raketu . Klidne at to pro osobak stoji litr. Aspon to vic lidi necha dle a bud si to daj pesky, nebo aspon busem. Cim min aut tam bude jezdit, tim lip tam bude. ano, částečně s tímto názorem souhlasím, částečně proto, že pak se z vrcholu Pradědu stává moravský Aspen (jako v čechách Špindl) a to se mi nelíbí, protože pouze pro bohaté..., lepší by bylo nejezdit soukromýma autama nahoru vůbec a diesel autobusy z Hvězdy nahradit elektrikou edit: jinak švagr stavěl tu věž na vrcholu (firma VOKD 24), ubytováni byli na Kurzovní, byli jsme tam jednu dobu imrvére i v zimě, ale lyžovat jsem se nenaučil Upraveno 15. červenec 2025 uživatelem ozzy56 Pepito, sitler a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Zodiak Odesláno 15. červenec 2025 Odesláno 15. červenec 2025 Dnes jsem převzal ráno Kaiserovu "stovku" od PPL. Pak šel na kontrolu k obvoďákovi, vyslechl si ortel, do konce července, pak další kontrola. No a pak vycházka na ryby k Labi. 10 cejnů a jeden Jelec jesen 38cm. Pepito a Hafity ohodnotil 2 Citovat
Pepito Odesláno 15. červenec 2025 Odesláno 15. červenec 2025 Musel jsem si vygooglit co je to Kaiserova 100 a už jsem zase o něco chytřejší. Zodiak ohodnotil 1 Citovat
PaKr Odesláno 15. červenec 2025 Odesláno 15. červenec 2025 Já jsem se byl po delší době podívat v "second handu " to jsem tam prostě nemohl nechat Zodiak, BubakGS, Pepito a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Medvěd Odesláno 16. červenec 2025 Odesláno 16. červenec 2025 (upraveno) Včera na otočku Praha - Rožnov pod Rahoštěm - Praha. Do Rožnova klasicky Brno - Vyškov - Olomouc, zpátky mě WAZE z důvodu kolony u Prostějova poslala za Hranicema směr Přerov. To bylo cca 11,30 a tak jsem začal přemýšlet zda opět zajedu do Bíteše k Raušům nebo zkusím něco přímo na trase. Na dálnici před Přerovem je MOLka s vidličkama. Čekal jsem klasickej motorest u pumpy, tady se ale "jídlo" prodává přímo na pumpě. V jídeláku nabídka nevypadala až tak zle, ale to, co mi přinesli .... brrr. Klasický ohřívaný a dosmažovaný "hotovky" co se prodávají v markerech v těch plastovejch vaničkách - https://freshcorner.cz/cz/tepla-jidla. No zkusil jsem a už vím, že buď klasickej motorest nebo snad radši vydržet, tohle fakt ne-e P. S. U Raušů nebo U rybiček je klasika, měl hsdm vydržet a zajet tam - ale zase bych neměl tuhle zkušenost Upraveno 16. červenec 2025 uživatelem Medvěd Citovat
Lihous Odesláno 16. červenec 2025 Odesláno 16. červenec 2025 (upraveno) @Medvěd Netusim jak vari na MOLce tam se zastavujeme na kafe ale celkem dobre se jedlo na OMV nevim jak moc se to zlepsilo ci naopak zhorsilo nicmene pri cestach od Norimberka - Rozvadov byla jedna z prvnich zastavek prave na teto znacce a tam nejake jidlo a slo to - samozrejme je to jen benzinka. Fakt je ze nekdy delana bageta je lepsi volba. Upraveno 16. červenec 2025 uživatelem Lihous Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Zodiak Odesláno 16. červenec 2025 Odesláno 16. červenec 2025 Moje šikovná squaw podle návodu složila Kaiser "100". teda, pravda je, že jsem radil. Pepito ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 16. červenec 2025 Odesláno 16. červenec 2025 dnes zase Karlova Studánka , píšu zase, bo tam nijak rád nejezdím, zaprvé by mě zajímalo, kterého debila ,nahoře' konečně napadne ty lázně uzavřít pro soukromá auta ?, tvl., lázně a uprostřed je to jak na autostrádě , přitom se lázně dají lehce objet přes Vidly, nebo opačně na Malou Morávku, nahoře i dole jsou velká parkoviště, dole budují ještě jedno veliké..., a zadruhé tam musím když panímáma přikáže--ona to tam zas miluje , ale koupila mi borůvkové knedle , tak jsem jel... Pepito ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 16. červenec 2025 Odesláno 16. červenec 2025 Jen jsem ukončil zdlouhavou léčbu po operaci lipomu, tak mě dnes pro změnu "chytly" záda v kříži a to nechodím do práce. Tak jsem dostal kapačku s nějakými dobrotami. regius a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
Zodiak Odesláno 16. červenec 2025 Odesláno 16. červenec 2025 (upraveno) Strejda mechanik mě dnes přivezl kabrouška. Jen doladit okno spolujezdce po výměně stahovačky. A to mám "Erzetu do @pepito gangu." už jen samolepku peugeot-club.com a vyměnit podložky klubu pod RZ. Mám koupené a doručené, ale musím opatrně s paprčó. Upraveno 16. červenec 2025 uživatelem Zodiak regius, ozzy56, Pepito a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Pepito Odesláno 16. červenec 2025 Odesláno 16. červenec 2025 (upraveno) @Zodiak tomu jaksi nerozumím. (A to mám "Erzetu do @pepito gangu."). Jinak moc hezký kabriolet. Upraveno 16. červenec 2025 uživatelem Pepito Doplňující info Citovat
Zodiak Odesláno 16. červenec 2025 Odesláno 16. červenec 2025 (upraveno) No @Pepito seš z Olomóc kraja a já v erzetě mám "M". Tož asik takto. Děkuji za kladné hodnocení. To je jen začátek, ještě kabrouše vytuním. Jako 206 cc. Upraveno 16. červenec 2025 uživatelem pavelu96 Necituj celý přímo předchozí příspěvek - jsi tu celkem dlouho, na to aby jsi chápal základní pravidla. Děkuji Pepito ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 16. červenec 2025 Odesláno 16. červenec 2025 @Zodiak z Hané sice jsem (7,5 roku), ale na RZ na cécéčku mám "T" tudíž Moravskoslezský kraj. Proto jsem netušil jak jsi to myslel. radim.1008, Zodiak a regius ohodnotil 3 Citovat
Zodiak Odesláno 16. červenec 2025 Odesláno 16. červenec 2025 Aha, tak potom, omlouvám se za neznalost. Budiž mi k dobru pokora, bych nenadzvedl kteréhokoliv moderátora. Pepito a Hafity ohodnotil 2 Citovat
Péťa Odesláno 16. červenec 2025 Odesláno 16. červenec 2025 A já si něco udělám... Pepito ohodnotil 1 Citovat
Zodiak Odesláno 16. červenec 2025 Odesláno 16. červenec 2025 @Péťa ty ne, ty jsi normální moderátor a normální ajťák. Už tě nějaký ten pátek znám. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 16. červenec 2025 Odesláno 16. červenec 2025 Normální??? Co znamená být normální??? Kdybychom byli všici normální, zcela zákonitě by z toho musel bejt každej druhej debil (citát co nám často říkal ředitel na ZDŠ a může bejt i pravdivej, ale jestli je z jeho hlavy, to netuším) Zodiak a toru ohodnotil 2 Citovat
Klemoň Odesláno 16. červenec 2025 Odesláno 16. červenec 2025 A jsem normální, když se provokativně zeptám, zda se mohu dát příspěvek, který se udál dřive než dnes ? Zodiak ohodnotil 1 Citovat
Charlie 1 Odesláno 17. červenec 2025 Odesláno 17. červenec 2025 tak skladame , uvažuji ,že bych udělal komplet renovaci, dělal někdo z Vás? staré moto? Péťa, ozzy56, regius a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Zodiak Odesláno 17. červenec 2025 Odesláno 17. červenec 2025 (upraveno) @Charlie 1 můj bývalý kolega se tím zabývá, má jednoho luxusně renovovanýho péráka a dva další, co se svýho času chystal dávat dokupy. Jenže se z Hradce Králové odstěhoval do Českých Budějovic - na důchod. Jo druhý kolega, si renovoval kozidecha a má ještě jednoho, se kterým jezdí na závody. Upraveno 17. červenec 2025 uživatelem Zodiak Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.