Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)
před 10 hodinami, sitler napsal:

@ozzy56 uprimne, ja jsem docela rad, ze vyjezd nahoru stoji raketu :)  . Klidne at to pro osobak stoji litr. Aspon to vic lidi necha dle a bud si to daj pesky, nebo aspon busem. Cim min aut tam bude jezdit, tim lip tam bude.

ano, částečně s tímto názorem souhlasím, částečně proto, že pak se z vrcholu Pradědu stává moravský Aspen (jako v čechách Špindl) a to se mi nelíbí, protože pouze pro bohaté..., lepší by bylo nejezdit soukromýma autama nahoru vůbec a diesel autobusy z Hvězdy nahradit elektrikou  :myslim

edit: jinak švagr stavěl tu věž na vrcholu (firma VOKD 24), ubytováni byli na Kurzovní, byli jsme tam jednu dobu imrvére i v zimě, ale lyžovat jsem se nenaučil 🙄

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

Dnes jsem převzal ráno Kaiserovu "stovku" od PPL. Pak šel na kontrolu k obvoďákovi, vyslechl si ortel, do konce července, pak další kontrola. No a pak vycházka na ryby k Labi. 10 cejnů a jeden Jelec jesen 38cm.

dfe69bcb-63f5-40b8-9e97-6e5ea7de85fc.jpeg

39753660-611d-4c5c-bb9f-0da1a615868f.jpeg

c0f4716b-95de-426e-b26d-4cd1a49d89c2.jpeg

Odesláno (upraveno)

Včera na otočku Praha - Rožnov pod Rahoštěm - Praha. Do Rožnova klasicky Brno - Vyškov - Olomouc, zpátky mě WAZE z důvodu kolony u Prostějova poslala za Hranicema směr Přerov. To bylo cca 11,30 a tak jsem začal přemýšlet zda opět zajedu do Bíteše k Raušům nebo zkusím něco přímo na trase. Na dálnici před Přerovem je MOLka s vidličkama. Čekal jsem klasickej motorest u pumpy, tady se ale "jídlo" prodává přímo na pumpě. V jídeláku nabídka nevypadala až tak zle, ale to, co mi přinesli .... brrr. Klasický ohřívaný a dosmažovaný "hotovky" co se prodávají v markerech v těch plastovejch vaničkách - https://freshcorner.cz/cz/tepla-jidla.

No zkusil jsem a už vím, že buď klasickej motorest nebo snad radši vydržet, tohle fakt ne-e

P. S.

U Raušů nebo U rybiček je klasika, měl hsdm vydržet a zajet tam - ale zase bych neměl tuhle zkušenost

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno (upraveno)

@Medvěd Netusim jak vari na MOLce tam se zastavujeme na kafe ale celkem dobre se jedlo na OMV nevim jak moc se to zlepsilo ci naopak zhorsilo
nicmene pri cestach od Norimberka - Rozvadov byla jedna z prvnich zastavek prave na teto znacce a tam nejake jidlo a slo to - samozrejme je to jen benzinka.

Fakt je ze nekdy delana bageta je lepsi volba.

Upraveno uživatelem Lihous
Odesláno

dnes zase Karlova Studánka 🙉, píšu zase, bo tam nijak rád nejezdím, zaprvé by mě zajímalo, kterého debila ,nahoře' konečně napadne ty lázně uzavřít pro soukromá  auta ?, tvl., lázně a uprostřed je to jak na autostrádě 😯, přitom se lázně dají lehce objet přes Vidly, nebo opačně na Malou Morávku, nahoře i dole jsou velká parkoviště, dole budují ještě jedno veliké..., a zadruhé tam musím když panímáma přikáže--ona to tam zas miluje 🙈, ale koupila mi borůvkové knedle 👍, tak jsem jel... :)

DSCN0078.JPG

Odesláno (upraveno)

Strejda mechanik mě dnes přivezl kabrouška. Jen doladit okno spolujezdce po výměně stahovačky. A to mám "Erzetu do @pepito gangu." :) už jen samolepku peugeot-club.com a vyměnit podložky klubu pod RZ. Mám koupené a doručené, ale musím opatrně s paprčó.

ba84797f-bbc9-4cdb-8a0d-35dc14e5476e.jpeg

ea2d79aa-ab29-47ae-8021-86357cb81ad5.jpeg

Upraveno uživatelem Zodiak
Odesláno (upraveno)

No @Pepito seš z Olomóc kraja a já v erzetě mám "M". Tož asik takto. Děkuji za kladné hodnocení. To je jen začátek, ještě kabrouše vytuním. Jako 206 cc. 

Upraveno uživatelem pavelu96
Necituj celý přímo předchozí příspěvek - jsi tu celkem dlouho, na to aby jsi chápal základní pravidla. Děkuji
Odesláno

Normální???

Co znamená být normální???

Kdybychom byli všici normální, zcela zákonitě by z toho musel bejt každej druhej debil (citát co nám často říkal ředitel na ZDŠ a může bejt i pravdivej, ale jestli je z jeho hlavy, to netuším)

Odesláno (upraveno)

@Charlie 1 můj bývalý kolega se tím zabývá, má jednoho luxusně renovovanýho péráka a dva další, co se svýho času chystal dávat dokupy. Jenže se z Hradce Králové odstěhoval do Českých Budějovic - na důchod. Jo druhý kolega, si renovoval kozidecha a má ještě jednoho, se kterým jezdí na závody.

Upraveno uživatelem Zodiak

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...