Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Včera jsem u sochy Decebala v Rumunsku viděl zbytek po jednom

PRASEČECHOVI

Stará Alfa s nálepkami GUMBALKAN zjevně nezvládla vlastníma silama dojet a vrátit se zpět domů a tak majitel odstranil RZ (SPZ) a auto nechal na parkovišti svému osudu.

I v Rumunsku určitě vědí, co je to "vrakoviště" a osobně nevidím důvod proč jim ten jejich čubinec ještě násobit naším (podepsaným) odpadem

1.jpg

2.jpg

20250518_154543.jpg

3.jpg

Upraveno uživatelem Péťa
Otočení fotografií
Odesláno
před 18 hodinami, pavelu96 napsal:

Počasí vypeklo úplně všechny... v sobotu se řušil podvečerní program a nevybíralo se vstupné, takže bude menší výdělek a nižší plat pro brigádníky. Dvojčata mrzla celý víkend na příjezdové bráně a počítáme, že to ještě omarodí :roll

To bude zase na diskusích veselo 😮

https://www.idnes.cz/liberec/zpravy/cap-ohnostroj-strach-mladata-vejce-zima.A250519_133905_liberec-zpravy_jape

Odesláno

No už volala tchýně - "Viděli jste jak čápice opustila mláďata kvůli ohňostroji?" :fnuk

A já - "Ne, koukal jsem na ohňostroj, doplněný hudbou a scénou s vévodou a bylo to super" :aut

Odesláno

V Ekopron - Metal s.r.o - želeozo , plech do 5mm 4,60kč, litina a "těžké železo (traverzy, poloosa....) pak 6kč . S cenami hejbají klidně i 2x za měsíc a záleží na osobě jež to váží-třeba od "Sníži" bych měl asi trošku lepší ceny-jezdím tam leta a ti starší si pamatují. Dřív , dokud v hotovosti tak jsem jim vždy nechal nějaké mincičky.

Odesláno

Tohle bylo míchané plech s těžkým  dal 4.20  v Praze by bylo i za to míchaný možná trochu víc ale tady se neptá z čeho to je. V Praze sem zažil že to přebíral kus po kuse a chtěl i ičo. a živnosťák apod.  a ve finále si strhnul 30 Kč jakože za bankovní poplatek. 

Odesláno (upraveno)

Kua drat, se mi cesta do Brna zase vyplatila - hitnul me na dalnici nejakej foogl a prave zrcatko v riti + nejake skrabance na boku...  .....    Rifter 2021 vyhrivane zrcatko - nevedel by nekdo co mam shanet, nez vletim do autorizaku? Zustaly mi i ty dva kable s konektory....

image.thumb.png.fd6a456e5f0f75cb152edef231dd4b35.png

Upraveno uživatelem BubakGS

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...