BubakGS Odesláno 23. březen 2025 Odesláno 23. březen 2025 @PaKr ...jo, na motorce me ty kopce vzdycky vyplivnou v Moravsky Trebovy na pumpu.. PaKr ohodnotil 1 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 23. březen 2025 Odesláno 23. březen 2025 bylo to teda uz vcera ale kolega me poprosil o montaz dalkoveho ovladani centralu jen se zapomel zminit ze se jedna o Renault magnum nekdy z roku 2017 to ze auto melo neco malo pres 1,5m kilometru tak stejne na tu velikost je v tom aute mista poskromnu a vsechny kabely k ovladacum jsou zluty to se pak krasne neco zapojuje ale da se rict ze po nekolika hodinach - zidli a schudku sem to zvladl - jen sem s vecer myslel ze sem si dal asi 1h kardio v posilovne a cestou domu me prejel silnicni valec BubakGS a Klemoň ohodnotil 2 Citovat
davidse Odesláno 23. březen 2025 Odesláno 23. březen 2025 Objednal si nové šrouby na zimní plechové kola 25 kč/ks Citovat
ozzy56 Odesláno 23. březen 2025 Odesláno 23. březen 2025 (upraveno) @davidse jsou jich plná vrakoviště, možná aj zadarmo (když něco koupíš) Upraveno 23. březen 2025 uživatelem ozzy56 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 23. březen 2025 Odesláno 23. březen 2025 (upraveno) Tak zase když jsou nový za 25,- tak proč to nemít pěkný, nějaký olezlý z vraku bych asi nechtěl. Já teď koupil 16ks uzavřených 35mm x 19mm matic na Shellers.cz taky po 25, v autorizáku chtěli 120,- za kus bez DPH, no masakr. A na plecháče to pravda že asi nevadí no, ale i na tom vrakáči by si těch 300 - 500 za sadu možná řekli. Mě tu leží dvě sady na plecháče, nikdo to nechce Upraveno 23. březen 2025 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
Klemoň Odesláno 23. březen 2025 Odesláno 23. březen 2025 Já mám sadu na hliníky / elektrony a taky za to nikdo nechce nic zaplatit . . . Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
davidse Odesláno 24. březen 2025 Odesláno 24. březen 2025 (upraveno) Autorizák cca 90-120 kč a prodejna na netu 25-30 kč, a po 15 letech jsem dal raději nové jsou hodně zrezivělé, i s poštovným a balným vyšli 32 kč za kus Upraveno 24. březen 2025 uživatelem davidse Citovat
ozzy56 Odesláno 24. březen 2025 Odesláno 24. březen 2025 mám už za sebou dvě kontroly u doktorů , obě v cajku a u jednoho zvětšili parkoviště, supéééér Péťa ohodnotil 1 Citovat
BubakGS Odesláno 24. březen 2025 Odesláno 24. březen 2025 (upraveno) ...me malem jeblo. Jak vite, mame v ulici trochu pruser s kanalizaci. Minule utery me monteri vykopali diru a postavili bagr prez vjezdem - takze zablokovane auto. Stavbyvedouci nasliboval, tak to do vikendu daji do kupy.... mno... how.no ... dneska pridali dalsi bagr a vykopali dalsi diru pred garazi - takze budu mit honicku vyndat i motorku nebo kolo, kdybych nedejboze nekam musel..... --ted do toho bude chcat, takze delat nebudou ... tvl.. jak si takova firma muze vydelat? Statni / mestske zakazky jsou asi luxusni kseft... ...kdyby nekdo potreboval... mam tady 2 bagry od Catu, smykovy nakladac Locust a par dalsich blbosti ... ale z baraku se nedostanu Upraveno 24. březen 2025 uživatelem BubakGS pavelu96, radim.1008, Pepito a 1 další ohodnotil 4 Citovat
ozzy56 Odesláno 24. březen 2025 Odesláno 24. březen 2025 nevěřím -- není boha abys ses s tolika strojama neprokopal ze zahrady jojo, státní zakázky jsou zlaté, proto se kolem nich motá tolik politiků a tak rozkrádá..., už Masaryk říkal: nebát se a nekrást... BubakGS ohodnotil 1 Citovat
BubakGS Odesláno 24. březen 2025 Odesláno 24. březen 2025 @ozzy56 ... no s tim Locustem bych si asi poradil... to se ridi jako ruskej tank.. ..ale v bagru jsem v zivote nesedel a tech pacek a pedalu je v tom nejak moc... ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 24. březen 2025 Odesláno 24. březen 2025 bagr--dva pedály a dva joisticky , to jenom vypadá složitě, po jedné šichtě jsi bagrista Klemoň ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 24. březen 2025 Odesláno 24. březen 2025 (upraveno) Ten malej si normálně pučíš v půjčovně. Prý trvá tak hodinu, než si na něj zvykneš. Ale když vidím profi bagristy, tak si to klidně nechám udělat od nich. https://alprim.cz/pujcovna-stavebni-mechanizace?misto=1&kat=7 Upraveno 24. březen 2025 uživatelem Péťa ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
pavelu96 Odesláno 24. březen 2025 Odesláno 24. březen 2025 Dneska bylo celkem slušný počasí, tak jsem vyrazil na zahradu a za zvuků písně Dalibora Jandy "Říkal si Hurricane" vysál za hoďku zahrádku od listí radim.1008, Péťa, BubakGS a 1 další ohodnotil 4 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 24. březen 2025 Odesláno 24. březen 2025 Dnešek byl ve znamení nehod. Nejdřív cesta do Poděbrad, na konci kolína rozsekaná 307 sw a nissan primera. A cestou zpátky na kruháku najednou houkačka, hukot kol, a kamion s návěsem se rozhodl, že projede kruhák rovně. samozřejmě se zasekl Tak ho tam docela dlouho vyprošťovali. Citovat
BubakGS Odesláno 24. březen 2025 Odesláno 24. březen 2025 (upraveno) ...mno.. ono to ma jeste jednu zapletku. Jsem prave zjistil, ze z ulice do baraku nam voda vede jeste v olovu. V baraku uz mame vsechno od vodomeru u vnejsi zdi ve sklepe v plastu. Kdyz uz to otevreli a tahaji sem i novou vodu ..coz je s tou kanalizaci lehce nechutne vtipne ... ..asi si budu muset vzit dovolenou.. oprasit monterky, najit kolecko, ryc a krumpac.... a vykopat to k baraku a nechat cely vymenit .. . dass ist Super.. ... kua drat.. Upraveno 24. březen 2025 uživatelem BubakGS pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 24. březen 2025 Odesláno 24. březen 2025 @BubakGS To jsem dělal preventivně předloni u máti. Většina lidí kroutila hlavou, proč měním něco, co funguje. Protože tam vedl i telefon a plyn, musel jsem kopat ručně, naštěstí to šlo rýčem, krumpáč jsem téměř nepotřeboval. Charlie 1, BubakGS a Pepito ohodnotil 3 Citovat
Milan+ Odesláno 24. březen 2025 Odesláno 24. březen 2025 před 20 minutami, BubakGS napsal: ...mno.. ono to ma jeste jednu zapletku. Jsem prave zjistil, ze z ulice do baraku nam voda vede jeste v olovu. V baraku uz mame vsechno od vodomeru u vnejsi zdi ve sklepe v plastu. Kdyz uz to otevreli a tahaji sem i novou vodu ..coz je s tou kanalizaci lehce nechutne vtipne ... ..asi si budu muset vzit dovolenou.. oprasit monterky, najit kolecko, ryc a krumpac.... a vykopat to k baraku a nechat cely vymenit .. . dass ist Super.. ... kua drat.. Na olovo máš i nějakou dotačku,kamarád to tu měl v JC,firma udělala vše. Citovat
pavelu96 Odesláno 24. březen 2025 Odesláno 24. březen 2025 @BubakGS vyprdni se na krumpáč, bafni ten malej bagřík a za 20 minut máš vykopáno a ani nemusíš hledat montérky PaKr a BubakGS ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 24. březen 2025 Odesláno 24. březen 2025 před 1 hodinou, BubakGS napsal: ...me malem jeblo. Jak vite, mame v ulici trochu pruser s kanalizaci. Minule utery me monteri vykopali diru a postavili bagr prez vjezdem - takze zablokovane auto. Stavbyvedouci nasliboval, tak to do vikendu daji do kupy.... mno... how.no ... dneska pridali dalsi bagr a vykopali dalsi diru pred garazi - takze budu mit honicku vyndat i motorku nebo kolo, kdybych nedejboze nekam musel..... --ted do toho bude chcat, takze delat nebudou ... tvl.. jak si takova firma muze vydelat? Statni / mestske zakazky jsou asi luxusni kseft... ...kdyby nekdo potreboval... mam tady 2 bagry od Catu, smykovy nakladac Locust a par dalsich blbosti ... ale z baraku se nedostanu Twl - a ven můžeš? Nějak začátkem dubna budu v Olmíku a bavili jsme se o kafeti, tak abyses vůbec vokázal Klemoň a BubakGS ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.