Havlicek.Lukas Odesláno 14. leden 2025 Odesláno 14. leden 2025 (upraveno) toho sem taky myslel mel by to byt snad tenhle nebo verze 160 pokud se delala Upraveno 14. leden 2025 uživatelem Havlicek.Lukas Pepito a Hafity ohodnotil 2 Citovat
dýzl Odesláno 14. leden 2025 Odesláno 14. leden 2025 Dnes jsem zkoušel špachtlí škrábat malůvku na wc, nešlo musím koupit škrabák . Pův jsem to malovat nějakou částečně omyvatelnou barvou od HET, a drží to extra dobře, takže jedině škrabák na ytong to zvládne. Na toto nelze obkládat. obklad mám za hubičku tak si opět vyzkouším zda jsem nezapomněl řemeslo!! Pepito ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 14. leden 2025 Odesláno 14. leden 2025 černý MB 180 měl sused kdysi dávno v dieselu , jako děcka jsme mu pomáhali s opravama -- čistit, šmirglovat, natírat pak nás povozil kolem baráku Pepito ohodnotil 1 Citovat
Dave_k Odesláno 14. leden 2025 Odesláno 14. leden 2025 před 2 hodinami, Péťa napsal: Fuj, to jsou ceny U nás Orlen N95 za 34,50 (minulý týden jsem tankoval ještě za 33,90). To mi jsme před 14 dny tankovali za necelý 1 euro/litr N95. No nebylo to v ČR. Citovat
Medvěd Odesláno 14. leden 2025 Odesláno 14. leden 2025 (upraveno) před 10 hodinami, ozzy56 napsal: černý MB 180 měl sused kdysi dávno v dieselu , jako děcka jsme mu pomáhali s opravama -- čistit, šmirglovat, natírat pak nás povozil kolem baráku Kulatýho si ani jako kluk na ulici nepamatuju. Za mě jezdily hlavně "W115" (kraťasy) a později W123 (piáno), ale pro mě byl nejhezčí Skovej křídlák (W111) - ideálně černej s nablejskanejma chromama (a to černý auta vůbec rád nemám). Upraveno 15. leden 2025 uživatelem Medvěd Hafity, BubakGS a radim.1008 ohodnotil 3 Citovat
Charlie 607 Odesláno 14. leden 2025 Odesláno 14. leden 2025 @Milan+ Tady je foto, z druhý strany jsem to nefotil. Povrch, osazení a dosedací plocha jsou broušené, skrz vede imbus šroub. Citovat
ozzy56 Odesláno 15. leden 2025 Odesláno 15. leden 2025 tady už taje, tak jsem to byl omést od sněhu, sem si všiml, že se celkem rychle ty dnešní motory zahřejí, myslím když mají výfukový sběrač přímo v hlavě Citovat
Charlie 1 Odesláno 15. leden 2025 Odesláno 15. leden 2025 (upraveno) https://www.garaz.cz/clanek/novinky-dacia-bigster-2025-ceske-ceny-vybava-motory-4x4-lpg-21014077 4 válec 1800cm ,že by se blýskalo na lepší časy? Upraveno 15. leden 2025 uživatelem Péťa Upraven odkaz, aby v něm nebyly reklamy ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 15. leden 2025 Odesláno 15. leden 2025 (upraveno) nevypadá špatně , navíc sem ráno kdesi četl, že poslední renaultí motory a auta jsou na vlně Upraveno 15. leden 2025 uživatelem ozzy56 Citovat
Charlie 607 Odesláno 15. leden 2025 Odesláno 15. leden 2025 Dneska měli naši revizi plynového kotle na bytě který je delší dobu neobývaný. Odpoledne mi říkají je tam v háji kotel, vůbec nenaskočí, revizák říkal že je to na výměnu kotle. Tak jsem se tam navečer zajel podívat. Vše jsem zapnul,kotel pustil čerpadlo ale nezapálil. Koukám na termostat, zkouším při jaké teplotě spíná - 12°C ok, to funguje. Nastavím víc, kotel pořád nezapaluje. Ale termostat ho ovládá. Tak kotel vypnu, koukám na tlak vody, říkám si, mohlo by být víc. Tak dopouštím vodu do systému a slyším cvaknutí, aha a jsme doma. Dotlakuju to, pustím kotel a ten samozřejmě normálně topí. Jako má štěstí že si neřekl o peníze, jinak bych na něj nastoupil. Ale jako toto, že takové základní věci neudělá.... Dave_k, pavelu96, ozzy56 a 5 další ohodnotil 8 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 15. leden 2025 Odesláno 15. leden 2025 otazka co to bylo za revizaka u nas 2 roky zpet revizak na kondenzacni kotel ktery sam montoval a rika mate tady nejakou zavadu ten kotel uz nenabehne - mimochodem po uspesnem odbornem vycisteni nakonec to behem vikendu "opravil" a nechal si zaplatit opravu veci kterou vlastne skur*il ?? pak rika to je tim ze ten kotel topi na malo stupnu musime to zvednout - na to sem mu odpovedel ze do toho nikdo nehrabal od te doby co to namontoval behem pristiho tydne ma zase dojit premyslim ze mu celou dobu budu stat za prdeli a sledovat ho BubakGS ohodnotil 1 Citovat
Dave_k Odesláno 16. leden 2025 Odesláno 16. leden 2025 @Charlie 607 Kotel má jakej manometr? Analogovej nebo digi (přes displej)? Většina kotlů je nastavená tak, že pokud je tlak pod 1bar, tak prostě nezapálí a většinou hodí i chybovej kód na displej. Zkontroluj si i expanzku, jestli má protitlak v měchu. To by měl ten servisák taky udělat. Pokud tam nebude vzduch tak se to při natopení přetlakuje a pojišťovákem to zase vyletí ven. Citovat
Charlie 607 Odesláno 16. leden 2025 Odesláno 16. leden 2025 @Dave_k Je tam ještě analogovej, ono to nemá žádnej displej, kde by to házelo chyby atd. Je to dost starej Protherm, ale je jak novej, ono se v tom nikdy moc netopilo. Já vím, že je tam ochrana aby nezapálil když tam není voda/dostatečnej tlak. Ale herdek člověk kterej dělá servis a revize plynových kotlů by měl vědět co a jak. dýzl, Pepito a Dave_k ohodnotil 3 Citovat
Dave_k Odesláno 16. leden 2025 Odesláno 16. leden 2025 No i takový jsou. A když vidí třebas starší lidi, kteří o tom vědí kulový, tak jim nabulíkuje, že je všechno v háji a musí koupit novej kotel. A s tím jim dohodí nějakýho kamarádíčka, kterej je ještě oškube. Charlie 607, dýzl a Pepito ohodnotil 3 Citovat
Klemoň Odesláno 17. leden 2025 Odesláno 17. leden 2025 Pozná někdo, kde jsem to byl na RTG huby ??? @Medvěd hádat nesmí, protože to ví . . . Citovat
RichVa Odesláno 17. leden 2025 Odesláno 17. leden 2025 Jako vesničan mohu? že by "kulaťák" v Praze - Dejvicích https://mapy.cz/zakladni?pid=101844231&newest=1&yaw=6.048&fov=1.257&x=14.3960167&y=50.1003939&z=17&ovl=8 Klemoň a Medvěd ohodnotil 2 Citovat
Klemoň Odesláno 17. leden 2025 Odesláno 17. leden 2025 A Strakonice jsou vesnice ??? Tak to jsem nevěděl, že jsem si nedávno lyžařské rukavice koupil na vesnici RichVa ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 17. leden 2025 Odesláno 17. leden 2025 Dneska přesně v poledne odjezd z Bánova za Maďarským Brodem a cesta utíkala tak hezky, že jsem v 15,15 parkoval na dvoře VŠCHT. A taky dneska kolegu překvapil novej Transit. Vyrazil s ním na první delší cestu (Praha - Brno - Pardubice - Praha) a cestou po dálnici- po té, co si zívnul - se mu rozsvítila žlutá kontrolka a auto začalo pípat...... Nějakej senzor usoudil, že je unavenej a potřebuje pauzu a kafe - naštěstí auto nepadlo do žádný nouze a až k pumpě dojelo v pohodě (jen prý pípalo) Citovat
Milan+ Odesláno 18. leden 2025 Odesláno 18. leden 2025 Tak já od středy do pátku do večera v práci a dnes už tu jsem pro změnu od páté. Pepito ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.