Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

dnes kontrola chajdy i když vedle je soused celoročně, takže vlastně celkem zbytečně, ale aspon provětrám sebe i auto, dneska jsem nezkoušel kolik to jede, minule stačilo 🙈, sníh tam není, zbytek OK, pak řízek se salátem v Globu za 150 v meníčku i s pitím 👍, a to někteří hudrují že to tu stojí za houno 😉

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno (upraveno)

..mno, dobalil jsem cast darku, vecer skocim do peeza a dam si cestu do JC - jizdmo zaktualizuju multimedialni jednotku a mapy (hodinu vrcet na miste je cypovina - pocitam, ze nekde u Jihlavy to uz bude v cajku :D ). V JC odzimuju byt, rano nakupy a vecer pojedu zpatky sem. No a v sobotu si to dam znova komplet s familii...  :D  

Upraveno uživatelem BubakGS
Odesláno (upraveno)

@Milan+ člověk prostě občas potřebuje změnu... Když to nepůjde zvednu kotvy. A kvůli vysluze tam opravdu nejdu.

@tomm176 přesně tak, za zkoušku člověk nic nedá..

Upraveno uživatelem Fruktis
Odesláno (upraveno)

..mno, tak OL -> Tabor ..cesty suchy, na Vysocine misty mlha, teploty +3 az +6 C a sem tam de.b.il, co s mlhovkama na vsechny strany jede i pod jasnou mesicni oblohou....  ..a klasika... nasi mistni kre.te.ni nejsou schopni zaparkovat jako belosi - nahuli to k chodniku sikmo doleva, sikmo doprava, par kolmo ....  veslo by se mi pred bytovku jeste nejmin 5 - 6 aut ..ale ne ... .cu.r.aci se preci nebudou namahat...   ..na co trochu ohledu k ostatnim...    ..nerad bych nekoho z mistnich fachmanu urazil, ale tady kolem me bydli prevazne vymasteny lopaty z mistnich montoven a zkrachovale kolbenky (MAS Kovosvit) .... takovej malej Zlin to tady pred valkou byl.... ...proste sevci...

Upraveno uživatelem BubakGS
Odesláno (upraveno)

Od úterního rána jsem "na prášky" z WAZE. Nejdříve si se mnou odmítla úplně povídat, po několika restartech sice povídá, ale strašlivě potichu.

Dělá to na tabletu i v telefonu - všude mám nastavený zvuk na max (i přímo v nastavení WAZE, i v nastavení přístrojů), byť jsem to nikdy vyložené na 100% hlasitost nemíval.

Je blbý, že jsem roky zvyklý, že navi používám nahlas a jezdit "jen" podle mapy bez zvuku je docela opruz.

Videa a třeba mapy.cz nebo google jsou normálně slyšet, týká se výhradně WAZE - ale vadí mi to teda dost

P. S.

S tim módem "nerušit" co mi doporučil před časem Sitler to nesouvisí. Několik dnů po jeho nastavení mi vše fungovalo, přesto jsem ho včera vypnul.

P. P. S.

Na radu spoluvýjezdníka WAZE odinstalována a znovu nainstalována a vše beze změny 

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno (upraveno)

S autem to nemám vůbec propojený, potichu to bylo třeba i večer na hotelovém pokoji.

S novým Transitem, kde jsem zkoušel minulý týden zrcadlení, zatím nejezdím, v Doblu jsem WAZE s autem nikdy propojenou neměl.

Nemohl bys mi poslat (třeba do SZ) tel. číslo?

To je tablet

IMG_20241219_085003.jpg

IMG_20241219_084931.jpg

A telefon 

Screenshot_20241219-090318.png

Odesláno
před 6 hodinami, Medvěd napsal:

Je blbý, že jsem roky zvyklý, že navi používám nahlas a jezdit "jen" podle mapy bez zvuku je docela opruz.

Tady je krásně vidět, že každý jsme jiný :) ještě když Waze opakuje každé odbočení tolikrát,  že mi to lezlo na nervy už po pěti kilometrech :D pro mě je prostě lepší když kouknu a vidím.  Navíc klasickou navigaci mám na skle co možná nejníže,  takže sice v zorném poli, ale nevadí mi a sleduju ji bez koukání jinam. Držák na mobil mám výdechu topení,  takže ten vidím podobně.  

Ale Waze ( nebo mobil ) mi dělali problémy v Brně,  kdy v " kritickém " momentě vypadl gps signál a pak jsem se musel otáčet. V Praze to bylo v pohodě,  ale to jsem měl zapnutou i Garminku a sledovali jsme rozdíly. Pak nás Waze posílala z Evropské přes Kulaťák do prava, kde se nedalo ani odbočit,  ale Garminka vedla rovno, kde byl o poznání menší provoz ;) a to je ta Garminka offline :D 

Odesláno

včera sem si přečet' o pražských vánočních trzích, jaké jsou všude fronty u stánků a přitom br. placek za více než 200 a čtvrtka gril. kuřete za 180 🙈, přitom si skoro všichni stěžují jak nemají prachy, jak jsme na tom špatně..., tak nevím, jestli jsme jako národ tak bohatí (že tam lidi stojí ty fronty za ty prachy), nebo tak pitomí ??  osobně se nemám vůbec špatně, možná líp než když jsem pracoval, ale na takových akcích prostě neutrácím, nemíním podporovat kohokoliv, kdo prodává celé gr. kuře za 700 :bojim, hlavně případně nepište, že tam jsou jen tůůůristi a pražácííí tam nechoděj..., i když se o češích říká, že jsme nejchudší milionáři (asi každý by nahrabal milion v majetku), tak jsme i neskutečně pitomí, jak neuíme udržet korunu tam, kde je to třeba a kde se nám to musí v budoucnu vrátit..., nebo máte jiný názor ?

píchnul sem do howna, bo je to tu jaksik mrtve v posledni době 🤠

Odesláno

taky tam neutracim, ale kdyz nekdo chce, tak budiz mu to prano :)  . Stiznosti na cenu - nabidka/poptavka funguje porad, v tomhle obzvlast. Zkousi, kam az se s cenou da jit aby to hodilo co nejvic. Asi to porad vychazi ze prodat X za cenu Y je lepsi nez prodat vetsi mnozstvi za mene. Az se to zacne preklapet, pusti cenu o kousek dolu a bude to. Oni se neosidi...

ale faktem je, ze natrhy v praze jezdi hromada mimoprazskych a tu "jakozeprazskou cenu" tam za ledacos nechaji a pak si stezuji, jak je praha draha

Odesláno

Ozzy - stojí-li na nějaké zboží lidi fronty, není to drahé.

Až tam bude prodejce stát a čučet, že nevydělal ani tolik, co zaplatil za nájem, tak ceny půjdou dolů 

Já to zažil cca v polovině devadesátek, kdy jsem se rozhodl jezdit prodávat knihy na folkových festivalech. Na Zahradě ve Strážnici přímo proti mě byl borec s Avií upravenou na grilování kuřat a ten měl oproti mě frontu trvale od dopoledne do hluboké noci. Do té doby se na podobných akcích dala koupit max. klobása na grilu nebo párek v rohlíku, celý grilovaný kuře za 120 Kč byla naprostá pecka.

No a ten borec platil za místo stejný 4500 Kč za prodloužený vikend jako já, přičemž náš zisk se opravdu nedal porovnat ani omylem.

Já jsem tam byl asi 3x (ve Strážníci, jezdil jsem i do Svojšic u Přelouče), pak se festival někam odsunul, já změnil firmu a vykašlal jsem se na to. Přesto ale na moje stánkové období rád vzpomínám 

Odesláno

Tak dneska schánění vánočního stromečku, 2 dny před Vánoci už žádná sláva a 1000kč za ten levnější stromeček uz taky docela ranec. 

20241221_113816.jpg

Odesláno (upraveno)

Vánoce si bez "živý" a voňavý jedličky neumím a vlastně ani nechci představit. Kupoval jsem minulý týden a překvapilo mě, že ač jsem běžně kupoval za cca 14 stovek, tak jsem platil 850 Kč včetně úpravy kmene do stojanu a balení 

Dnes jsem kupoval kapry a tam už ta cena včetně zabití a naporcování nebyla úplně lidová - ale jednou za rok kapra prostě mít musím a koupil bych ho i kdyby stál jednou tolik.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...