Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 2 hodinami, Vena garážmistr napsal:

I když jsem jezdil s kamionem tak jsem málokdy jedl na volantu

No tak já teď na volantu občas obědvám. Ale vždy si poručím něco co nesviní (žádné majonézy a tak) a mám pod tím desky jako podložku. Takže pokud něco spadne až na podlahu, tak je to drobeček strouhanky/těsta a od toho mám na podlaze gumové koberce. Takže úklid = otevřít na křižovatce dveře a nasypat z koberce do střešního okna vedle stojícího osobáku je moje letní zábava 😂   No dělám si samozřejmě srandu 🙊 , koberec vyklepnu na trávu mravenečkům a případný bordel pod kobercem vyfoukám stlačeným vzduchem = pistolí . . . :papa

Nepojmenovan.thumb.jpg.13f11b6c0ed2cd8e34011a100caf19e1.jpg

Odesláno

ještě takový dodatek ohledně pojištění auta--uzavřel jsem havarijní pojištění nového auta (pojištovnu nechci jmenovat), při sjednání pojistky na VIN auta v kanceláři mi dali 2 kusy zelené karty (50 roků byla zelená, ale nějaký hňup asi v Bruselu zařídil, že je nějaký rok bílá 😯), tuhle debilitu ale komentovat nechci..., po přidělení SPZ jsem toto nahlásil na pojištovnu,  v sobotu jsem našel ve schránce obálku pojištovny a v ní ještě jedna zelená (bílá) karta, ale zase na VIN 😯,  dnes mi přišel mail pojištovny s přílohou, ve které je konečně zelená (bílá) karta s mojí SPZ, kterou si mám vytisknout 😯

ale POZOR !!  mail končí tučně vytištěnou větou, že si mám promyslet , zda si ho vytisknu s ohledem na přírodu a ekologii 😯, opravdu si myslíte, že žijeme v normální společnosti ??  🤠

Odesláno
před 41 minutami, ozzy56 napsal:

........... které je konečně zelená (bílá) karta s mojí SPZ, kterou si mám vytisknout 😯

ale POZOR !!  mail končí tučně vytištěnou větou, že si mám promyslet , zda si ho vytisknu s ohledem na přírodu a ekologii 😯, opravdu si myslíte, že žijeme v normální společnosti ??  🤠

Nemusíš ji tisknout, stačí v mobilu. https://www.garaz.cz/clanek/novinky-zelenou-bilou-kartu-nove-postaci-mit-jen-v-mobilu-21007392 

Odesláno

Tak to jo. A pokud jezdíš na nákupy ze hranice, tak ji stejně ještě nějaký čas budeš potřebovat na papíře (prý cca 2 roky)

PS: Ale v tom mailu píšou, že nemáš tisknout samotný email. O netisku příloh tam není psáno ničehož nic 😉 

Odesláno

@ozzy56 kde přesně je problém "zelená látka" na vin? Však je úplně jedno, jestli je na RZ nebo na VIN. Platnost je shodná.

A že nemusí být zelená je dost plus. Ideální pro tisk doma. Fakt ji nepotřebuju poslat vytištěnou na speciálním papíru...

Odesláno

No co, aspoň jsem protáhl barevnou cartridge :D i když jednou už ta zelená karta byla trošku pruhovaná :D

Ale u 206 jsem nenahlásil změnu značky, takže asi deset roků mi chodily karty se starou SPZ. pak jsem změnil pojišťovnu. A pokud si pamatuju, tak to trochu vadilo jenom jednomu policajtovi a ten mi ještě poradil ať si ofotím přední stranu techničáku a tím to bylo vyřízené :D:roker ale to bylo ještě v době, kdy to neměli k dispozici online.

Odesláno
před 10 hodinami, sitler napsal:

@ozzy56 kde přesně je problém "zelená látka" na vin? Však je úplně jedno, jestli je na RZ nebo na VIN. Platnost je shodná.

A že nemusí být zelená je dost plus. Ideální pro tisk doma. Fakt ji nepotřebuju poslat vytištěnou na speciálním papíru...

pojištovák mě upozornil, že na cestě bych měl mít zelenou (bílou) kartu s vyznačením SPZ !!   ta zelená (bílá) karta s VIN slouží JEN po dobu, než autu přidělí SPZ, ale možná tomu rozumíš více než on :myslim

a tu zelenou barvu jsi nepochopil už vůbec , pokud naučím lidi v Evropě na zelenou barvu pojištovací karty a jede to tak více než 50 let, tak jenom IDIOT změní barvu na bílou, aby pak všude musel vysvětlovat, že že existuje zelená karta, ale ona je teď vlastně bílá, víte... 🙈😂, možná to teď pobereš i ty :myslim

Odesláno
před 16 hodinami, PaKr napsal:

No co, aspoň jsem protáhl barevnou cartridge :D i když jednou už ta zelená karta byla trošku pruhovaná :D

kdyz tatkovi dorazila prvni zelena karta mejlem nekdy v roce 2010 ??
tak sem mu ji vytisknul cernobile na zeleny papir co deti pouzivaji ve skole na vytvarnou vychovu :D
zelena byla i kdyz v jinem nez pravdepodobne pozadovanem odstinu :D

Odesláno
před 7 hodinami, ozzy56 napsal:

pojištovák mě upozornil, že na cestě bych měl mít zelenou (bílou) kartu s vyznačením SPZ !!   ta zelená (bílá) karta s VIN slouží JEN po dobu, než autu přidělí SPZ, ale možná tomu rozumíš více než on :myslim

a tu zelenou barvu jsi nepochopil už vůbec , pokud naučím lidi v Evropě na zelenou barvu pojištovací karty a jede to tak více než 50 let, tak jenom IDIOT změní barvu na bílou, aby pak všude musel vysvětlovat, že že existuje zelená karta, ale ona je teď vlastně bílá, víte... 🙈😂, možná to teď pobereš i ty :myslim

Taková věc jako barevná náplň do tiskárny ještě Ostravu nenavštívila?

Mě chodila zelená karta ještě před pár lety mailem a když jsem si jí tiskl, lezla na klasicky zeleném pozadí.

Je fakt, že už dlouho chodí mailem bílá, ale kdybych měl s tou zelenou tak zásadní problém jako Ty, tak bych si jí určitě dokázal podbarvit .

Odesláno (upraveno)
před 2 minutami, Medvěd napsal:

Taková věc jako barevná náplň do tiskárny ještě Ostravu nenavštívila?

To jako chceš říct že by jsi ji tiskl zelenou barvou na bílý papír? Ty asi nekupuješ tonery či inkousty do tiskárny že :D

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno (upraveno)

Ne že bych, ale já to tak opravdu tiskl (jednak mě nenapadlo, že se to dá vypnout a druhak jsem si myslel, že zelená být musí).

K nákupu tonerů - ano, jednou za čas tuhle anabázi absolvuju, to se totiž musí.

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

@ozzy56 bílá karta fakt není v Evropě problém. Možná v nějaký totálně banánový republice, ale v normální Evropě fakt ne 

A vin tam může být klidně celou dobu. Lustraci si udělají přes něj. Sice máš povinnost oznámit přidělení RZ pojišťovně a oni tobě poslat zelenou novou, ale není tam vůbec žádná sankce na to, že máš tu s VIN

Odesláno

právě jsem se vrátil..., z hradu nee, ale z hospody--tři Plzně za 200, teda za 195, pětikačka byla tringelt, za to jsme se kdysi dostali do nálady celý stůl o 10 lidech 🙈, 12 Radegast byla kdysi za 3 kačky v hospodě...

Medvěd--pochopit podstatu věci ti dělá problém, ale když máš IQ jako dnešní datum, tak se nedivím :myslim

Odesláno

Tak jeden se tu snaží vokázat možnou cestu jak dojít k uspokojivému výsledku (aby zelená karta byla zelená), když je pro někoho jiná podkladová barva tak šílený problém a dostane od toho, kdo radu nepřijal, hned čočku.

Jak já to jenom rozdejchám???

😀😀😀😀

Odesláno

Tak já mám nějakou zastaralou tiskárnu . . .   Ta si papír neobjedná a ani si ho neumí doplnit. Pořát ho musím do šuplíku nacpat já :roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...