ozzy56 Odesláno 8. leden 2024 Odesláno 8. leden 2024 měl jsem takovou pračku--ta teplá voda měla snižovat spotřebu elektřiny při nahřívání vody , do pračky šly dvě hadice... Pe.Tr a Klemoň ohodnotil 2 Citovat
Dave_k Odesláno 8. leden 2024 Odesláno 8. leden 2024 @Scratch Se nediv, je to ještě v pozinku. Tam člověk neměl takový možnosti jako dneska s plastem. A kór jestli to byl melouch. Máte asi dobrou vodu, že to ještě nezarostlo. Podle kachlí tak osmdesátý léta ne? Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Guest Scratch Odesláno 9. leden 2024 Odesláno 9. leden 2024 jj zacatek 80, nicmene voda je napul studne, napul mestska Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 11. leden 2024 Odesláno 11. leden 2024 Dnes se toho udělalo hodně. Skoro jsem dobouchal elektriku a zabezpečovačku +televizi. Odpady hotový, voda z půlky. Venku - 20, vevnitř 5 radim.1008, Péťa, Milan+ a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Dave_k Odesláno 11. leden 2024 Odesláno 11. leden 2024 To jste šetřili naftu v tom templometu, když jste tam měli jen +5°C. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 12. leden 2024 Odesláno 12. leden 2024 Ono je ten dům velký (120m2), takže to nevytopí. A stejně mám termo prádlo a je mi teplo z práce. Dave_k ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 12. leden 2024 Odesláno 12. leden 2024 Já v peří jako všichni doma kromě nejmladší a firma na střeše,včera se začalo a dnes to dorazí. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 12. leden 2024 Odesláno 12. leden 2024 (upraveno) dneska je na Seznamu plno článků o prodejích os. aut za uplynulý rok v Česku, je vidět, že ani jinak dobré auto, které má ale špatné motory je neprodejné, viz. prodej P 3008 minus 55% , podobně Rifter a Berlingo, taky je hezky vidět situace ve Škodovce--kdyby jí nepomáhaly nákupy z firem, tak může šourůmy zavřít..., prostě korejci a číňani jedou na vlně a počítám, že s nima příjde i tsunami..., jak se píše v jiném dnešním článku, lidi chtějí auta jednoduchá, bez elektroniky, spolehlivá, bohužel taková se už koupit nedají..., to ti naši evropští kormidelníci opravdu nevidí, kam automobilismus v evropě spěje ?? https://cnn.iprima.cz/propad-o-nekolik-pricek-a-ztrata-desitek-procent-ne-vsem-se-loni-darilo-422390 Upraveno 12. leden 2024 uživatelem Péťa Upraven odkaz, aby v něm nebyly reklamy Charlie 1 a Milan+ ohodnotil 2 Citovat
Milan+ Odesláno 12. leden 2024 Odesláno 12. leden 2024 Tak jsem to byl převzít ,hotovo ,použito cca180m2 fólie,130m2 polystyren a 130m2 skelné vlákno,počítám s fotovoltaikou tak musí být pod fólií. pavelu96, radim.1008, Pepito a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Hafity Odesláno 12. leden 2024 Odesláno 12. leden 2024 Před hodinou, ozzy56 napsal: lidi chtějí auta jednoduchá, bez elektroniky, spolehlivá, Na těchto autech asi automobilka moc netrhne.... Ale takové SUV (nejlépe suvcupé) to je panečku terno Třeba já bych si chtěl dopřát klasický kufrový velký sedan.... Asi p*čovina, což Lihous ohodnotil 1 Citovat
sitler Odesláno 12. leden 2024 Odesláno 12. leden 2024 Jak moc velky Corolla sedan nebo vetsi Camry... super kary, super motorizace. Z ameriky Charger je sedan taky, a ne malej a umi bejt i dost silnej, kdyz na to prijde. Sedan je doocela jeste dostupna vec. Ja bych chtel slusne MPV v konfiguraci 2-3-2 nebo 2-3-3 se samostatne vyjimatelnymi nebo alespon plne do roviny sklapecimi sedackami. To je teprve sakra nedostatkova vec. Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Hafity Odesláno 12. leden 2024 Odesláno 12. leden 2024 (upraveno) Camry mně nenapadla.... A k tomu sedanu bych prosil trochu konzervativnější vzhled.... Staré americké sedany jsem řídil dva a nějak mně to neoslovilo.... Ten sedan je jen taková teorie, na to mám X-type.... Ale to MPV zrovna sháním.... 6-7 míst, benzín, koule.... Dost velký kokos.... Upraveno 12. leden 2024 uživatelem Hafity Citovat
sitler Odesláno 12. leden 2024 Odesláno 12. leden 2024 Charger neni starej , myslel jsem ty nejnovejsi modely, tzn zcela aktualni auto. Ale sedanu je dost, BMW, Mercedesy, Volva, Afla romeo, Do starsich rocniku se vyber rozsiruje. A nektery jsou i vyslovene konzervativni Citovat
Milan+ Odesláno 12. leden 2024 Odesláno 12. leden 2024 Tohle borci skládají u nás před fabrikou na parkovišti,co měsíc návěs či dva. http://www.offroad-auto-jase.cz/chrysler/ Citovat
Hafity Odesláno 12. leden 2024 Odesláno 12. leden 2024 Abych pravdu řekl, tak o Amerikách jsem moc neuvažoval.... A k těm sedanům: zahlídnul jsem jakousi Alfu bez óbrdisplaye a ta se mi tedy opravdu líbila ozzy56 a Milan+ ohodnotil 2 Citovat
sitler Odesláno 12. leden 2024 Odesláno 12. leden 2024 :https://www.alfaromeo.cz/modely/giulia je krasavec , bych doma asi i snesl nejlip teda tu se ctyrlistkem, ale... Dave_k a Hafity ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 12. leden 2024 Odesláno 12. leden 2024 u té Alfy je vidět, že ta televize nemusí trčet z přístrojovky , ale dá se zakomponovat do ní Hafity, Milan+ a radim.1008 ohodnotil 3 Citovat
Milan+ Odesláno 12. leden 2024 Odesláno 12. leden 2024 před 41 minutami, Hafity napsal: Abych pravdu řekl, tak o Amerikách jsem moc neuvažoval.... A k těm sedanům: zahlídnul jsem jakousi Alfu bez óbrdisplaye a ta se mi tedy opravdu líbila Taky nemusím display co čučí z palubky . Citovat
MJSytic Odesláno 12. leden 2024 Odesláno 12. leden 2024 Jestli je tam stejný systém, jako ve Stelviu, tak by bylo lepší, kdyby tam žádný display nedali. Protože tam je beztak na 2 věci Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.