Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

@Scratch Se nediv, je to ještě v pozinku. Tam člověk neměl takový možnosti jako dneska s plastem. A kór jestli to byl melouch. ;) Máte asi dobrou vodu, že to ještě nezarostlo. Podle kachlí tak osmdesátý léta ne? :myslim

Odesláno (upraveno)

dneska je na Seznamu plno článků o prodejích os. aut za uplynulý rok v Česku, je vidět, že ani jinak dobré auto, které má ale špatné motory je neprodejné, viz. prodej P 3008 minus 55% 😯, podobně Rifter a Berlingo, taky je hezky vidět situace ve Škodovce--kdyby jí nepomáhaly nákupy z firem, tak může šourůmy zavřít..., prostě korejci a číňani jedou na vlně a počítám, že s nima příjde i tsunami..., jak se píše v jiném dnešním článku, lidi chtějí auta jednoduchá, bez elektroniky, spolehlivá, bohužel taková se už koupit nedají..., to ti naši evropští kormidelníci opravdu nevidí, kam automobilismus v evropě spěje ??   https://cnn.iprima.cz/propad-o-nekolik-pricek-a-ztrata-desitek-procent-ne-vsem-se-loni-darilo-422390

Upraveno uživatelem Péťa
Upraven odkaz, aby v něm nebyly reklamy
Odesláno
Před hodinou, ozzy56 napsal:

lidi chtějí auta jednoduchá, bez elektroniky, spolehlivá,

Na těchto autech asi automobilka moc netrhne.... :roker  Ale takové SUV (nejlépe suvcupé) to je panečku terno :mrk  

Třeba já bych si chtěl dopřát klasický kufrový velký sedan.... Asi p*čovina, což :myslim

Odesláno

Jak moc velky :)  Corolla sedan nebo vetsi Camry... super kary, super motorizace. Z ameriky Charger je sedan taky, a ne malej :D  a umi bejt i dost silnej, kdyz na to prijde.

Sedan je doocela jeste dostupna vec. Ja bych chtel slusne MPV v konfiguraci 2-3-2 nebo 2-3-3 se samostatne vyjimatelnymi nebo alespon plne do roviny sklapecimi sedackami. To je teprve sakra nedostatkova vec.

Odesláno (upraveno)

Camry mně nenapadla.... :mad:  A k tomu sedanu bych prosil trochu konzervativnější vzhled.... :roker Staré americké sedany jsem řídil dva a nějak mně to neoslovilo.... :nevim

Ten sedan je jen taková teorie, na to mám X-type.... Ale to MPV zrovna sháním.... 6-7 míst, benzín, koule.... Dost velký kokos....

Upraveno uživatelem Hafity
Odesláno

Charger neni starej :) , myslel jsem ty nejnovejsi modely, tzn zcela aktualni auto. Ale sedanu je dost, BMW, Mercedesy, Volva, Afla romeo,  Do starsich rocniku se vyber rozsiruje. A  nektery jsou i vyslovene konzervativni

Odesláno

Abych pravdu řekl, tak o Amerikách jsem moc neuvažoval....

A k těm sedanům: zahlídnul jsem jakousi Alfu bez óbrdisplaye a ta se mi tedy opravdu líbila :super

Odesláno
před 41 minutami, Hafity napsal:

Abych pravdu řekl, tak o Amerikách jsem moc neuvažoval....

A k těm sedanům: zahlídnul jsem jakousi Alfu bez óbrdisplaye a ta se mi tedy opravdu líbila :super

Taky nemusím display co čučí z palubky .

Odesláno

Jestli je tam stejný systém, jako ve Stelviu, tak by bylo lepší, kdyby tam žádný display nedali. Protože tam je beztak na 2 věci :aut 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...