Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Krásné prší. Nacpal jsem Dukátka suchýma hadrama zítra ty ryby snad dáme. Pro jistotu jsem si v něm ustlal.

IMG_20230828_205022_188.jpg

Upraveno uživatelem Zodiak
Odesláno

Včerejší kolečko měřilo 897 km - vyjel jsem v 6, ve škole Transita zaparkoval v 18,20. Pak večeře a honem na nádvoří Pražského purkrabství, kam Hela sehnala lístky nap divadelní představení. 

Možná proto, že jsem byl utahanej, možná proto, že nám oběma byla zima, ale to představení se nám oběma líbilo tak, že jsme o přestávce vzali dráhu.

Někdy ani dobré obsazení nemusí být výhra 

Odesláno
V 17. 7. 2023 at 18:41, Zodiak napsal:

Tak moc jsem Pepitovi záviděl kabrouše, až jsem ho dnes manželce k výročí svatby koupil. 1.6 206cc. Je to Vraník v plné palbě. Akorát k němu potřebuju samolepky Peugeot Club a rámečky na espézetky. :)

received_799147121887771.jpeg

pěkná leštěnka :) tak můžeš dorazit do Čáslavi na sraz cabrioletů, je to minimálně 2x do roka, otevírání a zavírání střechy 😉 na jaře nás bylo přes 300

1693462103023.jpg

Odesláno

Tak jsem si koupil před měsícem elm327,že si vyctu chybu co mi to hlásí...nejenze mi to zasantrocili při přepravě na měsíc🤣 já si to ve středu vyhodil😫🙈 a ve čtvrtek jeli popeláři 🤣 zjistil jsem to však až dneska🤣

Odesláno

Dnes nic. Ale včera jsem se zase uvrtal do řemesla. Kamarádovo zeťákovi nějaký taky zedník zkonil podlahu v jednom pokoji , i od oka je viděl , že to udělal ve svahu a nedodržel výšky, takže to spraví nabetonování na správnou  míru. Konzultoval to se mnou a nakonec  opravu budu provádět, no jo no, holt asi jeden z extra mála zedníků co mají čas, protože důchod.  Naštěstí jde jen o cca kubík betonu na opravu.

Odesláno

dnes na radiu Olomouc od rána hlásí velkou dopravní akci s několika sty 😲 policisty , prý končí prázdniny a takové ty kecy o bezpečnosti na cestách, no tak mě doblbli až sem uvažoval, že pojedeme dom vlakem 🙈, tak sem si nedal ani štamprlu na cestu a jedu jako podle předpisů, ať neplatím pokutu 👍, no předjel mě každý, kdo zrovna jel kolem 😯, ale žena byla spokojená--tak mám prý jezdit furt..., no ať to neprodlužuju--ani jeden policajt, ani jedno policejní auto sem neviděl, tak ku*wa kaj ta akce měla být ??  jediné plus dnešního dne je slušná spotřeba 😂

DSCN4203.JPG

Odesláno

K PCR jednu hlidku jsem dopoledne potkal ale jen bezny dohled.

Odpoledne jsem dotacel par lokaci a jelikoz jsem byl v mistech - hory - kde nejsou ploty az tak bezne tak jsem dvakrat zavital k nekomu na dvorek - udiv u me i domorodcu
nastesti pro nas pohodari.
Hold ikdyz hodne dobre MAPY.CZ tak neomylne proste nejsou - ale to snad uz nejde vylepsit.
Rozhodnuti je uz opravdu na me zda jdu ci nejdu tam ci onam ;)

Odesláno

Co udělám zítra. Od pondělka mám hotovost, s radostí budu prohánět služební motocykly. Je třeba žít každý den, jako kdyby byl ten poslední. Srdci neporučíš. 🤣

Odesláno (upraveno)

Dnes, jak jsem byl na špacíru s Kačenkou, v lese jsme potkali rodinku, tata, máma a dva kluci. Pane, můžeme si pohladit pejska?  já - samo, je to babička, 10 let, nekouše. Má košík a je hodná. Kluci, asi dvojčata hladili a Kačka držela jak hluchej dveře. :)

Upraveno uživatelem Zodiak
Odesláno (upraveno)
před 3 hodinami, ozzy56 napsal:

dnes na radiu Olomouc od rána hlásí velkou dopravní akci s několika sty 😲 policisty , prý končí prázdniny a takové ty kecy o bezpečnosti na cestách, no tak mě doblbli až sem uvažoval, že pojedeme dom vlakem 🙈,

.......no ať to neprodlužuju--ani jeden policajt, ani jedno policejní auto sem neviděl, tak ku*wa kaj ta akce měla být ?? 

Nevím jak na rádiu Holomóc, ale já měl info o chystané akci už od středečního večera, kdy o ní mluvili ve zprávách (a ha Radiožurnálu určitě taky).

Ve čtvrtek jsem jel kolečko z Prahy přes Ledeč nad Sázavou, Jimramov a Letohrad zpět do Prahy a cajtů jsem teda na tom okruhu opravdu viděl víc než je běžné.

Dokonce jsem viděl jeden odchyt v přímém přenosu, když mě na D35 někde mezi Holicema a Perníkovem předjel nízko letící Polák v Hyundai (šacuju to tak na + 170 km/h, páč se kolem mého Transita jedoucího dle GPS 140 km/h jenom mihnul). Kousek za ním se kolem mě přehnalo ještě tmavý špinavý pětkový Báwo v kombíku, které ale i v tom kalupu viditelně zrychlovalo až se na horizontu barevně rozblikalo.

O kousek dál na odbočce na Býšť už jel Hyundai za blikajícím Báwem někam dolů z dálnice a osobně se domnívám, že to na řešení domluvou moc nevypadalo.

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Na tohle nemusím snad mít info z rádia, na to, že o podobných víkendech bych měl nějaké hlídky vidět mi stačí rozum :myslim No ale nic moc, v pátek jsme jeli k Želivce, dneska zpátky a viděl vždycky max dvě hlídky. Dneska akorát se jedni chystali na pohovor s nějakým Rumunem, který měl za dodávkou naložený podval. To bylo ve zúžení u Brna, tak ho vedli někam bokem.

Odesláno

Dnes při rozvozu dcer na internáty jsme potkali na výjezduz Lbc "nenápadnou" černou policejní Octavii, která jela 90 na 110 a čekala, kdo jí natře :cool:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...