Ajdamek Odesláno 30. červenec 2022 Odesláno 30. červenec 2022 @Scratch bydle jsme v https://kempupiskovny.webnode.cz naproti kempu je piskovna na koupani, foto je z piskovny Cep I , tam je cistejsi voda, je od kempu asi 2km. zbynek..s, Péťa a vendelinek ohodnotil 3 Citovat
zbynek..s Odesláno 31. červenec 2022 Odesláno 31. červenec 2022 (upraveno) My kempujeme (samozřejmě ve stanu ) ve https://atc-smradavka.cz/ vedle jsou lázně Leopoldov, od večerního čtvrtka. Pátek pěkné počasí(rozhledna, Velehrad), v sobotu přeháňky (Modrá - archeopark+podvodní svět, KOVOZOO) velké překvapení co se dá udělat ze šrotu Staré město u UH. Edit: nějak mi nejdou vložit páru fotek z telefonu Upraveno 31. červenec 2022 uživatelem zbynek..s Pepito a chuck11 ohodnotil 2 Citovat
davidse Odesláno 31. červenec 2022 Odesláno 31. červenec 2022 Uděla jsem v autě l ochranu vnitřních plastů (30.7) Citovat
dýzl Odesláno 31. červenec 2022 Odesláno 31. červenec 2022 Dnes ještě nic mimo zapnutí PC . Včera jsem uvařil oběd a pak jsem se konečně dokopal k výměně oleje a filtru v C5 a hned poté cesta do Kamenice n/L dovézt kamarádovi třmen na TZ aby ten zase mohl dojet pro syna a odtáhnout jej z Lanškrouna do Kamenice na TT. Citovat
Klemoň Odesláno 31. červenec 2022 Odesláno 31. červenec 2022 Já zatím stále bez práce. Nabídky co jsou , nejsou pro mne (seřizovač CNC strojů, Asistentka v advokátní kanceláři apod...) Ale já si umím spravit náladu a tak na středu 3.8. jsem si rezervoval Mercedes a na středu 17.8. Ford. Středy proto, že v úterky a čtvrtky chodím na rehabilitace . . . Detaily o vozech opět až to proběhne . Jo a můj prokletý Charger ´73 je po požáru elektroinstalace , takže on dřív shnije a nebo mne klepne, ale asi mi není souzeno . . . Pepito ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 31. červenec 2022 Odesláno 31. červenec 2022 (upraveno) Při dnešní procházce po Peci jsem zmerčil tohohle nádhernýho Citronka Upraveno 31. červenec 2022 uživatelem Medvěd Hafity, radim.1008, zbynek..s a 2 další ohodnotil 5 Citovat
ozzy56 Odesláno 1. srpen 2022 Odesláno 1. srpen 2022 (upraveno) dnes druhá garančka , auto OK, jednání se zákazníkem super, jen seřídili ruč. brzdu--zdálo se mi, že bere moc nahoře , jinak v karlovicích ,,normální'' situace v česku--cesta dojebaná na mraky už 30 let !!!, ale podle značky můžu jet 80 , kousek dál potom nový asfaltový koberec, krásná jízda po něm, ale značka omezuje na 60 , tohle se fakt nedá pochopit Upraveno 1. srpen 2022 uživatelem ozzy56 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 2. srpen 2022 Odesláno 2. srpen 2022 (upraveno) Namísto původní komody v šatně jsme se rozhodli pro velkou skříň. Bylo překvapení, když namísto 106cm měla 106.5, otvor měl samozřejmě jen 106 podle původní komody xD Tak začaly bourací a zednické práce. 2 dny a nakonec jsem otvor na míru dodělal, vymaloval, namontoval věšáky a skříň... Bohužel měla jen 1 polici, sehnat desku v dekoru s hloubkou 49 je prakticky nemožné, a když už tak za cenovku 1200 tak jsem nakonec koupil 40cm, 20cm, udělal 9cm proužky a s pomocí přípravku vyrobeného na 3d tiskárně jsem na střed vyvrtal díry na kolíčky, slepil a máme police za pár korun xD Už jen doladit "parkovací" schod pro vysavač Upraveno 2. srpen 2022 uživatelem VojtouNerCZ zbynek..s, radim.1008 a Péťa ohodnotil 3 Citovat
zbynek..s Odesláno 2. srpen 2022 Odesláno 2. srpen 2022 Něco k ATC Smraďavka , rozhledna Salaš, Velehrad, lázně Leopoldov, Archeoskanzen Modrá, Podvodní svět Modrá, a za nás největší překvapení KovoZoo, www.kovozoo.cz ve Starém Městě . Čekali jsme s manželkou, že to bude pěkné ale až tak opravdu ne. Vevnitř je expozice kovárny, historické vozidla a motorky, příjemná kavárná strávili jsme tam překvapivě něco okolo 2,5hod. Počasí horko, pak akorát a jednou déšť až do 9hod., v Uh.Hradišti , pěkné Aquacentrum Péťa, *nohafuc*, Pepito a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Medvěd Odesláno 2. srpen 2022 Odesláno 2. srpen 2022 (upraveno) Kousek od KOVOZOO je ve Starém Městě kostel s vyhlídkovou věží https://www.kudyznudy.cz/aktivity/novodoby-kostel-sv-ducha-ve-stare-meste-u-uherske Upraveno 2. srpen 2022 uživatelem Medvěd Citovat
zbynek..s Odesláno 2. srpen 2022 Odesláno 2. srpen 2022 @Medvěd jeli jsme kolem něho, ale jak pršelo a byly jsme mokří, už se nám tam nechtělo, ale samozřejmě díky za info Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Charlie 607 Odesláno 3. srpen 2022 Odesláno 3. srpen 2022 Dneska dorazilo prvních 30q uhlí na zimu, příští týden ještě dosypem 45q a bude vystaráno. Takhle brzy jsem uhlí za celou dobu neměl a na celou zimu už vůbec ne. Citovat
ozzy56 Odesláno 3. srpen 2022 Odesláno 3. srpen 2022 obíral jsem rybíz, to je fajna robota zbynek..s ohodnotil 1 Citovat
Fruktis Odesláno 3. srpen 2022 Odesláno 3. srpen 2022 @ozzy56ale ty koláče z něj Já jsem si koupil, vybalil a sestavil stipacku... Celý nateseny že ji zkusím... A pak... Zjistím, že soudruzi tam olej nalili asi ve fabrice... Ale zase ho vypustili... A musimsi tedy olej koupit.. Za ty prachy co to stalo... Bych s tím toho prodavače vzal po hlavě... Hlavně že mi cpal připojištění záruční doby... Ale aby mi narval olej to neeee... ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 3. srpen 2022 Odesláno 3. srpen 2022 jojo, koláč mám teď na večeři , já su na sladké no , tak jsem dostal aj rybíz s cukrem Citovat
Fruktis Odesláno 3. srpen 2022 Odesláno 3. srpen 2022 To jsem dlouho neměl...hned bych si dal... uplne se mi vrátily vzpomínky na sklizeň rybízu u babicky Ještě nemám takovou úrodu rybízu.. Letos poprvé a vystacilo akorát na jeden plech koláče.. Citovat
Milan+ Odesláno 3. srpen 2022 Odesláno 3. srpen 2022 před 17 minutami, Fruktis napsal: @ozzy56ale ty koláče z něj Já jsem si koupil, vybalil a sestavil stipacku... Celý nateseny že ji zkusím... A pak... Zjistím, že soudruzi tam olej nalili asi ve fabrice... Ale zase ho vypustili... A musimsi tedy olej koupit.. Za ty prachy co to stalo... Bych s tím toho prodavače vzal po hlavě... Hlavně že mi cpal připojištění záruční doby... Ale aby mi narval olej to neeee... Co to máš za značku,od maminy to odchází i s olejem. Citovat
Fruktis Odesláno 3. srpen 2022 Odesláno 3. srpen 2022 Hecht... Sekačka mi od nich přišla s olejem... Očividně to záleží na obchodu... Citovat
Lihous Odesláno 3. srpen 2022 Odesláno 3. srpen 2022 Od casneho rana se tocilo - prameny Dediny a Zlateho potoka - nachodilo se snad 15km naslo se vse a tady musim napsat MAPY.CZ cice ne vsude jsou prameny naprosto shodne s mapou ale da se dle toho hledat. Ted zacinam zpracovavat na cca 300Gb dat aby z toho vzniklo na cca 3-5min videa.Jelo se na jednu velkou kameru fotak dron a tri Mt a jedni kameru za ucho Samozrejme vse 4K/30 spis 50/60sn. Pocasi nadherne nalada uzasna dokonce se mohlo parkovat tam kde se normalne nemuze - je to o lidech a za nas bylo stesti. Tak ze jen bolave nozicky neb teren byl mistama pro kamzika. V case pridam nejake to foto .... ale fakt az v case. Péťa ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 3. srpen 2022 Odesláno 3. srpen 2022 Já takhle koupil už složený a údajně předváděcí kompresor. 1 rok jsem ho používal, než se zadřel. Tak mě napadlo zkontrolovat olej a ejhle, našel jsem ho v lahvi v krabici od kompresoru xD nalil jsem ho tam, otočil motorem klíčem a maká už 5 let. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.