Charlie 1 Odesláno 4. červenec 2022 Odesláno 4. červenec 2022 před 6 hodinami, Milan+ napsal: Pojedeme schánět vanu, víceméně už pro ni jen pojedeme. To mas na čem?co jsi dělal?znam to na kostkach kde byla díra auto zapruzilo s měl jsem to podobný… Citovat
Pe.Tr Odesláno 4. červenec 2022 Odesláno 4. červenec 2022 před 12 hodinami, sitler napsal: Ano, Lihous popisuje presne ten pripad. A Scratch... podle popisu si imho skrtal patou a uz nemel kam klopit, ergo jet rychleji, tak putuje do protivky pod kamion. (a nebo pod kamion co riznul zatacku) stači natočit řídítka, spousta motorkářů na to zapomíná a v krizovce si přibrzdí a to je narovná a je průšvih. na nahaci , cestaku nebo supersportu pomuze vysednuti do zatacky (stupacka se o cestu zvedne) Citovat
Lihous Odesláno 4. červenec 2022 Odesláno 4. červenec 2022 (upraveno) Dnes od brezna konecne trosku projeti se - celkem 567Km krasne cislo dopoledne do Brna na letiste pak odpoledne na rychlo polsko a ted uz sice utahany ale spokojeny doma - toto byla porce malem kazdy den pred bajnou coronou Jinak v Brne se usekove meri 20km/h na opravovanem useku a nejakem "provizornim" moste ?? Ja myslel ze je to preklep app ale nebyl skutecne to tam maji a meri se! Nahoda tomu rano chtela a rikam si kouknu se na dalnicni znamku - platnost a hle uz jsem ji nemel a co naplat ze jsem pri minule koupe zadaval telefon na upozorneni - ANO nic neprislo. Tak ze se omlouvam ze jsme asi uspesne tu a tam jel po dalnici NEOPRAVNENE ale zvedam prstik aby si ten bordel stat nejak napravil - tady se muzeme spolehat uz jen na NIC! Nejrychlejsi cesta byla zajet na EuroOil do Opocna a tam si znamku zase koupit. Po jedne z zase povedenych aktualizaci se app AMIGO zblaznila a svevolne se prepina na 3D coz je naprosto neprehledne a k nicemu aby se pri slozitejsi krizovatce prepla do 2D ale v zakladu a stejne vidim krasne velke H aby se nasledne po projeti krizovatkou zase prepla na 3D - "miluju ajtaky - rezat rezat a zase jen rezat" co funguje se predelava a co je k nicemu to se nechava jako pater Ale i tak super den a super relax za volantem - a jako bezne je v tuto dobu Zdravim od sklenky bileho Upraveno 4. červenec 2022 uživatelem Lihous Citovat
Fruktis Odesláno 4. červenec 2022 Odesláno 4. červenec 2022 výlet do Berouna... Krásný počasí a medvědi chrapou Tak procházka k řece... Pres most kolem Berounky... Tam mi pumpička málem srazila synatora, tak jsem mu vysvětlil že značka sesedni z kola platí i pro něj... Drzkoval, vulgarne gestkuloval, tak jsem ho nazval debžou a že mi to teda nandal a dal mu věnoval jen bezpečnostní pohled zda nemá v úmyslu se třeba chtít prát.. Pumpička 1:0 cyklista No a pak jsem z vedlejší potkal dva a ty se zase nemohli dohodnout kam pojedou... Nakonec se shodli, oba ukázali packou kam zahnou a nakonec se i gestem omluvili za zmatky. Pumpička 1:2 cyklista Ale spousta pumpicek nezná elementární symboly na/u silnice...třeba dej přednost v jízdě... Tu neznal elektrokolobezka a rozmrsk se mi před autem přes řídítka... Když mě zmercil metr od něj... Pak třeba takový ten bílý pan na kole na modrým podkladu... To taky většina mysli ze se jich to netýká a frčí si to po cestě pro pesi No a nakonec jsem zkusil ještě ty medvědy a aspoň jeden byl vzhůru.. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 4. červenec 2022 Odesláno 4. červenec 2022 Tak jsem si dovezl domů tohohle krasavce Ať mám kam dávat zeleninu a ovoce ze zahrady, mrazák pod lednicí vedle přestával stačit. Citovat
Milan+ Odesláno 4. červenec 2022 Odesláno 4. červenec 2022 @ozzy56 @Charlie 1 Naštěstí to není moje ,ale kamaráda C8, zeťák si to vzal na ryby ač má svého Outlendra. Díra ve vaně a uražený sací koš. Péťa, Medvěd a ozzy56 ohodnotil 3 Citovat
Medvěd Odesláno 4. červenec 2022 Odesláno 4. červenec 2022 Zeťáka odstřelit před nastoupenou jednotnou Citovat
radim.1008 Odesláno 4. červenec 2022 Odesláno 4. červenec 2022 Tipuji, že se v C8 spí lépe než v Outlendrovi. Citovat
Péťa Odesláno 4. červenec 2022 Odesláno 4. červenec 2022 Před hodinou, Lihous napsal: co naplat ze jsem pri minule koupe zadaval telefon na upozorneni - ANO nic neprislo. Tak ze se omlouvam ze jsme asi uspesne tu a tam jel po dalnici NEOPRAVNENE ale zvedam prstik aby si ten bordel stat nejak napravil - tady se muzeme spolehat uz jen na NIC! @Lihous Ty to prostě přitahuješ. Nebo neumíš napsat správně telefonní číslo (nemohl jsi se překlepnout?) Mě DZ končila 29.6. a informace mi přišla. Takže něco přeci jen státu funguje. Zrovna tak mi chodí upozornění do datové schránky na konec platnosti dokladů. Citovat
ozzy56 Odesláno 5. červenec 2022 Odesláno 5. červenec 2022 @Lihous mám 15 let starou tlačítkovou Nokii, je převážně vybitá, nebo vypnutá. Žiju v pohodě. Hafity a Charlie 1 ohodnotil 2 Citovat
Lihous Odesláno 5. červenec 2022 Odesláno 5. červenec 2022 @Péťa Ja vim ze to pritahuju - ale cislo me zadavala pani na EuroOilu v Tynisti a vse dvakrat kontrolovala tehdy jsem tam udelal taky peknou frontu Nejde o upozorneni jako takove povinnost je na me strane ale chudak hlidka na dalnici .... Kdo uzna ze se spletl @ozzy56 Jo mam jeste jednu uplne novou bez baterky doma pripravenou - ale soucasny vseumel jak jsem uz nekolikrat napsal nedokaze sice nic poradne ale uz nekolikrat pomohl. Pouzivam ho na foceni a video v makru v prirode ted tady a hned - na to je s privrenyma ocima Ok Citovat
PaKr Odesláno 5. červenec 2022 Odesláno 5. červenec 2022 @Péťa, ale @Lihousv tom není sám, jenom jsem to tady nepsal. 3 známky končili z kraje roku ( leden, únor) a ani na jednu nic nepřišlo. Kupovali jsme je na poštách ( dvě já, jednu mamka) a prostě nic. Ještě, že u dokladů od auta mám i ten papír, tak jsem se včas podíval. Na 307 končí v září, ale nedělám si iluze, že to bude jinak Péťa ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 5. červenec 2022 Odesláno 5. červenec 2022 V počítači jsem to smazal, ale v mobilu ještě zůstal mail: Jen si teď nejsem jistý tou SMS, protože když koukám na nastavení platné známky, tak tam mám notifikaci jen mailem: Citovat
Lihous Odesláno 5. červenec 2022 Odesláno 5. červenec 2022 @Péťa V tom pripade je zahada rozlustena. Pani asi zapomela "zakliknout" odeslat sms. A zase musim se zeptat na logiku kdyz zadam cislo proc musim neco oznacit ? Stejne u mailu - me tahle logika dostava do ko le n Nedava vetsi smysl system nastavit tak ze vyplnim a je hotovo? Citovat
Péťa Odesláno 5. červenec 2022 Odesláno 5. červenec 2022 Mě ta logika zase přijde správná. Nesnáším systémy, které mi něco vnucují, aniž bych to chtěl. Možnost volby je správná možnost, sám si chci rozhodnout... Medvěd, Fruktis a Klemoň ohodnotil 3 Citovat
Lihous Odesláno 5. červenec 2022 Odesláno 5. červenec 2022 Pokud nechci tak to cislo nezadam pripadne mail. Toto dle me vnasi jen problem min neznalemu. Citovat
sitler Odesláno 5. červenec 2022 Odesláno 5. červenec 2022 Mail zadat musis, Na ten ti prijde potvrzeni. Je tedy zcela v poradku tamm it checkbox chci/nechci upozornit. Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Lihous Odesláno 5. červenec 2022 Odesláno 5. červenec 2022 V tom pripade to na te benzince pani nejak spatne vyplnila mail neprisel zadny a nemyslim si ze se me na nej vubec ptala. Nevadi nebudeme se v tom vrtat ja to mam ted poznamenane v ukolech v kalendari a snad pokud vymenim nekdy mobil bude se vse "synchronizovat" a pokud ne tak uz jen staletim overeny papir a tuzka Citovat
sitler Odesláno 5. červenec 2022 Odesláno 5. červenec 2022 On je taky dost mozna rozdil, jestli to kupujes online nebo na pumpe. Tezko to pak svadet na system, kdyz realne nevis, co ti tam obsluha vlastne zadala... Lihous ohodnotil 1 Citovat
pavelu96 Odesláno 5. červenec 2022 Odesláno 5. červenec 2022 Dnes absolutní relax na liduprázdném koupališti kousek za Německými hranicemi vendelinek, Medvěd, Péťa a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.