Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 6 hodinami, Milan+ napsal:

Pojedeme schánět vanu, víceméně už pro ni jen pojedeme.

IMG_20220704_105632.jpg

To mas na čem?co jsi dělal?znam to na kostkach kde byla díra auto zapruzilo s měl jsem to podobný…

Odesláno
před 12 hodinami, sitler napsal:

Ano, Lihous popisuje presne ten pripad. A Scratch... podle popisu si imho skrtal patou a uz nemel kam klopit, ergo jet rychleji, tak putuje do protivky pod kamion. (a nebo pod kamion co riznul zatacku)

stači natočit řídítka, spousta motorkářů na to zapomíná a v krizovce si přibrzdí a to je narovná a je průšvih. na nahaci , cestaku nebo supersportu pomuze vysednuti do zatacky (stupacka se o cestu zvedne)

Odesláno (upraveno)

Dnes od brezna konecne trosku projeti se  - celkem 567Km krasne cislo dopoledne do Brna na letiste pak odpoledne na rychlo polsko a ted uz sice utahany ale spokojeny doma - toto byla porce malem kazdy den pred bajnou coronou :(

Jinak v Brne se usekove meri 20km/h na opravovanem useku a nejakem "provizornim" moste ??
Ja myslel ze je to preklep app ale nebyl skutecne to tam maji a meri se!

Nahoda tomu rano chtela a rikam si kouknu se na dalnicni znamku - platnost a hle uz jsem ji nemel a co naplat ze jsem pri minule koupe zadaval telefon na upozorneni - ANO nic neprislo.
Tak ze se omlouvam ze jsme asi uspesne tu a tam jel po dalnici NEOPRAVNENE ale zvedam prstik aby si ten bordel stat nejak napravil - tady se muzeme spolehat uz jen na NIC!
Nejrychlejsi cesta byla zajet na EuroOil do Opocna a tam si znamku zase koupit.

Po jedne z zase povedenych aktualizaci se app AMIGO zblaznila a svevolne se prepina na 3D coz je naprosto neprehledne a k nicemu aby se pri slozitejsi krizovatce prepla do 2D ale v zakladu a stejne vidim krasne velke H aby se nasledne po projeti krizovatkou zase prepla na 3D - "miluju ajtaky - rezat rezat a zase jen rezat" co funguje se predelava a co je k nicemu to se nechava jako pater :(

Ale i tak super den a super relax za volantem - a jako bezne je v tuto dobu

Zdravim od sklenky bileho :papa

Upraveno uživatelem Lihous
Odesláno

výlet do Berouna... Krásný počasí a medvědi chrapou🙈

Tak procházka k řece... Pres most kolem Berounky... Tam mi pumpička málem srazila synatora, tak jsem mu vysvětlil že značka sesedni z kola platí i pro něj... Drzkoval, vulgarne gestkuloval, tak jsem ho nazval debžou a že mi to teda nandal a dal mu věnoval jen bezpečnostní pohled zda nemá v úmyslu se třeba chtít prát.. Pumpička 1:0 cyklista

No a pak jsem z vedlejší potkal dva a ty se zase nemohli dohodnout kam pojedou... Nakonec se shodli, oba ukázali packou kam zahnou a nakonec se i gestem omluvili za zmatky.  Pumpička 1:2 cyklista

Ale spousta pumpicek nezná elementární symboly na/u silnice...třeba dej přednost v jízdě... Tu neznal elektrokolobezka a rozmrsk se mi před autem přes řídítka... Když mě zmercil metr od něj... 🙈

Pak třeba takový ten bílý pan na kole na modrým podkladu... To taky většina mysli ze se jich to netýká a frčí si to po cestě pro pesi😂

No a nakonec jsem zkusil ještě ty medvědy a aspoň jeden byl vzhůru.. 

IMG_20220704_182531.thumb.jpg.8f6e1e00fd5ee591565a9dfa4ca987f9.jpg

Odesláno
Před hodinou, Lihous napsal:

co naplat ze jsem pri minule koupe zadaval telefon na upozorneni - ANO nic neprislo.
Tak ze se omlouvam ze jsme asi uspesne tu a tam jel po dalnici NEOPRAVNENE ale zvedam prstik aby si ten bordel stat nejak napravil - tady se muzeme spolehat uz jen na NIC!

@Lihous Ty to prostě přitahuješ. Nebo neumíš napsat správně telefonní číslo (nemohl jsi se překlepnout?)

Mě DZ končila 29.6. a informace mi přišla. Takže něco přeci jen státu funguje. Zrovna tak mi chodí upozornění do datové schránky na konec platnosti dokladů.

Odesláno

@Péťa Ja vim ze to pritahuju - ale cislo me zadavala pani na EuroOilu v Tynisti a vse dvakrat kontrolovala tehdy jsem tam udelal taky peknou frontu :D
Nejde o upozorneni jako takove povinnost je na me strane ale chudak hlidka na dalnici .... Kdo uzna ze se spletl ;)

@ozzy56 Jo mam jeste jednu uplne novou bez baterky doma pripravenou - ale soucasny vseumel jak jsem uz nekolikrat napsal nedokaze sice nic poradne
ale uz nekolikrat pomohl.
Pouzivam ho na foceni a video v makru v prirode ted tady a hned - na to je s privrenyma ocima Ok

Odesláno

@Péťa, ale @Lihousv tom není sám, jenom jsem to tady nepsal. 3 známky končili z kraje roku ( leden, únor) a ani na jednu nic nepřišlo. Kupovali jsme je na poštách ( dvě já, jednu mamka) a prostě nic. Ještě, že u dokladů od auta mám i ten papír, tak jsem se včas podíval. Na 307 končí v září, ale nedělám si iluze, že to bude jinak ;)

Odesláno

V počítači jsem to smazal, ale v mobilu ještě zůstal mail:

obrazek.png

Jen si teď nejsem jistý tou SMS, protože když koukám na nastavení platné známky, tak tam mám notifikaci jen mailem:

obrazek.png

Odesláno

@Péťa V tom pripade je zahada rozlustena.
Pani asi zapomela "zakliknout" odeslat sms.

A zase musim se zeptat na logiku kdyz zadam cislo proc musim neco oznacit ?
Stejne u mailu - me tahle logika dostava do   ko le n   :myslim

Nedava vetsi smysl system nastavit tak ze vyplnim a je hotovo? :papa

Odesláno

V tom pripade to na te benzince pani nejak spatne vyplnila mail neprisel zadny ;) a nemyslim si ze se me na nej vubec ptala.
Nevadi nebudeme se v tom vrtat ja to mam ted poznamenane v ukolech v kalendari a snad pokud vymenim nekdy mobil bude se vse "synchronizovat"
a pokud ne tak uz jen staletim overeny papir a tuzka :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...